51

Циник

преди 6 години

Глобализация...мултикулти...все думички, които прикриват едно - стремежа на шепата милиардери - да намалят заплати, и разходи(по работни места) ***, и главанаци вярват в морковчето закачено накрая на тоягата! Индия..Бангладеш( над 180 000 000 на територия колкото България ), Виетнам...КАК МОГАТ ЕВРОПЕЙЦИ ДА СЕ КОНКУРИРАТ С ТЯХ - с безбройни социални придобивки, и несъразмерно по-големи заплати! Новото индустриално робство идва със СЕТА, и TTIP!Нескончаемия ПРОФИТ трябва да продължи..на всякцена

50

Анонимен

преди 6 години

Как мразя неуки същества! Карат ме да обяснявам защо страда цял български народ от тях вече няколко години из такива дупки като тая медия. А можех да си гедам филма и да си пия питието...

49

Анонимен

преди 6 години

Неуките глобалисти требе да разберат, че никой не ги обича и никой не им е приятел. Тоест, никой няма да им даде сладкото на глобализацията, защото това ще знаи този който дава да го загуби. неуките глобалисти трава да разберат, че ако на тях им се дава,те само губят от глобализацията. Ще спечелят само ако те дават, при това ако дават само каквото трябва, а не всичко. Пазар не се дава. А наще глобалосто дадоха точно това. И спечелиха еврофондове за "усвояване", а хората загубиха работата си.

48

Анонимен

преди 6 години

Харесвал бил глобализцията... Неук народ, слаба държава. Някой измисля група от мероприятия. Поставя им име(глобализация) в случая и ги рекламира накуп. В този уп, обаче, има добри и оши неща за теб. В слуая с България, клиента получава само лошите неща - вносни стоки, вносни закони, нполитиески натиск отвън под предлог защита на общите интереси, обвинения за неразкрити работни места и корупция ако не слуша правителството. И забрана за собствен порок, нов АЕЦ, нефтопровод и т.н.

47

Анонимен

преди 6 години

Както навремето отварянето на пазарите беше изгодно САМО за европейците, защото говорехме за отваряне ба БЪЛГАРСКИТЕ пазари, така и сега глобализацията е изгодна само за европейците, защото те и пишат правилата. Като например последното правило за зааплатите на международните шофьори на камиони в ЕС... Иначе на тебе кой ти каза, че глобализацията е добро за България? Меркел? Или някой местен евроатлантик? А обясни ли ти какво е това или само ти каза, е е добро, а едни комунисти я мразят? ;)))

46

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията е нещо страхотно. Можеш да внасяш 20 годишно телешко ак от ирландия. Обаче като стане да изнасяш родопски чист горски пчеленмед или сушени диви гъби от най - чистите части на стара планина в германия, изведнъж се оказват с прекалено съдържание на радиоактивност... Винаги си можел да внасяш коло ит Европа, но да отидеш да работиш там ти беше забранено доскоро. Общо взето за ългария глобализацията излиза абсолщтен пасив, а за германия - актив. Ти германец ли си? Или си само неумен?

45

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията, приятелю, е като тока - пускаш го - свети. Спираш го - не свети. Някакси ми се струва, че си и привърженик на тая глобализация. Аз съм привърженик само на някои части от нея, а именно на тея, от които печеля. Наприер, дънките и бананите, лекарствата и колите. А не съм привърженик на загубата на работни места, падането на заплтатите и т.н. За съжаление глобализацията в Бългрия е немска, а не бъларска. Тоест, печелят немците, а губят българите. На тебе коя част ти харесва и коя не?

44

Анонимен

преди 6 години

Този, дето е писал тая статия жив албанец виждал ли е?

43

До хахавия

преди 6 години

И кое по точно не стана с мултикулти.Глобализацията е факт и само шепа наивници още се пенят срещу нея.Кажи ти с какво си помогнал или допринесъл за България.Кажи де

42

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Поредната статия промивка на мозъци от Дойче веле.Дори това да е вярно, на него могат да бъдат противопоставени хиляди други примери по света, в които има религиозна нетърпимост.Новият световен ред и неговите създатели от световният елит не искат да признаят своя провал в опита си да създадат мултикултурно общество. Оказа се, че създаването на такова е невъзможно.

41

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата и мултикултурализма са яко на мода в тоя сайт.

40

Старшината от бна

преди 6 години

Ако религиите бъдат забранени.Раждаемостта ограничена.Престъпността овладяна със строги закони .И тогава ще настъпи равновесие на планетата. Но много псевдо политици псевдо генерали псевдо медици и тв и тн ще останат без работа.Вие мислете че политиците съдиите полицайте решават вашите проблеми.Категорично НЕ те се хранят с мъката и нещастието ваше.Вие вярвате в химерата справедливост.Категорично такава не съществува .Free men have guns .Slaves do not.

39

Анонимен

преди 6 години

Тия от Дойчев вече - големи писатели бе...така ги нагласяваг...Проводници на новата идея в ЕС - че по - добре да няма много религии ..Ами да се обединят ...и ще изчезнат атентатите ...Бря...!?!... Ще пробиват такт.мозъците на турците и арабите..дето са ги напълнили...И се надяват че ще замажнат очите на хората...Е ..хубаво...Ама Кой ще бъде провъзгласен топаз за Истинския Бог...? !... Кой ще го определи ? .. ДВЕТЕ - Казвам ти дъще- сещай се снахо...!

38

FAKE NEWS

преди 6 години

Само снимката сменена иначе Текста 1:1 копиран от Дойче веле

37

Ислямознаещ

преди 6 години

До boshlaf: Това, че има добри мюсюлмани, не означава, че исляма не е сатанинския култ който е! В България има много добри хора мюсюлмани, както етнически българи -помаци, така и турци. Те са въвлечени в исляма не по тяхна воля, всички сме гледали "Времe Разделно" и знаем! Освен това виждаме какво вършат мюсюлманите, следващи директно предписанията на Корана- и то по широкия свят! Само миналата седмица бяха извършени купища ислямски зверства - Лондон, Филипините, Египет... и къде ли не още!

36

Ислямознаещ

преди 6 години

"Как православие, католицизъм и ислям съжителстват в Елбасан?"Ако трябваше честно да отговоря на искрен въпрос с това съдържание просто бих казал, че исляма и сега "съжителства" с другите религии така, както и винаги досега от създаването си в 7-ми век- с насилие, много убийства и напъни да завладее, поислямчи и/или убие всички "неверници". Вижте в държави като Сирия, Ливан, Египет, Индонезия, Пакистан и т.н. каква съдба ги е сполетяла от "съжителството" с исляма. Това чака и Албания и Европа!

35

boshlaf

преди 6 години

на 42г. съм, и съм имал и имам чисти (ЛОВНИ) взаимоотношения с български мюсюлмани (избягавам израза "български турци", като "дървено желязо). Хората, с които имам взаимоотношения са работливи, смирени и ..бих казал много по-морални от повечете от нас - ужким православните. Нямат нищо общо, и едва ли биха имали с това, което се рекламира като "ислям" и другите крайности... гарантирам за тях!

34

Гого

преди 6 години

До СурайСамо това липсваше! И пътя към ада е подслан с добри намерения!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Няма ли нещо за потните и миришещи българи???

32

boshlaf

преди 6 години

има един руски виц: - що такое нюанс, спросил Петка- Ну покажу, сказал Чапаев, и забил ему х.й в жопе- Ну, сказал Чапаев - у меня х.й в жопе и у тебя х.й в жопе,.. но там нюанс..!