27

Анонимен

преди 6 години

Кога цветните зони ще прехвърлят околовръстното?Алоо,еколозите да ударят едно рамо,че е срамота,малко са айдуците.

26

Men

преди 6 години

До До Спри атомобила!Една част по гаражи/платени паркинги, паркоместа. Една друга много голяма част директно по моргите.

25

Анонимен

преди 6 години

Тря се стрижат овсътъ....браос ,Фънди,ти си тично копие на ментора ти.

24

До Спри атомобила!

преди 6 години

Къде предлагаш да отидат всички автомобили, ако направят цяла София платена денонощно?

23

scbg

преди 6 години

До Спри атомобила!С удоволствие, ще го направя стига да има удобен градски транспорт. Цялостната политика на СО е ремонт на булеварди, кръстовища , надлези и т.н - предимство на автомобилния транспорт. Пример, живеех в кв. Витоша и преди и сега няма транспорт. Само, че ония гении направиха пробива през Токуда и резултатът е забавиха сутрин и вечер всички 10-тина линии тръгващи от Зоопарка, след това направиха билета 1.60 лв,

22

Анонимен

преди 6 години

Поредното Герберастко престъпление и ограбване причинено от некомпетентност и малооумие.

21

Спри атомобила!

преди 6 години

Денонощно платено паркиране в целия град като най-работещото решение за борбата с трафика и броя на автомобилите. Годишен стикер за паркиране в определен периметър по местодомуване - за първа кола - 400 лв, за втора кола на същия адрес - 800лв, за втора кола на същия собственик - 1500 лв. и т.н. Извън този периметър 2-4 лв/час. Само така ще освободим улиците за да има бърз и удобен градски транспорт. Платеното паркиране значи контрол, т.е. ще се пребори и наглото паркиране по тротоари.

20

Ginger Cat

преди 6 години

Бих се "съгласил" с идеята, ама при положение че общинарите и Фандъкова почнат да работят с такова работно време и в събота.

19

Дзъ

преди 6 години

Ако може и винетки за коли с регистрации различни от С, СА и СВ. Мерси

18

Анонимен

преди 6 години

До стар софиянец 24В панелки в София живеят САМО стари провинциалисти като теб.А дали си продал панелка ми е през К...И в панелката и в провинцията, един и същ *** си оставаш.

17

стар софиянец

преди 6 години

До 20, защо яд ли те, че си пробутах панелката на такъв като теб и парите ми стигнаха да си купя къща до софия

16

Брат Вурст

преди 6 години

Докато общинските съветници на София са от Долно Пичковци, само такива решения ще взимат. Те трябва да се избират мажоритарно и по местоживеене. Така няма да я има тази анонимност, а и ще може да им се търси сметка за *** решения. Това важи и за Пловдив, Бургас и Варна с общински съветници от Пазарджик, Ямбол и Дулово.

15

Анонимен

преди 6 години

Нали всички мечтаете да живеете в "престижен квартал" да ама се плаща, ние в люлин защо го нямаме тоя проблем

14

Анонимен

преди 6 години

Даца Фандъка, "великата" крадлива кметица. Съдра се да краде. То не бяха увеличения на билети, ремонти, сега и тва. *** г.а.ди.на. Превърна София в разграбено бунище.

13

Анонимен

преди 6 години

До стар софиянец 19Колко си софиянец и още миекаш е друг въпрос но честита ти провинция и много поздрави на братче'ите. Очакват те с нетърпение. Ще падне едно "бране"......

12

///

преди 6 години

Тази година синя зона, догодина - розАваФандъчето да си прави сметката какво да открадне докато е време, понеже това ще и е последния мандат.

11

Анонимен

преди 6 години

На север я направете да е до Криводол, на изток до Пловдив, а на запад да стига до Драгоман.

10

Анонимен

преди 6 години

Никъде в Европа няма синя зона в събота след обяд но София не е Европа.От селската даскалица ТОЛКОВА.Честито на Къро и Таки.Ще лапат повече.

9

Анонимен

преди 6 години

В центъра трябва да е забранен достъпа за МПС-та... Отиваш и е мазало. Може да има достъп само между 1:30-4:00 да си зареждат магзините и толко. Тука баш играч стана всеки и ако може да влезе там закъдети се е настъпил с колата ще е най-добре. Пълен смях сме. И аз карам, ама чам толкова да мрънкам за такива тъпотии. Като не ти е кеф - без колата или я паркираш някъде далече от тия зони. Зор да спреме с премиума на 20год на 2м от кафето...

8

Тъпанар

преди 6 години

Супер! Що се е.б.а.вате с хората. Направо си направете това което искате - да струва 10 лв за 15 мин...