353

Анонимен

преди 6 години

До Невярващ.България от 70 години,НЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!Ако бяхме станали 16 Република,сега България щеше да е разделена на две.Едната част в турско,другата в Руско.И тоя горе нищо не е построил-строеше го народа,войници,ученици,и в съботите всички останали хора от индустрията бяха на строежите.Дори идваха и работници от селското стопанство.Тоя труд не се заплащаше,затова се строеше под команда на партийците!В селското стопанство беше същото-безплатен труд на полето,от 14 годишни деца и норма.

352

Гошу

преди 6 години

Според мен няма никакъв смисъл да ставаме 16-та република на колхозниците, дето пият препарати за вана. Най-добре ще е просто всички путинофили да си ходят в *** руска и да ни оставят всички нас - проевропейски и американски насочените да сме си тук, в НАТО и със САЩ и ЕС. А те там ще са си щастливи, предполагам :)))

351

Анонимен

преди 6 години

До Невярващ.Има го всичко документирано с подписите и печата на политбюро,и за трите фалита на България и за ограбеното злато.Не случайно тая *** партия,сама си подпали Партийния дом,но не можаха да изгорят всичко!

350

Анонимен

преди 6 години

До extremist.Така ли се казват вече комунистите крадците на народа-номенклатурни крадци?И кой е тоя комунист,дето няма собственост?

349

Анонимен

преди 6 години

Сега разбраха ,че има двоен стандарт на храните ..Тук западните монополи ни тровят с храни който са чисти отрови...и НЯМА КОЙ ДА НИ ЗАЩИТИ А ТАКИВА ДУПЕДАВЦИ КАТО 475 МАНИПУЛИРАТ ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ КАТО ЧЕРВЕНИ ***..УВИ..ВСИЧКИ КОЙТО СМЕ СРЕЩУ ТОВА ЧУДО /ЕС/ КОЕТО НИ УНИЩОЖАВА ТРЯБВА ДА ПРЕКЛАНЯМЕ ГЛАВА..ПО ТУРСКО НЕ Е БИЛО ТАКА ЗЛЕ..

348

Анонимен

преди 6 години

До МАЙОРААко напиша статия, че *** е к., то "истина" ли ще бъде това и ти ще се "срамуваш" лиот майка си заради статията на някой си....

347

Невярващ

преди 6 години

Тая мантра с митичното несъстояло се "присъединяване" към СССР и "изнасянето" на златото от България в СССР ни го втълпяват от десетилетия, но до момента не съм видял нито автентичен документ, нито звукозапис от прословутото заседание на конгреса! Факт е обаче, че днес България е бедна и полуколониална държава с продажни политици, кланящи се на измислени "ценности"! А преди 30-на години бяхме индустриална, космическа и трета на Олимпиадата в Сеул НЕЗАВИСИМА държава!

346

Анонимен

преди 6 години

До ПОДОБРЕ В СССР.Да,ама никой не бяга към Русия,а към Запада.Защо ли?

345

Анонимен

преди 6 години

ДА сега искат да затрият и БДС за киселото мляко..за да си продават /да ни тровят с западни/***..

344

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 475Какво манипулираш бе, мозък?! Че след като катастрофално намалява населението на "европейска" България чрез насърчаване на гейпрайдовете, мизерните "европейски" заплати и пенсии и невазвращаемата емиграция, това е ОК ли?!

343

1000

преди 6 години

Да живее Бай Тошо. Всички управници след него са кутрета.

342

Анонимен

преди 6 години

В,, развитите'' страни хората се хранят основно с ВРЕДНИ ХРАНИ... това е причина за падане на раждаемоста и бум на хроничните болести..ИЗГЛЕДАИТЕ филма Вилица или скалпел,,,ще разберете как развитите монополи ни тровят с консерванти ,ароматизарори на храни,овкусители,стабилизатори,ОЦВЕТИТЕЛИ..и т.н...Всичко това е причина ,тук монополите в името на печалбата затриват народа...

341

Анонимен

преди 6 години

В природата има един показател дали една популация /народ / живее добре...раждаемоста..сега е силно ОТРИЦАТЕЛНА..в РУСИЯ е положителна /1 мил. на година..Във всички държави от ЕС е отрицателна...Трябвало е да станем 16 република...сега сме роби на ЕС и след извесно време ,ще изчезнем като държава ,народ и нация..СПЕШНО ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ЕВРОПЕИСКО РОБСТВО И ЦЕННОСТИ..

340

хм

преди 6 години

Добре сте сложили тая статя-план има да изпълнявате

339

Анонимен

преди 6 години

До СССР ДАДЕ МНОГОСАЩ не само вземат - верно, смъкват панталоните, но после винаги дават нещо отзад.

338

РУСНАЦИТЕ ОСВОБИХА

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ, а дупедавците на власт сега я харизаха на янките. С ХОРАТА, земята, водата и златотото

337

СССР ДАДЕ МНОГО

преди 6 години

на БЪЛГАРИЯ, а САЩ ще ни смъкнат и последната риза

336

НЯМАШЕ ДА ИМА ПРАЙД

преди 6 години

ако бяхме станали част от СССР.

335

Анонимен

преди 6 години

Не знам да сме били съветска република, само слухове бродят за това, но знам че сме част от днешната европейска империя на Германия и Франция.

334

ПО–ДОБРЕ В СССР

преди 6 години

отколкото под краварски ботуш