29

Айсиктиров

преди 6 години

Ако не знаете има такива неща като "Басейнови дирекции", "Агенция по аквакултури", "Агенция за българите в чужбина" и т.н. които ха сега познайте какво работят ... и още стотина подобни има ... и всички там си носят редовно новите дрехи ... скучаят и се мъчат по бюра и столове водейки заседнал живот. Такива хора трябва да се съжаляват и да се помисли обстойно за подобряване на социалния им статус с повечко отпуски и по-големи заплати и допълнителни стимули.

28

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПРИНУДЕН ДА ИЗХРАНВА ТОВА ОГРОМНО СТАДО БЕЗПОЛЕЗНИ ХАЙЛАЗИ.

27

Най-интересно е

преди 6 години

какво правят толкова чиновници в милицията?!

26

Анонимен

преди 6 години

От СОЦА. Лозунг ПЕТ ДНИ БЕЗРАБОТНИ И ДВА ПОТНИ.

25

Анонимен

преди 6 години

Тия *** по нищо не се различават от уличните рекетьори само, че им плащаме и тлъсти заплати. Толкова пари се вливат в общините, както никога преди.Чиновниците спокойно си живуркат вътре, без никой да ги беспокои.Два пъти в седмицата само им се нарушава спокойствието от нахални "простосмъртни" и то по за два часа.Иначе ...кеф, добри заплати и сигурни пенсии!

24

Учуден

преди 6 години

Че ние сме били мноооого богата държава, пък аз досега не съм го знаел. Прочетох, че в братска Холандия, която е 3 пъти по-голяма по население чиновниците били 18000 човека. Да се чуди човек как се оправят тези хора с управлението на "бедната" има държава.

23

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ ЧИНОВНИК Е ПРИКРИТ ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ В СИВАТА ИКОНОМИКА. С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКА ДА СТАНЕ ПЕТЪК И ДА ДУХНЕ КЪМ ГРАДИНИТЕ ДА КОПА , ПЛЕВИ , КОСА. НАЙ Е ТРУДНО ЗА ЧИНОВНИКА В СОФИЯ .ПОТИ СЕ НЕНУЖНО В КАНЦЕЛАРИЯТА , А НА СЕЛО ГО ЧАКАТ С НЕТЪРМЕНИЯ

22

реконтраадмирал

преди 6 години

Как отива държавния чиновник на работа?С пижамка и възглавничка!

21

Анонимен

преди 6 години

Драги ми сънародници, аз по-добър и изчерпателен отговор на постоянно задавания въпрос "Къде са парите на държавата?" не съм виждал. Явно всички знаем къде са, но нищо не правим по въпроса. Референдум за незабавно и радикално намаляване на държавната администрация до не-повече от 10000 човека.

20

Вие питате

преди 6 години

Вие питате: Защо държавния чиновник има такъв здрав вид?Ние отговаряме: Защото съня в работно време е най-здравословния сън!

19

-10-

преди 6 години

Най после изстрел в -10- само че ако прибавим и всички измислини обл. , общински и разни агенций. Мито голяма икономика имало в България ?!?!?.

18

шматка

преди 6 години

46 000 в администрацията на МВРВсички те се пенсионират след 20 г стажЗАЩО. С

17

Анонимен

преди 6 години

Наличието на такъв апарат от държавна администрация,доказва единствено,че управлението на държавата не е в ред! отделно,че при толкова много безсмислено съществуваща *** далаверите се правят по-лесно!

16

Данъкоплатец

преди 6 години

Кметска администрация, а до нея областна администрация, до тях 108 агенции и за капак 17 министерства, отделно клонове и регионални дирекции и какво ли не още ... Армия от нищоправци. Предпочитам 117 хилядна реална армия да изхранвам, отколкото 117 хиляди кърлежи.

15

Анонимен

преди 6 години

Аз искам да съм Пиар във военно въздушните сили! Стройна съм, надарена съм и владея френски(устен).

14

Реалист

преди 6 години

Цялата тая чиновническа гмеш само *** и за нищо не става. Всички разни агенции, дирекции и прочие "черни финансови дупки" трябва да се премахнат. На има-няма 5 милиона реално живеещи в България хора не са необходими 127000 чиновника, а поне 10 пъти по-малко. Трябват свестни и компетентни хора, които да са по-малко на брой и с по-високи заплати, защото проблемът не е в заплатите а в излишните хора.

13

Анонимен

преди 6 години

При толкова много глави излишен *** на държавната ясла е ясно защо няма пари за пенсии, здравеопазване, образование, инвалиди и т.н. Време е тоя *** да бъде изкаран от скъпите държавни обори и да се впрегне да работи някъде, пък като не е способен да работи да минава на социални помощи като повечето българи в това положение.

12

Анонимен

преди 6 години

И това са все герберасти. А народът блъска по 12 часа 6 дни в седмицата за 600 лв

11

Анонимен

преди 6 години

В Англия да прехвърлиш кола става само с ръчно написан документ от продавача и подпис и от двете страни.ТОВА Е.Всичко почти е онлайн....В България сме трети свят

10

Истината

преди 6 години

А нямало пари за пенсии на бедните пенсионери! Държавата внасяла много пари в НОИ. Те какво искат другите ,които се осигуряват да осигуряват и тези хрантутници! Ми нека да започнат ,както всички останали и те сами да си осигуряват! Което е и спаведливо! А къде е и електронното правителство, с което да се намали дела на тези *** ? Ами къде тогава ще ходят нашите хора?