26

Анонимен

преди 6 години

До цинкТака така, само Путин се сплотява, Русия е нашата пътеводна светлина!Браво !

25

Цинк

преди 6 години

Една година след брексита страните отново се сплотяват...Ъхъм така сме се засплотявали, че страните от Вишеградската четворка ще избушат ***, Италия е заприличала на Лесото, Франция се люшка между Мароко, и Алжир, Германия между Афганистан , и Пакистан..а Гърция е с трупно вкоченясване, и от 2 год.е на системи!Тотално сме се сплотили! Като кучета " на калъп"

24

Анонимен

преди 6 години

Е, то нямаше да е Англия ако не е винаги наопаки.И сега две години кандърми, тинтири-минтири, шашарми и шменти-капели.Тия са вечни лисугери.

23

Анонимен

преди 6 години

"Великобритания, година по-късно: И за какво ни беше този Brexit!?" По-добре късно,отколкото никога е да се задават правилни въпроси и получават правилни отговори.Простено е на кралицата-вече стара,при това жена,вече трудно "вдява",и чак като "вдене" се пита "защо вдявам".Но защо БГ-червено-жълто-сините тикв.еничета още не са стигнали до идеята да отговорят на въпроса "За какво ни беше този ЕС?" Макар че отговорът е ясен-за да има квалифициран персонал за обслужването на гьола в Белене!

22

Анонимен

преди 6 години

Както сам казваш - навсякъде в храните е. Не всеки има възможност био продукти да си закупува, при все че вдигат цените на всички хранителни продукти осезаемо. Иначе за кокосовото масло какво ще кажеш? Баба ми е с Паркинсон и с деменция, положението е много зле, хем й се доставя от Гърция - Комтан, защото в България не се внася вече, плюс и много други медикаменти. Като цяло добре й действа, но разхлабва. Не е за говорене като цяло.

21

Анонимен

преди 6 години

Маргарин, палмово масло също.

20

Бубето

преди 6 години

Свинската мас е съставка и на много маски за лице и коса. При счупвания, изкълчвания също помага.

19

Анонимен

преди 6 години

20 - Сравняваш цивилизована Европа с варварска Саудистка Арабия???Човек, добре ли си?

18

Анонимен

преди 6 години

Брексит е плод на хибридната война ,на Путин срещу запада и като всяко нещо,сътворено от диктатор-пропада.

17

Анонимен

преди 6 години

18 - Точно обратното, във Великобритания днес процентът на хората искащи ОСТАВАНЕ е по-висок от искащите излизане.Точно затова Найджъл Фараж изпитва таклъв страх от един втори референдум - на него решението за оставане ще спечели със солидно мнозинство.

16

Анонимен

преди 6 години

Много са прави британците да гонят бежанците. Абе, който не спазва закона го вкарваш на топло и да изгние там. Преди им давах пример - отивам в Саудитска Арабия и почвам да ям свинско и да пия ракия защото ми харесва и е по нашите обичаи. Някой ще ме изтърпи ли там? Забележете, не изнасилвам, даже е в моя вреда. Ще ме вкарат в затвора и там ще си остана. Така че, който отива в чужда страна, ще спазва законите там. Тази толерантност не върви с всички народности

15

Анонимен

преди 6 години

Аве, къде се скри онзи мишок фараж?

14

Анонимен

преди 6 години

Не подценявайте англичаните. Те много добре знаят какво правят. Доказвали са го многократно.

13

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО НАСКОРО ОБЯВИХА , ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ ДА УБИЯТ ДАЯНА ЩОТО Е БИЛА БРЕМЕННА ИСКАМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЕС И ТО ОТ 1 ЯНУАРИ 2018-ТА ДА ГИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!1

12

Анонимен

преди 6 години

Северна Ирландия и Шотландия само това чакаха... Само от износ на уиски могат да се издържат сами. Нещо, което обединеното индо-паки-кралство явно няма да може. И без това Лондон сега прилича на Делхи, ама без рикшите. Скоро на пущу ще си поръчват кафето сутрин. Ама българите и румънците им бяха проблема.

11

Анонимен

преди 6 години

Бресит-а си въри много добре, тия знаят какво правят

10

Дедо поп

преди 6 години

Тоя Аш казва жестоката истина. Ашколсун

9

Анонимен

преди 6 години

Абе нали си имате Исляма - най-бързо растящата религия в Англия! Четете си коран и внасяйте пакита и това е! Поляците и българите рано или късно ще се върнат по родните си места, не се притеснявам! Гадно ми е само за Шотландците, които искат да са в ЕС, мразят Англия и все още не са ислямизирани като Англия... дано час по-скоро се освободят!

8

Анонимен

преди 6 години

аз виждам мъдрост в тоя ход

7

Анонимен

преди 6 години

Даже бедната и глупова България ...Не се подвежда по популизма вечв 27 години. Тея как се поведоха не знам...Според мен политиците трябва да тропнат и да прегласуват излизането ...простолюдието , не трябва да взема такива важни решения. Няма акъл за тях. То действа емоционално ...А не умствено.