78

Калеко Алеко

преди 6 години

Разбира се, че е хубав и Слънчев Бряг и цялото ни Черноморие ..... Ееее ако се поограничат малко Чалгата и другите неравноделни балкански ритми, които се носят на талази от някои заведения, ще стане още по-добре. Може да се понамалят и сергиите, които превръщат улиците на някои китни черноморски градчета в Битпазар, същото се отнася и за рушката реч, която отдавна е превзела слънчевото ни крайбрежие, но с тези "малки" изключения всичко останало си е чудесно !

77

DreamTheater

преди 6 години

Много си е хубав Слънчев Бряг.Стига негативизъм и антибългарски настроения.Ако е толкова лош курорта защо винаги е препълнен през лятото?!!!Руснаците накупиха хиляди апартаменти и продължават да купуват.Не вярвам да са толкова глупави,че да си хвърлят парите на вятъра.......

76

Mimi

преди 6 години

Ot MATRIALA ... i Te Taka

75

Калеко Алеко

преди 6 години

Слънчев Бряг е такъв, какъвто ни сме си го направили, а иначе вечните критици на всичко Българско и Родно е хубаво да знаят, че навсякъде по света, където има развит туризъм, има и подобни инциденти. Каквито и да са туристите, като си пийнат и се поотпуснат малко и почват да се случват и "черезвичайни" събития. А тези които не харесват "евроге.йските ценности", да вървят във Сочи, там ще се порадват на пословичните "Панславянски ценности", които рашките щедро разнасят и по нашите курорти ... !!!

74

MAD

преди 6 години

Бойко, Бойко Иб... мама_ та на българин на българската нация, на всичко българско и ЦЕНО. До това води безхаберието на правителството, АОЧНОСТА И ИГОИЗМА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ

73

Анонимен

преди 6 години

Е български мъже не е ли имало да го ошамарят швабата или само показват анаболно тяло по плажа !...Имало е, но не са си носели клавиатурите, т.е.обезоръжени са били. На българските мъже силата им е в клавиатурата?

72

Анонимен

преди 6 години

Този герой има ли хитлеристки снимки?

71

Пена Метачката

преди 6 години

Е български мъже не е ли имало да го ошамарят швабата или само показват анаболно тяло по плажа !

70

Анонимен

преди 6 години

Щом се намираш в дискотека в слънчака значи заслужаваш съдбата си. Ако имаш малко акъл кракът няма да ти стъпи там.

69

до 86

преди 6 години

амебите са по интелигентни от твоя милост.аферим,ашколсун,мархаба и т.н.

68

Анонимен

преди 6 години

Все пак метрото е обществено място. Най-малкото е неуважение към останалите пътници. Има си зали за тези неща. В метрото всеки отива някъде. Аз като съм майстор къртач да извадя от сака кангото и да почна да къртя седалките ли. Пълна простотия. Нe го приемам за нормално.

67

Анонимен

преди 6 години

Господарят зашил шамар на някакъв слейв, какво толкова е станало?

66

Анонимен

преди 6 години

веднага да пуснат германеца. както и поляците,нападнали мъж на бензиностанция. това са горди народи,чувствителни! а и ще спрат да идват туристи за мутренските хотели.

65

Анонимен

преди 6 години

Да не е тук по покана на вицепремиера? От квотата на АзГ?

64

Анонимен

преди 6 години

76, е той охранителя на Бай Тошо нали пак си е от неговото котило (твоите любимци), какво си недоволен? Нали много си обичаш ***, защо си недоволен от "прехода", който ти спретнаха?

63

Анонимен

преди 6 години

Мутрите превърнаха курортите в свърталище на алкохолици и наркомани с този алкохолен туризъм и наркоразпространение. Нормално - "бизнесмени" *** привличат клиенти ***. Един свестен турист никога няма да дойде в Мутроландия да се гърмят до него, докато си вечеря в ресторанта и да го млатят пияни руснаци, германци и шведи.Да не говорим, че всяко дете, върнало се от нашето ***, после задължително 1-2 седмици е с повръщане и разстойство.Мерси за ***!

62

до 70

преди 6 години

Обикновено охранителите са здрави момчета и са бойци, но пребият ли германец нали се сещаш какъв рев по цяла Европа ще настане-те са господарска нация!

61

Анонимен

преди 6 години

Хубава патриотарска постъпка.

60

Нищо чудно

преди 6 години

Робите всеки ги бие както и когато си поиска,но на нашите робЕ им харесва.

59

Анонимен

преди 6 години

Ква е тая охрана бе ръце и крака няма ли? 😃