18

Модерен

преди 6 години

Кой ти звъни вече по телефона, това е толкова старо, нали са написали във фасебук че има мъж на земята, постанли са снимки, бърза помощ кво повече иска , да лайква снимките и да праща линейка това е !

17

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости човека.Мен повече ме тритеснява факта, че никой не е направил нищо часове наред. Виждат безпомощен човек на пътя и го подминават.Полицията има процедури, които трябва да се спазват-например на силствена смърт ли е, снимки на местопрестъпление, документации...

16

Анонимен

преди 6 години

При Тиквите е така - свиквайте. Вие си ги избрахте. За трети път при това.

15

Анонимен

преди 6 години

Има си разни процедури, които трябва да се изпълнят, та е нормално да не го вдигнат веднага. Мисля, че такива измислени новини е крайно време да спрат да се пускат на хората и да се настройват. Не е приятно, но си има процедури.

14

до До Мозъци 1,2

преди 6 години

Човек, пий си хапчетата, ако обичаш да не почнеш и ти да вършиш глупости.Труп на улицата задължително трябва да има разследване. Сигурен съм, че са се скъсали да звънят на 112, *** "нашата полиция" толкова си може.

13

Анонимен

преди 6 години

Точно в Люлин полицаите никакви ги няма. Там е пълно беззаконие и не си мръдват пръста да дойдат, колкото и да им звъниш. Не случайно Люлин го наричат Мордор. При *** ред и законност не очаквай.

12

Спартак

преди 6 години

Към госпожата предала новината "Полицията се трови от кафета и цигари" а Вие гледате от балкона и в крайна сметка полицай го е намерил, защо Вие не направихте нещо по въпроса...

11

До Мозъци 1, 2 и 4

преди 6 години

Случайно Полицията да ви изглежда на Погребално бюро? На когото му пречи трупа - да си го прибере у тях! Вървял си човека, там му дошъл края на житейския път, какво толкова? - случва се винаги! Щом си се родил - умираш! Кога и как - никой не може да го каже!

10

Анонимен

преди 6 години

А за леко птп им трябват 6 часа....

9

4

преди 6 години

Абе вие нормални ли сте бе, четете ли си глупостите изобщо?!! Видял го е полицай, останал е докато се прибере починалия от който трябва. Никой не трябва и не може да мърда починалия от мястото докато не дойде екип на Спешна помощ. Какво трябва да направи полицая - да го метне на гръб и да го остави на шефа на бюрото си в полицията! Ей, аман от *** и разбирачи! Като са минавали хора и са видяли починалия мъж е трябвало да сигнализират веднага, а не сега да плюете и обиждате полицаите.

8

анонимен

преди 6 години

От написаното по-горе на разбрах някой от минаващите покрай трупа подал ли е сигнал или само полицая, който се е връщал от работа? Никъде не пише "многократно е звъняно еди къде си... ", а само че полицая го е "намерил" и е подал сигнал. Читателят, който е имал време да снима и да следи колко време е престоял този труп на улицата, дали е звъннал един телефон на 112, примерно. Не че 4 часа са нормално време да го приберат, но и ако никой не е подал сигнал преди полицая е страшно...

7

брей

преди 6 години

Що пишете глупости, бе коментиращите?! Ами ако човекът е убит - как така ще го местят? Можело е все пак с полицейски ленти да отцепят мястото, ама.....

6

онбашията

преди 6 години

децата не им дреме, тия неща шашкат само възрастни

5

Оная с косата

преди 6 години

Смъртта е част от Живота! Смъртта не е приятна гледка!

4

Анонимен

преди 6 години

"и 4 часа по-късно починалият мъж е прибран"А после протестират за високи заплати търтеите.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията човешки трупове да стоят по улицата. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра. Яжте банани.

2

Анонимен

преди 6 години

Бе как ще го приберат, нали ще ми изстине кафето докато го местят

1

Анонимен

преди 6 години

Нямат време полицаите. Разберете ги и вие. От пауза за кафе и цигарка отиват на поредния протест за увеличаване на заплатите и после пак пауза и така до края на работното време.