96

Сокол 9

преди 6 години

120 Това е така Мексико е на второ място в света по насилствена смърт на 10 000 човека , на първо място е Бразилия а на трето Русия .

95

Сокол 9

преди 6 години

118 Така е Впрочем и българи и сърби се изтеглят от Косово още от средата на 19 век а като прибавим и нетипичната за Европа раждаемост на албанците е нормално това което се случва. Тито макар и комунист ги беше озаптисал като им беше дал права на шиптеритее. После Милошевич им отне тези права и си получи заслуженото. Питал съм сърбите , Искате ли Шиптерска партия в Скупщината/Сръбският парламент . Те , НЕ е като е НЕ Косово вън от Сърбия.

94

Анонс

преди 6 години

Браво ...! ПО -ДАЛНОВИДНИ ИЗЛЯЗОХА СЪРБИТЕ ..! ХЕМ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС ..! ХЕМ , " ДРУЖЕСКИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ !!!.. Китай ...?!!, и пр.Силните на деня...! Какво по - хубаво от това за народа ..?! А НАШИТЕ ..ТЪПЧАТ НА 180 ГРАДУСА . ДА СИ СМЕНЯТ ОРИЕНТИРАТЕ ПОСОКАТА И ПРИОРИТЕТИТЕ В ПОЛИТИКАТА ..! .И УМЕЯТ ДА КАЗВАТ ' НЕ " , НА ДИРЕКТИВИТЕ НА БЮРОКРАТИЧНИ ЕС - БЕЗ ЧУВСТВО ЗА ВИНА !!!. . ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧИИ ИНТЕРЕС ДА ЗАЩИТАВАТ ..., А НЕ ДА СТАВАТ ПОДЛИЗУРКОВЦИ И ДА УГОДНИЧАТ НА БРЮКСЕЛ - ПРОТИВ НАРОДА

93

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9В Мексико жертвите на нарковойните са сравними с тези в Сирия.... Друго няма смисъл да се коментира!

92

Сокол 9

преди 6 години

113 Южна Америка без Чили са си виновни сами , защото са Дон пармезановци , както и Африка, Мексико също и въпреки това днес Мескико се развива на шест и до голяма степен е конкурент на Китай в производствата като цена. Мексико е член на НАФТА ,а това е един огромен пазар почти толкова голям колкото ЕС

91

реалист

преди 6 години

Ако не бяха отцепили Косово от Сърбия,сега албанците с тяхната голяма раждаемост и преселение в обезлюдяващите се села и градчета щяха ,да са достигнали до Ниш и градове като Враня,Лесковац ,даже Пирот ,щеше да има не малко албанци.Общините Прешево,Медведжа,Буяновац които са извън Косово,албанците бяха 20-30%,сега са 70-80%

90

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9"Знаеш", че са "по-зле" от нас сърбите - да не вярвам на очите си, а на теб... Който имаш сериозни проблеми с правописа на български език!

89

Анонимен

преди 6 години

На повтарящите папагали - тролчета на издръжка от НПО-та ще препоръчам да прочетата малко повече за историята на САЩ и анексирането на Хаваи от тях. Ама що така всичко живо мълчи и папагалства само за анексирането на Крим? Смешковци.

88

Адам Смит

преди 6 години

До АнонименЯ ми покаже откъде си ги взел тия измислени цифри. От кой източник. Да не би да е от Первый канал или от Комсомольская правда?

87

Сокол 9

преди 6 години

Сърбия е близо - отиди и се разходи, ако имаш възможност!-----------------------В Сърбия съм живял по време на войните и я познавам отлично и знам много добре че в момента са по зле от България . Но все пак трябва да имаме едно на ум , че сърбите винаги са се котирали повече от нас на Запад . И сърбите имат ПО ГОЛЯМО сръбско лоби на Запад от нас

86

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Абе щом си тръгнал пример със С. Арабия и Катар да даваш за "просперитет".... Те и Хаити са съюзници на любимците ти, а на какво дередже са! Както и Мексико, половината Африка и цяла Ю. Америка без Венецуела!

85

Анонимен

преди 6 години

гледам руските *** ептен баялдисаха :) Направо си пишат на руски.Аре чемодан, вакзал, масква

84

Сокол 9

преди 6 години

106 А где сейчас Западна Европа, Япония, Южна корея, Сингапур, Виетнам дори вече, Чили, ОАЕ, Кувейт, СА, Катар, Израел разбира се . Изобщо можеш ли да дадеш русияне подобни положителни примери със страни партньори или съюзници с Русия . Де ги Ирак беше тръгнал да се оправя, но Гражданската война в Сирия го затрудни . Нищо въпрос на време да дръпнат напред след омиротвоворяването на региона.

83

до 106

преди 6 години

ей тия направо от руски копват вече, не се и крият... товарищ, ами какво прави русия в сирия, афганистан, иран? да не би да няма вина? или крадеца вика дръжте крадеца?

82

Анонимен

преди 6 години

Антируски санкции? Никога!и тия тръгнаха по пътя на Венецуела

81

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Остави ги измислените "индекси"... Сърбия е близо - отиди и се разходи, ако имаш възможност! На мен не ми става приятно, като правя сравнения между едно обикновено българско и сръбско село - нямат изоставени села, с рушащи се къщи и порутена инфраструктура!

80

от съседната новина

преди 6 години

Блокирани профили във Facebook през последните две седмици ...Браво, почна се! Тролчета, преброени са ви копейките! Ще ви цензурират и блокират! ЕС и САщ отдавна подеха кампания - ответ на руските безобразия в нтернет. дупе да ви е яко! Путин пак е капо!

79

Анонимен

преди 6 години

До Члена Сокола 9оглянись вокруг осл! посмотри что творят твои хозяева в этом мире.Ты помнишь как они убивали Каддафи? Где сейчас Ирак? Ливия? Сирия? Афганистан? кто на очереди следующий? Об вас сейчас ЕС и США ноги вытирают баран!Вы свою совесть пропили.

78

Сокол 9

преди 6 години

100 Върнахте ли Крим Яна , след като не сте о върнали санкциите остават от тук до края на света

77

Сокол 9

преди 6 години

101 Вие днес си отглеждате един ваш си Хитлер , един ден ще го разберете , само да не е късно