127

свиня

преди 6 години

Ще свърши на бунището!

126

Анонимен

преди 6 години

До Кой да е премиер ?ОТ *** НАГОРЕ!!!!

125

Кой да е премиер ?

преди 6 години

Кой, ако не ТОЙ ?!Напред с Борисов!

124

Анонимен

преди 6 години

Борисов измъкна държавата от кризата!

123

Анонимен

преди 6 години

Явно Борисов е единствения подходящ човек за Премиер на България.Три пъти е избиран, това вече не е случайно.Явно никой друг не може да се мери с него.Да е жив и здрав, а троловете нека пушат глуупости, нсли за това получават копейки от Кремъл ;)

122

ДОДО

преди 6 години

ДА СМЪКНЕШ ЕДИН НАРОД НА ДЪНОТО И ДА ТЕ СЧИТАТ ЗА СУПЕРГЕРОЙ НАКЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА

121

Д-р Иванов-кардиолог

преди 6 години

Не знам дали македонците са прави?!Но Бойко Борисов е добре приет навсякъде в Европа.Президентът Макрон ще посети България.Ердоган също е в добри отношения с Борисов.Малко ми е притеснено, когато след 4 години отново спечели изборите да няма масови инфаркти на Позитано.

120

Анонимен

преди 6 години

Чичката от Нанкяжфобре разбира, че народа не може да го гледа и мрази основно за лъжите които сипе всеки ден, за PR който си прави, за ограбването на България и продаването и без пари на всеки който има интерес. Трети мандат е, икономика нула, селското стопанство на минимум, Сива икономика и контрабанда в растеж, задушаване на всеки бизнес който не му плаща, така се събират пари за изборите. Заобиколен от примитивни хора-крадльовци които целят едно, забогатяване. Хората се мамят в цените на всич

119

карина

преди 6 години

Много съм замислена признак на какво е македонски вестници да те хвалят...

118

Анонимен

преди 6 години

До 145 Така са ги възпитавали,да мразят България,но вече има и хора в Македония ,които казват истината ,във времето на интернет,където може да се прочете всякаква информация за миналото,не само официалната,ще придобият друго мнение за историята,Мак.Акакдемия на науките,беше против честването на Илинден заедно с България,но сега е на друго мнение.

117

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

И македонците започнаха да разбират от политика...

116

Анонимен

преди 6 години

Добре , че са македонците, д а ви го кажат... ама са тарикати - как са му напипали слабото място, битер византийци са!

115

КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1?

преди 6 години

Бойко прави нещо за разлика от комунистическите убийци. Метрото до летището, метрото улеснява много народ. Затова в София ще бъде все избиран. Ако живеехме в комунизъм сигурно и интернет нямаше да имаме.

114

хахааха

преди 6 години

тия в типичен стил - досега такива грозни обиди - татари и .н. , сега - супермен... Видяхте ли, мужици, ч е ЕС и НАто дават передимства! Защо мислите, *** ни се мажат, а вас изоставиха?

113

Анонимен

преди 6 години

Ово е стандарт! А така, браво на македонците. Царе се по четките.

112

Тато из Правец

преди 6 години

Аааа ! Мехлем ,а Бацко ? Само да ги приемат макетата в ЕС и ткъв ще ти го .......,че няма да се освестиш !!!

111

Анонимен

преди 6 години

"Няма място да паркираш, да се разминеш от безразборно паркирали коли, това ли ни е бедното ?!Във Варна се движат 2,5 млн автомобила!"Ти нормален ли си? По данни на КАТ в България има 2.6млн. автомобила в движение. Или викаш - във Варна са 2.5 млн., в София 0.1млн, а в останалите градове всичко живо е с колела и каруци? Хахахах. Айде дръж се за здравия разум. Във Варна има не повече от 300 000 автомобила(в движение), колкото и да ти е тъжно...

110

Анонимен

преди 6 години

Да сложи ръка на сърцето,да козирува с другата ръка и да каже-Не съм крал, цар съм,по-точно човек ,поставен от царя.Амин.

109

ДИМО

преди 6 години

Македонците обещали да не събарят български паметници, ако България им подари още танкове . Борисов щял да ги купи с инвалидните пенсии на болни българи, от другаде пари нямало в бюджета .

108

Анонимен

преди 6 години

Македонците са със сбъркано самосъзнание и представа за реалноста,затова са фенове на Борисов.А някой знаели ли,дали има по-дебел премиер от него в Европа?Май няма!