16

Мерещ с тъпомер

преди 6 години

Аз пък се чудя кой чупи *** повече - Тигрова или журналистите, които публикуват подобни неща? Глупости има навсякъде по света, ако човек това търси - има много. Но за да се занимава с тях, та чак и статии да пише - значи и на него му е там мястото.

15

съпругът

преди 6 години

Гошу, идвам да ти наду.я ко.фата!

14

Гошу

преди 6 години

до 14Браво! Наистина много добро прозрение. Всъщност от месец някъде съм с едно момиче, което е .... абе сещаш се какво работи, но я взимам от сутринта до края на работния й ден и се получава, че за месец е била само с двама мъже - аз и нейното гадже :))))

13

Анонимен

преди 6 години

леки медии се присмиват на леки жени .... парадокса на днешното време

12

Анонимен

преди 6 години

Парадоксалното е, че такива като Мис Тигрова имат по-малко "бройки" и по-ограничен кръг сексуални партньори от средностатистическа студентка...

11

Зозо

преди 6 години

Поредната плющялка :)

10

Върл чалгофоб

преди 6 години

Не одобрявам изкуственото разкрасяване чрез силикон. След години ще стане ясно какви вреди нанасят на човешкото здраве тези импланти.Но се чудя, защо е тази злоба по адрес на "мис Тигрова"? Направила ли ви е нещо?Заявила е, че е чалгарка, пилонджийка, силиконка - това си е неин избор. Не ви е дошла у дома! Споделя относно неудобствата, които следват поставянето на силикон в тялото. Това може и да има известен положителен ефект. Едно момиче да се откаже да си слага подобни ***, пак е нещо!

9

Край

преди 6 години

Депресия по български бил когато и нещастието на другия вече не те радва.

8

Стълб

преди 6 години

Тате каза че един бетонен стълб има по висико IQ

7

Въх

преди 6 години

Въх, ами сега ... притисних се, довечера може да незаспя.

6

Томов

преди 6 години

До Чими Не си прав, брато ! Въобще не е ТРОГЛОДИТ !! Това си е КРОКОЗАВЪР съвсем ЧИСТА ПОРОДА !! При това - СЪС И БЕЗ ЦИЦИ-едно и също !!

5

Анонимен

преди 6 години

Мис Тигрова е една не особено интелигентна личност. Често ме потриса с размислите си. Но има секси тяло и аз с удоволствие бих я изпращял 5-6 пъти.

4

върл овчар

преди 6 години

много ме кефи тази гега, бих я (цензура, цензура, цензура) . само да платят млекото в края на месеца и фащам електриката и съм в софето . нема ми избега по тъча...

3

Чими

преди 6 години

Напълно подкрепям предишните два поста!!! Спрете да ни занимавате с тоя троглодит!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Напълно съгласен с преждеговорившия. Спрете с тая да отморим.

1

Естет

преди 6 години

Днес.бг , като пишете за такива "същества " и ги популяризирате , показвате ,че отлично си пасвате като мозъчен потенциал и интелект с гореспоменаваната персона