117

Анонимен

преди 6 години

Терористите от САЩ взривиха с бомби в София бяколко хиляди цивилни българи - жени и деца. САЩ е държава терорист.

116

Анонимен

преди 6 години

Нападнат ли се помежду си, първо ние ще го отнесем. Нищо няма да остане от малка България.

115

Гари

преди 6 години

Никога не е водена воина на американска територия и няма да има.Русия никога няма да бъде поразена или нападната територята и я пази не вазможно е такава територя да бъде превзета

114

Анонимен

преди 6 години

Ако хората осъждаха вместо да избират злобните и алчни същества да ги управляват, нашата цивилизация щеше в пъти да е по-развита, а хората по-щастливи. За съжаление колкото си по-лош, толкова по-хубав живот имаш. Факт!

113

Скарлет

преди 6 години

САЩ са отговорни эа световната рецесия и икономически срив, 2007-2008 год.!!! Апропо, БЕСНИТЕ кучета на войната на САЩ в блиэкия Иэток, които предиэвикаха бежанската вълна в Европа, също!!! В момента Америка контролира най-важното, парите и ръководителите на теэи ОРДИ, които наводниха Европа!!! Эа копчето, преценете сами???!!!

112

Анонимен

преди 6 години

До денят на победатаОт тези 27 млн. жертви - 7 млн са убити на фронта, а другите 20 са избити от самите комйнист,КГБ и по лагерите!

111

Денят на победата ще

преди 6 години

продължи да се чества най-тържествено. Общественото движение Безсмъртен полк ще се разраства и разпространява в целия свят. Б0клуците ще бъдат изметени от гробовете на героите.Оливър Стоун не е отявлен нацист. Той не отрича холокоста, а констатира факта, че преиграват. Той пита, защо светът не забелязва и не признава холокоста над руския народ дал във войната срещу нацизма 27 000 000 жертви, от които около 10млн. по фронтовете и 17 000 000 цивилни -православни славяни -руси, белоруси, украйнци?

110

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Първия удар ще е в Кремъл и Путин няма да може да "натисне копчето", защото вече ще е на оня свят.

109

Анонимен

преди 6 години

САЩ може...., Путин: Аз също! Потвърждение, че РФ се управлява от диктатор, иначе нищо ново.

108

Анонимен

преди 6 години

Путин може да натисне ядрената би битка само :))

107

Кой кого заплашва?

преди 6 години

"Според Путин допълнителната заплаха " се явявали универсалните пускови установки на ПВО в Румъния и Полша, коити могат да изстрелват и "Томахавки" с радиус 2500 и можещи да носят тактически ядрени бойни заряди.ТА не е само според Путин - техничски факт е!

106

Пешо

преди 6 години

До неграмотния с номер 59 "Аз мразя" - Какъвто ти е правописа, такива са ти и разбиранията......евтина газ, скъпа газ... - справка от правописния речник на българския език показва: газ - дума от мъжки род, единствено число!Та толкова ти е и всичко останало! - Примитивен, промит мозък!

105

Анонимен

преди 6 години

Русия ще загине! След Вас!

104

Българин

преди 6 години

Велик е Путин!

103

Анонимен

преди 6 години

Ядреното оръжие остана единственото с което Путинчо може да плаши света, като му отнемат и него (през 1991 година се смилиха над тогавашната империя отpепка СССР) но този път няма да им се размине на пишман имперците.

102

Анонимен

преди 6 години

СТРАННОЕ, ЧЕ ГАЗПРОМ СВАЛЯ ЦЕНАТА НА ГАЗА, А ДКЕВР Я ВДИГА. МАКАР И САМО С 30 %

101

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия спре да изнася нефт, газ, въглища и метали ,може и други да фалират. тези в ЕСА Русия не е длъжна да подарява природните си богатства (както прави България).Все пак имаме пазарна икономика.

100

Пак пропаганда.....

преди 6 години

Заглавие: САЩ може да натиснe ядрения спусък, Путин: Аз също!Реалност: На репликата на режисьора Стоун, че за много влиятелни хора в САЩ войната е игра и че ТОЙ СЕ ОПАСЯВА от консервативно настроени сили в Америка, които могат да натисна ядрения спусък, Путин отвръща: "Аз също." - т.е. и Путин се опасява, а не заявява, че и той ще 'натисне ядрения спусък'.Жалки сте...

99

Факт

преди 6 години

,,Шансът на Европа да се спаси от лапите на САЩ е Русия и самата Европа!'' - Емануела Макрон преди да стане президент, казано насаме пред свои хора на чаша френско вино о любов!

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 92Може за някои България да е по-добро място за живеене, но само по една причина - ГЕОГРАФИЧЕСКА!!!! Че Русия е страна, в която населението живее в НАЙ-ЕКСТРЕМНИТЕ УСЛОВИЯ НА СВЕТА! До минус 50 градуса! КОЛКО НАРОД МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ НА ТОЯ КЛИМАТ!!! САМО РУСНАЦИТЕ! Па им се чудите, защо са такива! И естествено, че търсят поне за две седмици в годината топли плажове! И затова бягат на турските плажове! Аман от "анализатори"!