12

euroatlantist

преди 6 години

До ДанЩе ти го продадат за 98000 банкови лева, а не за 98000 хартиени лева напечатани от БНБ и уж законно платежно средство. Интересно как хората не правят разлика между хартиени левове и такива от банковите сметки. Едното уж може да се превръща в другото, обаче понякога си има уловки ...

11

ulia

преди 6 години

Maliiii, v ns sa vse ex studentite ot rekoltata na unesese i sy s praznite listove i rabfak....horor pur...bg liderite na sveta s praznite listove...pf...

10

Дан

преди 6 години

До euroatlantistЗначили, че ако един апартамент струва 50000 евра, няма да ми го продадат за 98000 лева

9

euroatlantist

преди 6 години

До руменПравилно го каза, купил си с левовата си сметка у некоя банка, а не с хартиените левчета, които уж са законно платежно средство у нас. Има разлика, нали?

8

румен

преди 6 години

До euroatlantistПреди месец си купих жилище за 150000 лв на Редута. От левовата ми сметка. А ти ще можеш ли да си заредиш резервоара с евра на бензиностанцията при гара Подуене?

7

Анонимен

преди 6 години

В аптеките на М***гарет0 не може да се плаща с карта. Във варненските му бензиностанции също. Така пере *** и крие доходи

6

euroatlantist

преди 6 години

До Дан, е като е законно платежно средство левът, хайде оди си кушпи апартамент с хартиени левчета, а? Не можеш нали? Явно нещо левът не е законно платежно средство, не и без всевишното одобрение на некоя банка :)

5

П.Петров

преди 6 години

Подобно ограничение от 1000лв. е убийство за дребния бизнес и в услуга единствено и само на банковия картел, които и в момента дерат кожи с безумни такси превод и броене на пари! Един свестен телевизор струва повече!Кои продажник иска да прокара подобно ограничение ?!

4

Дан

преди 6 години

Ха ха. Левът не бил законно платежно средство в България. euroatlantist, що не земеш да се обесиш. Те и едни лелки в автобуса си мислеха, че стотинките не са ама нещо не им върза. Пък тоз *** и левът иска да премахне

3

румен

преди 6 години

Физическото изчезване на банкнотите е мечта на всички банки и тайни служби. Така банките ще могат да ти наложат отрицателна лихва върху депозита и ти няма да можеш да си изтеглиш парите,защото те ще са само виртуални.А всяка тайна служба по света ще може да научи дори каква минерална вода пиеш и в какво количество.

2

Анонимен

преди 6 години

С две думи - банките да са добре! Пак някое лоби прокарва тези упражнения.

1

euroatlantist

преди 6 години

Воля да си наляга парцалите и да следва коалиционната политика. Плащанията в брой следва да се ограничат дори още повече и да се премахнат след време, защото парите в брой не са законно платежно средство за държавата ни. Така нека да се ограничи плащането в брой с обикновени левове, но да се напечатат и конвертируеми левове за неограничено плащане в брой, които вече да са си нормално платежно средство емитирано от държавата.