17

Анонимен

преди 6 години

Мое ме фaнете за шмайзера, какво да пазя бе *** или хотелите на мутрите пазете си ги сами клоуни.

16

Баце

преди 6 години

Тоя толуп взема 5 бона заплата минумим, занчи може да задели 4 от тях и да ги дава на 4ма читака да пазат границата. Така поне ще направи нещо реално,нали се пише патриотин?

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Не искам да звучапесеместично, но май е време, обществения договор, наречен България,да се пренапише. Защото полза от него има само едната страна вече.

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Каракачанов, и коя кауза да защитават ? Мизерията на бабите и дядовците си с 160 лева пенсия, псувните на баща си за миналото, настоящети и бъдещето на тая държава, стремежа на майките си, да превиват гръб за някой чужд работодател, само и само да изучат и облекат децата си?Иликато Бойко,да се въртят като ветропоказатели, ту към турция, ту към Македония, и никога към Русия, като цялата държава е осеяна с паметници на българи и руси, загивали за нея, и то още преди комунизма правени?

13

Крюгер

преди 6 години

С 7 ми клас може ли? Първо купете 5 хиляди обувки и вилици, лъжици и тогава търсете патриоти да ви служат за 300 евра на месец... Може да вземете един самолет по малко и с парите, 5 хиляди калпака... Взимайте китайци, за 400 евра ще служат...ама друг път :)

12

Анонимен

преди 6 години

Какво станa със пенсиите бе, 100 евро пенсия социялния винимум в ЕС е 400 евро, виe войска ще правите обявавайте фалита вече и ЕС да ни храни. За какво криее че държавата е в технически фалит вземайте си еднокнижника и се махайте.

11

Анонимен

преди 6 години

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти на Айдушкото сборище ...Има си хас Чорбалан войвода да не посети сборище на айдуци. Какво айдушко сборище ще е ако главният айдук го няма?

10

Анонимен

преди 6 години

Вдигане на заплати- да ,но да си плащат социалните осигуровки,иначе НОИ не издържа!Ако стане война,само военни ли загиват и се сражават!Станахме генералска армия!

9

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов коя страна да защитавам ? От 1990 година вече я няма България. Има една ограбена и обезличена територия носеща името България. Тези дето я ограбиха ( приватизираха) да отиват със своите наследници да защитават откраднатото аз живота си за тия няма да рискувам.

8

Анонимен

преди 6 години

Да служа на НАТО няма да стане за никакви пари.

7

Анонимен

преди 6 години

Някога пълководците воюваха заедно с армията сега седят на сянка и от страх се крият по кабинетите си. Oтказваме да служим на тия самозабравили се страхливци, властта е незаконна искаме си референдума

6

Анонимен

преди 6 години

Да се промени възрастта за постъпване в армията! Сега е 32 години, аз съм съвсем малко над тази възраст и не мога да вляза, но тъй като усилено спортувам, съм убеден че мога да бягам и да правя физически упражнения по-добре от половината кадрови войници!Нека да има тестове за физическа годност, а не някаква измислена възрастова граница, която нищо не значи

5

Анонимен

преди 6 години

608 е основна+ 32% работа в МО+ % стаж+ вредни условия+ порцион+ пари за дрехи.. убеден съм, че бруто идва над 1000

4

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм мислила,че личният пример е най-важен.Не може хора угоени като ... ( Борисов,Горанов,Каракачанов,Кралев)да проповядват за здравословен живот,за повече движение и т.н.Същото е и за казармата.Този ходил ли е за да настоява младите мъже да я посещават,ако отново стане задължителна?

3

Анонимен

преди 6 години

хахаха не съм бил тудовак а бях в жп то , строяхме удармо по километър релси от нулата а сега какво , от колко години не са полагали линии а ? всеки месец инциденти с дерайлирали влакове , а Хитрино да ти говори нещо ?

2

анонимен

преди 6 години

По примера на туризма, внос на кадри от 3 свят, никакво увеличение на заплати, само талибани в таз държава

1

Анонимен

преди 6 години

наборната служба едно време беше крадящи гориво и месо шкембати сержанти и шапкари които ползваха войници и техника за да си построят някоя и друга виличка ,