170

Анонимен

преди 6 години

До Ха- ха- ха 178Господи, колко сте сбъркани!!!!!! ДАЖЕ ТУКА, в този вътрешен конфликт между нормални хора и едни не особенно адекватни НАМЕРИХТЕ ПРИЧИНА ПАК НАЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА ПУТИН!!!!!! Абе, няма ли най-сетне да идете на по-качествен психиатър!!??

169

Анонимен

преди 6 години

Радева е "права"! Всички гейове, пенсионери, роми, селяни, бездомни кучета, безпризорни котки, магарета, каруцари, ултраси, "патриоти", депутати,... де юре са различни, но де факто са еднакво дискриминирани !

168

изнервен

преди 6 години

СТИГА с това първа дама, няма такава титла в България. Тя може да бъде само първа селска клечка.

167

ККККК

преди 6 години

Радева и добро утре да каже (напише) ще се намерят л...нари да я критикуват.

166

Stamat

преди 6 години

Razstrel za pederasite!

165

Анонимен

преди 6 години

Спинозните полудяха от злоба! Вместо да чуват те псуват! А Българският ХЕЙ Комитет да върне парите на спонсора и да върви на ..... си!

164

Истина е

преди 6 години

Вместо Радев получаваш червената деполитизиранадебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата застрашена Деса в комплект.

163

Ха- ха- ха

преди 6 години

Целокупния пропутински слугинаж се е мобилизирал да защитава ceлcката пpъчкa Деса, която неуспешно се опитва да се прави на първа дама.

162

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

161

Анонимен

преди 6 години

Президентшата прави една елементарна грешка - при сегашната позиция на съпруга й настъпват съществени ограничения за личния й живот. Има служебен, държавен и дипломатически протокол. Всяко нейно действие, бездействие, дума, мимика и жест се и ще се гледат под лупа. Не може да си позволява уличен език и философствания на глас без никакъв филтър. В момента, в който започва кандидатската кампания, приключват личните волности и присъствието на живо и онлайн е само в официална функция.

160

9689

преди 6 години

Мутренският слугинаж е по опасен от трета световна война.Оставете жената на мира.

159

Неверник

преди 6 години

Радева е права- едно гей- малцинство не пречи никому, стига да не си навират претенциите в очите на другите!Има и други онеправдани слоеве, но те не правят паради и прайдове.

158

Анонимен

преди 6 години

Ne. Ne triabva. Samo tia kaza istinata na GLAS!

157

Анонимен

преди 6 години

Радева настъпи най-вече съпруга си, излагайки се като кифладжийка.

156

Анонимен

преди 6 години

Години наред слушах глупости от действащ президент (Плевнелиев). Още повече години слушам глупости и неграмотни простотии от действащ министър-председател (Борисов). Интересно как медиите (с много малки изключения) не коментираха и не коментират простотиите на хората, които представляват и управляват държавата, но сега дъвчат постовете на съпругата на президента (НЕ първата дама, България не е САЩ!!!), нещо, което не интересува огромната част от зверски обеднелия народ.

155

един от многото

преди 6 години

които смятаме, че все някой трябваше да каже истината такава каквато е ! Браво на Радева ! Правилно е казала това, което мислим всички ! Светът отива на зле и някой трябва да направи нещо !

154

Анонимен

преди 6 години

Радева не е обидала никого, обаче показа че е доста семпла женица

153

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че радевица се изложи. По-точно Радев се изложи, защото едва ли тази ще си позволи да публикува каквото и да е на своя глава.

152

Анонимен

преди 6 години

Тоя пъ само соросчета, че нормалните хора са също срещу гейтаците.Тоя пък се изказа. Ега ти съжденията. Който е нормален е соросче. Ало.

151

Анонимен

преди 6 години

До кога ще търпим този никому ненужен БХК, защитаващ единствено роми, обратни, и всякаква друга *** но не и обикновените Българи.Трябва да се премахне БХК.