52

Комунизъм=фашизъм

преди 6 години

Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.

51

Анонимен

преди 6 години

До Църковна мишка 51 Не започна ли първа БСП с този спектакъл?Не се ли разрева и Станишев от Брюксел ,срещу хората на Борисов,заради снимки на тема "Хитлер"?Поне видяхме,какви хора са във властта.

50

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz 44 Президентите на държавите,какви са?А тяхните съветници и то по правните въпроси?Сега ще изкарате Радев селски кмет,защото не ви изнася...

49

Църковна мишка

преди 6 години

Според наште депутати това е най-важното в парламента - кой как се е снимал, кой с кого е спал, но не и да се направят закони в полза на гражданите, а не на монополите и мафията - как иначе, нали на нея служат? Часове наред се дърлят кой бил нацист, кой бил обратен, а междувременно ЕВН, топлофикации, ЧСИ и всички останали пиявици на клона продължават да дерибействат. Но браво, съдебната реформа е проведена!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен43 Азе ни спомням такова нещо,но си спомням целувката в устата на селяка Бай Тошо ,с Брежнев.

47

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz 44 Но защо комунистите от БСП нападнаха така яростно хората на ГЕРБ по същия повод,а сега се опитват да ни кажат,че не е това,което виждаме и да омаловажат срамното поведение на съветника на президента, Узенов?

46

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът и фашизмът са едно и също.Този *** от снимката,ни го напомня.

45

Анонимен

преди 6 години

До ;)))45 Забавните видеа нямат нищо общо с управлението на една държава и подбора на кадри за нейните лидери.

44

Анонимен

преди 6 години

Този на снимката щом е хитлерист в името на Бьлгарския народ да му изкарат виза ако няма вь шь,и да го изпратя в сибир при дружките му. В Бьлгарския парламент не ни трябват циркаджии и злопаметни комунисти като сталин мусолини хитлер чавушеско!

43

ognyanz

преди 6 години

До 39: Е, да, когато ни изнася, можем да обявим един съветник на президента Радев в световен лидер, от шаржа на който може да избухне световна война. Но това ми се вижда малко пресилено.А спомняте ли си кой е казал: "Човечеството се разделя със своето минало, смеейки се.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Ама си спомняме как се целува с Ердоган уста в уста !

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен40 ......18 юни 1977 г- член на БКП...Ей това си спомняме !

40

Анонимен

преди 6 години

До Lora А двойният стандарт на Комунисти ГЕРБ - Сидеров ,фашист. коалиция,Ердоган ,владичество ,съжителство, член на ЕС -оръжие и боеприпаси за ИДИЛ ,цигари и амфетамини ,600 лв. минимална пенсия , 800 мин. заплата ,1600 средна заплата ,граница милиони ,ограда -пиле не може да префръкне ,Премиер -сирак ,станал сам генерал ,кмет,футболист ,турнири ,награди ,МЕНДА -ЦАР КИРО ,СЧЕТОВОДСТВО ,Д.Доврев -диплома САЩ, калинки ,КТБ. Пеевски = Болисов =огледало ...

39

Анонимен

преди 6 години

40А с маргините спомняш ли си го?

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен34 Не спимням,да има снимка с Борисов,на която той да е с мустачки,костюм и лента,на Хитлер ,с хитлеристки поздрав...

37

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz 35 Хммм, алегориите и метафорите тук не вървят драги,простакът си получава заплатата,като съветник на президента,а не като "артист от сцената на Шекспир".Ако всички лидери по света се държат така,ще предизвикат Третата световна война.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен33Правилно обесени . Обявили война на САЩ и Англия ,стожерите на демокрация.

35

Lora

преди 6 години

БСП винаги имат двоен стандарт. Принципът е: не ме гледай какво правя, слушай какво говоря. За съжаление и интелектуално партията много олекна, та не могат да преценят рисковете, че като хвърлят камъни по другите, някой може да се върне и да падне и в техния двор. А Президентът стиснат нарясно между двете жени Деси и Корнелия, не може да извади никакво собствено мнение. Те са компетентни по всички въпроси - от хитлеризма до хомосексуализма.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 Нищо не сме се разбирали,имаме тук един *** Бай ***,който е станал съветник на президента с помощтта на комунистите от БСП.

33

ognyanz

преди 6 години

До 28: Да, Чарли Чаплин е артист, но Шекспир е писал: "Целият свят е сцена, и всички са просто артисти".