88

Анонимен

преди 6 години

И какви са тези студенти, щом 90% са се отказали да пишат и са приели да получат тройка?Нали са се готвили за този изпит? Не че одобрявам нестандартния метод на изпитване.

87

Стоян

преди 6 години

Добре де , а някой запита ли се дали наистина , студентът не се е справил с темата ? Имам в предвид , на мен се случвало , близки теми , почвам да оплитам нещата и накрая двойка . Това също го има в картите . Значи , ако имаш шестица по финанси , това не значи че по друга дисциплина , пак си отличник. Мога да ви снимам дипломата си и да видите всичките ми оценки , само 5 и 6 ,но по математика имам 3 . И лошото е .че е абсолютно рационална . Понеже съм зле по този предмет.

86

аха

преди 6 години

Да приемем, че изпит се беше провел щеше да е ситуация - ние се правим, че учим, вие се правите, че ни изпитвате. Тогава будни хора като Мехмед щяха да покажат знания, НО 90% пак щяха да с 3ки. Формално изпит щеше да се проведе, но резултатът - същия. Извод: Цялото ни Образование е СИМУЛАТИВНО. Така че много е лесно да се хвърля вина - тази даскалица е следствието, причините са много по-дълбоки.

85

Идеалист

преди 6 години

Поздравления за студента за това, че си е потърсил правата!!! Ако има повече млади хора като него бих била склонна да вярвам, че държавата ни има бъдеще!

84

Анонимен

преди 6 години

До Стар студент"Изпит се дава, но изпит - не се взема!"Стари, изтъркани и неверни.Никой не ми е давал нищо. Не са ме късали никога. Но и пред мен такива гафове, като този, бе немислимо да се случат. Студентите се изпитваха устно, в стая с други колеги и всеки можеше да види кой какво приказва и дали изобщо нещо казва. Не съм бивал свидетел да скъсат някой, който знае. както и да пуснат нищо не казал, което се равнява на празните листи от статията.

83

Стар студент

преди 6 години

АксиомаИзпит се дава, но изпит - не се взема!

82

Анонимен

преди 6 години

Аз,така и не разбрах на напусналите писана ли е тройка,ако е 2 те толкова си заслужават и няма за какво да мрънкат

81

Студент

преди 6 години

Дали му тройка за празен лист, а той се прави на интересен.

80

Анонимен

преди 6 години

УтреНосетеСъответната СумаЗатова и икономистите са ни като "писани яйца" - експерт до експерта

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85Оф моля ти се тази градска легенда я има във всеки университет. Това е оправдание за тези които не учат.

78

asd

преди 6 години

При тази си е чисто губене на време. Чудя се как стои още там.

77

Студент ТУ

преди 6 години

Аз тези от УНСС за хора не ги смятам , това са ***, извратеняциСтар ерген ще ходя и жена от УННС няма да взема..

76

Анонимен

преди 6 години

При Докова и аз съм имал изпит. Пише високи оценки само на красивите мъже, красивите жени, нямат шанс, особено, ако са руси, няколко колежки се пребоядисаха заради нейния изпит в тъмно! Има няколко теми, за които дава високи оценки. Ако пишеш по една от тях, може и да изкараш. Аз писах, гледа, гледа, реши да ми пише 5, видя, че всички други изпити са ми шестици и ме попита дали искам допълнителна тема за да имам 6! Ха!

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Никой не е длъжен да заверява семестъра ей така защото си платил таксата..*** в Германия виж как няма да завериш , по нищо..

74

Анонимен

преди 6 години

До Елемаг Станал си човек и си купил дом заради дефицита на икономисти през 90-те години , приватизация и ДДС измами .. Имаше търсене на кадри измамници икономисти.

73

Анонимен

преди 6 години

И в ТУ е същото, тук пък даже не нанасят оценки и заверки в книжките, експериментират с електронна система, и няколко колеги прекъснаха, защото преподавател "забрави" да им завери семестъра, а седмици наред им игра по нервите. И той е на позиция...

72

Елемаг

преди 6 години

Пехливанов по "Цени и ценообразуване" ме къса 7 пъти,навремето.За това и станах човек с добре платена работа дом и всичко,което се сетите!!Ще ги търсите тия преподаватели,ама няма за кога вече!!

71

Анонимен

преди 6 години

Не навън където и да учите икономика няма да имате работа повече от магазинери..Една роднина завърши Манхайм най добрия бизнес университет в Германия върна се в България да работи тука поне баща и е големец.. На други като една учителка сина и след 6 години завърши бакалвър във Виена - икономика вече една години няма работа , мие чинии нещо подобно , работа като за работник. Учете за инженери , инфрматика , физика да ядете хляб

70

Анонимен

преди 6 години

Това са соц. преподавателите...пълни смешници начело с професор Дуранкев.

69

Анонимен

преди 6 години

Само там лие поредния мираж заоправяне