30

Щирлиц

преди 6 години

До до ББА за шведите какво ще остане?Евроинтеграцията ще забуксува,и после к`во правим?

29

до ББ

преди 6 години

Отсечката не е ли в гаранция и който я е построил такава, сега да я оправи със собствени средства. НЕ С НАШИТЕ ПАРИ. Дайте парите на майките за второ дете например.

28

anonimen

преди 6 години

mi tazi otse4ka q pravixa predi 3 godini ako ne se laja i sega valni i novi 6 miliona

27

Анонимен

преди 6 години

Какво ще кажете за северната Скоростна тангента?Откриха я преди да я направят,за да усвоят евросредствата.Като карате по нея без да сте сложили предпазен колан ще паднете от седалката.

26

Някой си

преди 6 години

То и сега има кръпки в кръпките,напролет ще ги гледаме отново.

25

Анонимен

преди 6 години

Опозицията какво се оплаква от този участък на магистралата, нали тройната коалиция построи голяма част от този участък.

24

Ко?...Не!

преди 6 години

А "цунамитата" по "Хемус" кога ще благоволиш да "усвоиш" ,о Царю - Слънце ?????

23

user

преди 6 години

До ГОГОКое е безплатно?! Това, че плащаме винетки, които са повече отколкото в Швейцария, а заплатите са десетки пъти по-ниски.Стига с тази демаготия, че тук всичко е безплатно. Тези 6 милиона да не ги вади ББ от джоба си? Най-лесно се усвояват пари от пътища, защото контрол липсва.

22

аз

преди 6 години

До 123. Кофти да си *** и да трябва да пишеш лъжи от сутрин до вечер. Нищо му няма на участъка от Орлов мост до Яворов.

21

123

преди 6 години

До азТочно за ремонта на Цариградско по времето на кмета Боко дори и не споменавай, че като се сетя колко бързо го ремонтираха пак и след това пак, чак лошо ми става.

20

ГОГО

преди 6 години

До BulgarisheАко искаш да видиш хубави магистрали,със съответните зони за почивка ще трябва да идеш до Франция!Но,както е навсякъде,за хубавото се плаща!Ние искаме хубаво и безплатно.Не може така!

19

Анонимен

преди 6 години

Ремонт на ремонта на ремонта.Познахте ли ги. Това са крадльоеците от Тикви-3.Не че Тикви-1 и 2 бяха нещо по-различно.

18

мен

преди 6 години

6 млн.като откраднете 4,остават2,ще ви стигнат за 3км.пък участъка е около 90

17

аз

преди 6 години

Борисов по същото време беше кмет на София. Тогава преасфалтира Цариградско до Яворов и пусна първата отсечка от южната дъга. Двете отсечки са екстра за тези 10 години, а строежите на бсп се разпадат.

16

хм

преди 6 години

Това не е ли гаранционно?Аз чакам "Хемус" и "Чено Море",но по вероятно е аз да стана милиардер и да ги построя от чист патриотизъм ,вместо да ги вида изградени в следващите 50 години.

15

аз

преди 6 години

Кого лъжеш мурзилке? Станишев откри 2007 кръговото на Стара Загора. Що катастрфи станаха там, не е истина просто. Оризово е открит 2006. Какво е открил Борисов???

14

Аз

преди 6 години

това пак ли ще е за наша сметка или за сметка на фирмата, която си е оставила ръцете там?

13

бг простаци

преди 6 години

ТВА НЕ Е ДЪРЖАВА А ЦИРК !

12

БГ МАФИЯ

преди 6 години

До Bulgarisheщото всичко краде у БУЛГАРСИТАН ! за тва дуържавата е на тоя хал ..... как да стане като за всяка държавна поръчка се крадят до 80 % от парите за нея .....за тва магистралите ни на тоя хал ,оградите и всичко .....нема оправия у тая държава ! сложиха и си главен прокурор и съда е техен .......СМЕЕХХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХ

11

BG СМЕШКИ

преди 6 години

тия съвсме го взеха тоя народ за мезе ! правиме аслфалт крадеме до 80 % от парите за магситралите после след 1 година като скапе пак ремотнчче и още парички в точните фирми ОКОЛО ВЛАСТТА ....ТИ И ДЪРЖАВАТА .....