96

Лаврентий Павлович

преди 6 години

Това е най-смешният празник! Руснаците трябва да празнуват деня, когато са получили независимост от СССР.Ега ти кодоша!Истинският им празник е 7 ноември. Оттогава се движат назад и встрани от хода на историята.

95

Анонимен

преди 6 години

Боби тез работи ги знам. Не само това, СТЕЛТ-а е разработка на Уфимцев от 118-и институт и т.н. Т.е. той е руска теоретична разработка. Не случайно след 90-а го канят в Америка :-).Нещо повече на Су-35 се тестват дециметровите радари които в мрежа във въздуха на практика премахват "стелтноста" на самолета, дори с бордови радари а не с наземни. Теорията си има слаби страни и руснаците ги знаят, тя е техна.Т.е. на пилотите ще им се налага да са маневрени а не "стелтни" :-).

94

До гурбетчията

преди 6 години

Ти си пълна скръб.Руснаците дадоха 20 милиона жертви в тая война,затова заслугата за победата над Хитлер е основно тяхна.А ти си стой там където си и продължавай да си миеш чиниите,защото очевидно историята не е най-силното ти място.

93

Анонимен

преди 6 години

Anonymous нито руснаците, още по-малко американците са си научили урока. Напротив евтината енергия на 20 век ги е направила самодоволни и наивни. Дали Путин и компания ще предпазят руснаците от катаклизъм подобен на ВСВ е спорно, още има да се види. Но Америка сега е изправена пред нещо подобно на Русия през 1917-а. Т.е. ще трябва да избира между американска версия на Сталин или Депресия и мизерия за поколения.

92

Анонимен

преди 6 години

Ами такова им е възпитанието на краварите.Тръмп дори на Меркел не протегна ръка,а вие се чудите защо не е поздравил руснаците.

91

последствията

преди 6 години

ав както е тръгнало с тва репчене скоро и руснаците ще почнат да пасат като севернокорейците...

90

голяма работа

преди 6 години

Горна волта не поздравили... а *** се праи на велик прдед мужиците с пъченето пред най -големия, ербап го дава за рейтинг. Иначе си е джудже - и ръстово, и в международен план... САщ кво да се занимават с Камерун там и с Кения?

89

Анонимен

преди 6 години

Хладко Боби, по отношение на Ф35. Ф35 не е самолет за въздушно превъзходство. Това не е неговата мисия ;-).Тя да се наливат пари, кейнсиянската доктрина, в ковчежетата на ВПК, по-коректно е ВПКК. Фирми като Логхийд, Нортроп, Рейтиън и т.н. Не забравяй, че "инвеститорите" след като опустошат една земя, се преместват в друга, например Китай. Т.е. така изтича капитала ;-). Хайде де това следва да ви е познато от България как се прави. Кое ви кара да мислите, че Америка е нещо специално ;-).

88

Анонимен

преди 6 години

Към 22 Хитлер няма нищо сравнимо дори с недоработения Т-34. Да не говорим за КВ. Танка е основното оръжие на ВСВ. Така, че именно той осигурява "ударния" пробив. А не пехотата, тя разчиства терена. Прегледайте Триндафилов има го в нета. Нямам време за празни спорове. Хитлер е бил самоуибиец и то не на 22 юни 1941 а още през 1939-а ;-).

87

Анонимен

преди 6 години

Аха, дълга на Америка го изкупува ФЕД ;-). Голяма тайна, няма що. А китайците, щото са тарикати ще си раздадат техните трилиони на балъците по пътя на коприната. И после на доларовата хартийка ще пише 1 трилион долара. По подобие на Зимбабве - това му викат инфлация. И тя се плаща от балъците в периферията, ако ме разбирате какво искам да ви кажа. Но признавам еврото е по-голямо Понзи от долара. Слушайте Питър Шиф :-).

86

Анонимен

преди 6 години

За 104-ти "В первом полугодии 1941 года было выпущено 1110 единиц танков Т-34". по специално те са били горе долу по равно разпределени във 2-ри и 18-ти механизирани корпуси от състава на 9-а Отделна Армия ;-). Нещо повече само три механизирани корпуса на СА са с командири с чин генерал-лейтенант, 2-ри и 18-ти са два от тях. Другите са(масово) генерал-майор. Това би следвало да ви подскаже, че тея корпуси не са обикновени корпуси, на много интересен театър на войната :-).

85

Ани

преди 6 години

Тези *** пущат разни неверни слухове за да им напомнят колко са нещастни и самотни. Туй в психологията се нарича мазохизъм и е болестно състояние.

84

разликата

преди 6 години

Америка има толкова голям дълг защото има кой да им купи ДЦК. Докато дълга на Русия е в ЩД защото няма кой да им купи ДЦК.

83

ОЙ

преди 6 години

до gadevАко четеш въобще някаква информация от икономически сайтове щеше да знаеш че за последните 2 години Русия е изнесла зърно за десет милиарда ако не и повече.Това не е като при соца да внасят от САЩ.Отосно производството на титанови сплави за самолетостоенето а не титанов окис (който е съставка на най добрата бяла боя) щеше да знаеш и проценти ама не виждам начин да се ограмотиш драги защото емоциите ти заглушават мисленето респ. осмислянето.Не че ми пречи.

82

Анонимен

преди 6 години

Друга смешка е че без хартийката наречена долар Русия щяла да "умре" или Путин и сие. От великите сили Русия е с най-малък дълг/БНП - около 17%. За справка САЩ по "официалния" дълг - 105%, Франция 90%, Италия 130%, Япония 250%, Германия(лидера на Европа) само 65% и т.н. и т.н. Китай около 45%.Долара е една хартийка която за сега глобално се крепи на нефта, който е във Венецуела, Близкия Изток, Русия, Мексико, Канада и т.н.

81

До 101

преди 6 години

Я първо виж коя година е пуснат в серийно производство Т-34 ,а после прави анализи

80

Анонимен

преди 6 години

Като сложим настрани пропагандата на Боби, че Сталин няма подготовка за война. за самолетите сега е доста близо до истината. Нещо повече, около 90% от редките метали които се влагат в самолета "чудо" Ф35 идват от ... :-) Китай. Толкова поне признават самите американци. Това за 30% от Титана къде сте го чели, защото американските миньори дават доста по висок процент :-).Тук май само си чешете езиците :-)

79

Анонимен

преди 6 години

До Русофил ПутлерастТи сега по-добре кажи каква е новата опорка от Козяк - Путин е опорочил ли е изборите за да дойде неговата играчка Тръмп или да живее русофоба Тръмп, който скоро да очаква своя бюст в Борисовата..? След това си изчакай чинно визичката за метач в сащ, които са наш вечен приятел и патрньор!

78

Анонимен

преди 6 години

Боби не пиши пропаганда. Само 9-а Армия има танкове колкото една танкова група на Вермахта. Около 1/3 са Т-34, и 10-на КВ1. Това на 22 юни :-). Хитлер към тоя момент не разполага с нищо близко до КВ1.Освен това Механизирания Корпус е разработка на Триандафилов а не на кавалеристите.Освен това чистката на армията е била съвсем прагматична. Почистване от кариеристи и некадърници. Дори германците в един филм наскоро признаха, че Хитлер е следвало да направи същото като Сталин :-).

77

Ани

преди 6 години

Неприятен пропуск и малко невежливо, но: Очевидно Русия не е в центъра на вниманието на Американската Администрация. Само тука някои се опитват да ни убеждават че някой се интересува от Русия.