16

Анонимен

преди 6 години

Нямало как да сме слугинаж!Има ли поне един български политик след 1989г, който да не е последна слуга и *** на САЩ и ЕС? Цв.Цв. получи значка на ЦРУ ,Бойко бодро докладва,че изпълнил ценните указания за руските проекти! Защо нямаме икономика и вече половин население?Нинче!Ако не е от вашия,на политиците и управляващата ни престъпна *** слугинаж пред САЩ и ЕС,то по чия воля сме на днешното положение? От слугинаж или по БГ-инициатива се изпълнява плана "РАН-ЪТ"? Отговорете!

15

байхейс

преди 6 години

преди 2 години един из род от Американския окупационен корпус в Сливен, би 16 годишен ученик, защото го бил обидил !защо като сте толкоз сербез не го осъдихте !?точно в това я превърнахте България - жалки слуги сме на Американските и шенгенските гадове

14

Анонимен

преди 6 години

хубава конска муцуна :)

13

Анонимен

преди 6 години

Все пак не можете да отречете, че за пръв път чуваме адекватно изказване на наш министър. Когато или ако всички управляващи започнат да отстояват интересите на България, да зачитат народа си и да мислят за страната си, има шанс да започнем да излизаме от блатото в което сме в момента. Ако реагират обаче като мижи-туркото Рагин, нямаме шанс.

12

видео терор има

преди 6 години

Както виждате по очите има тежки увреждания от черен проникващ видео терор..Подобни много по жестоки имат милион деца принудени да седят пред педофилски камери в училищата.Риска от попадане на прашинки и *** в очите огромен.

11

Тато из Правец

преди 6 години

Това кърджалийско недоразумение даже не разбира колко е нелепо...

10

кротко

преди 6 години

АНгелкова е нова няма опит..Пускането на хапчета в чашите на чужденци и последвало ограбване не е от оня ден..

9

ХМ

преди 6 години

Кухото министерство ,да вземе да изкара ролетките и да премерва колко процента са чадърите и колко свободните площи.Да не давам примери ,че ще засегна интереси ,просто въведете норми да се спазват.После следете за извънредния труд и изплащането на заплатите.Драги концесионери ,що ме карате да бягам от плажа ,ами не ми се стои в клетка с чадъри не ми се пиива на бара от плажа ,а и бягам като вида сграда върху пясъка.Защо не си търсите интереса ,имам пари ,но направете ми уют ,че да ви ги дам

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4 Щото нямат право да го държат над 24 часа без разпореждане от съд ,а да има такова -трябва да има повдигнато от прокуратурата обвинение на база доказателства и експертизи -точно експертизата за лека телесна повреда /която се прави от медици / е забавила нещата !!

7

анонимен

преди 6 години

никой няма да ВИ отговори защо шведския хулиган беше освободен,ако НЕ беше мединия натиск дебелите *** нямаше да го задържат и той щеше да избяга както турчина който уби 2двама души.

6

Анонимен

преди 6 години

Какво още го дъвчете? Шведа отива да си почива в затвора, защото е виновен. Няма пречки за други шведи да идват, защо ще има отлив на такива туристи. Да не би да идват и те да ритат? Трябва да се научат, че това не им е някое затънтено място където да си показват тъмната страна, а държава от ЕС в която има закони

5

Чълмъ бей

преди 6 години

Тая па , сравнява Слънчев бряг с Миконос и Ибиса , хахахахахаха !! Аз на Миконос и Ибиса незнам да има мутри , фалшив алкохол , кафяво море, джебчии и всички останали "екстри" от ... Слънчака , хахахаха

4

Анонимен

преди 6 години

Все още не ми е ясно, защо шведът беше освободен и беше арестуван отново след като видеото се появи по медиите. Това искам да знам.

3

Циник

преди 6 години

Шопската песен:"....море...имааа...имааа...как да немаа..."Няма всъщност нищо срамно, да подържаш стандарт в хотелите.." По миналата седмица се върнах от Триберг(Шварцвалд) и на мен ми оправяха леглото, и ми подържаха стаята! Разликата е, че аз не ритах камериерките в главите - давах им по 2 ? бакшиш.Нашите мутроСмени, по презумпция имат персонала си за "сменяеми роби", когато се научим ,да се самоуважаваме...и другите ще усетят!

2

погр ебален агент

преди 6 години

Няма как да сме слугинаж на чужденците, защото сме техни роби, отсече Ангелкова

1

хм

преди 6 години

Е как да няма?Гледаме политиците какво правят в ЕС и копираме.Нали нито веднъж не казахте "това при нас не може".Защо не разговаряте на политическо ниво какво реално ни е нужно ,а само приемате и изпълнявате.