48

Пешо

преди 6 години

Колко трябва да си *** та да се молиш с дупе към слъцето?

47

Анонимен

преди 6 години

Турция се развива и върви по демократичен път. Скоро ще приемат закон за осиновяване на козичките предимно млади. Те си ги обичат и уважават. И ето, тази взаимна любов ги кара да правят научни открития, как кораб може да предизвика земетресение от 7 *** степен.

46

Пешо

преди 6 години

Ще унищожат великата турска икономика!Смах в залата!Да си мюсюлманин не е религия а мозъчен синдром!

45

Анонимен

преди 6 години

Аз си знаех, че Турция и слугите на Ердо Побъркания за власт развиват науката! Браво, откриха, че земетресенията ги предизвикват хора които мразят Турция, но в основата е онзи дето е в САЩ. Какво е докато развиваш науката и същевременно се ду(пиш на аллаха, който осенява най-алкаходупците. Браво на кмета, показва интелектуалния растеж на администрацията на Ердо, нейният стремеж да са водещи в научните изследвания.То бива простотия, у нас дал Господ, но тяхната е уникална.Баси държавата е Турция!

44

Анонимен

преди 6 години

До 37Явно още си под впечатлението на филма от снощи. За технологиятите харп и сура, за кемтрейлса и дроновете вече разбрахме, ама още не ми е ясно къде изчезнаха кайджутата?

43

Стана

преди 6 години

Заради торнадото в Москва.

42

Shark

преди 6 години

Дааа, изкуствено е предизвикан.... От Господ, който ви наказва за престъпленията спрямо българите и всички християни на балканите. Възмездие винаги има!

41

Анонимен

преди 6 години

Ако е браво браво на кораба. Мачкай.

40

Циник до 40

преди 6 години

Братле, пукнах се от смях!+ 10!

39

do ELEKTRON ELEKTROS

преди 6 години

Вие се молете Меркел да продължава да ви храни. Атомна бомба имате в мокрите ви сънища.

38

Анонимен

преди 6 години

КМЕТА Е КРАЙНО НЕУК НО Е КМЕТ ЩОТО Е СЛУГА ПОСЛУШЕН НА ЕРДО!!!абсолютно подкрепям, че ХААРП може да предизвика земетресение!! НО ХААРП Е ОГРОМНО СЪОРЪЖЕНИЕ И СЕ НАМИРА НЯКЪДЕ МАЙ В АНТАРКТИДА И МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!ТЪЙ, ЧЕ ТЕОРИЯТА С КОРАБИТЕ Е МНОГО СМЕШНА ЗАЩОТО ДОРИ ДА ЗА ГРЪМНАЛИ БОМБА В МОРЕТЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ЯКА ПРИЛИВНА ВЪЛНА КАКВАТО НЯМАШЕ!В ЕРДОГАНИЯ НА ВЛАСТ Е ГЛЮПОСТТА И ТОВА НЕ Е НИКАК ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКАВА СЪСЕДКА!

37

цените днес

преди 6 години

Днес на пазара у Стамбула града докараа стадо кози и раята ги взе,кое за едене,кое за женене и домазлък.Кафе с каймак струва две аспри!Жената струва от десет крави нагоре!Козата-евтинджос! Става за женене,става и за едене.

36

Тато из Правец

преди 6 години

Не е невъзможно,дори е доста вероятно...

35

Аз

преди 6 години

не мога да разбера какво общо имат нашите помаци с турция. Ако някой след векове иска да предаде духа на прадедите си и изкуствено да се потурчи има такава страна нека да ходи да живее в нея, ама не да ругае родината си България. Другия начин е да получава пари за това хейтърство.

34

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ НАВРЕМЕТО УЧЕНИЯ НИКОЛА ТЕСЛА УСПЯВА ДА ПРЕДИЗВИКА ИЗСКУСТВЕНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ.ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ НЕ Е ОТ ВЧЕРА ,ДНЕС И РУСНАЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИТЕЖАВАТ ТАКИВА ТЕХНОЛОГИИ ,КАТО HAARP И РУСКАТА СУРА,НО ДОКАТО РУСНАЦИТЕ СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ДА ИЗПОЛЗАВАТ ТЕЗИ КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ,.ТО ЦИОНИСТТКАТА САТАНИСТКА *** В ЛИЦЕТО НА САЩ НЕ СПРЯ ДА ИЗПОЛЗВА HAARP И КЕМТРЕЙЛЪРСИ АКО НЕ ВЯРВАТЕ ИЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ В НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ И ДА ВИДИТЕ,ЧЕ И В МОМЕНТА ДРОНОВЕ НИ РЪСЯТ С КЕМТРЕЙЛ(САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИ

33

Яяяя

преди 6 години

До помацуТи изслуша ли какво каза Професора, и разбра ли какво има предвид! Ами ако лошите Хамериканци правят такива зулуми, защо добрите ви другари от Русия не помогнат по този въпрос!А от изкаването на професора съм изумен - той обясни, че се разработват такива технологии, но за да се освободи контролирано напрежениети в земните пластове (с много по-нисък интензитет) - т.е. не като оръжие, но в началото каза - ДА ИМА!

32

помацу

преди 6 години

до:циника да,да...вярвай си;)

31

Циник до помака

преди 6 години

Нашата съдба е да сме европейци...а вашата...козеебци в Азия!Пхахаха

30

Анонимен

преди 6 години

Човек може сериозно да затъпее само като чете коментарите...

29

помацу

преди 6 години

Български професор сеизмолог подкрепи версията на турчина.Вие нали сте мноого компетентни си чешете езиците против Турция ама днес премиера е на среща там;) една клика като вас мразвща всички си заслужава съдбата:Честото ви