31

Циник

преди 6 години

Трезвен е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!Когато е ограбен народа - търсете най-близкия *** наоколо!

30

Циник

преди 6 години

Къде ми е коментара???!!!Какво нецензурно има в цитат от мат*ряла...и сравнението:Таратор - без краставици, и кисело мляко!

29

TPE3BEH

преди 6 години

Веднага се включиха, червените *** да ни обясняват как бате ви Бойко бил виновен.Само дето фалита се случи по времето на правителството на орешарски (БСП-ДПС), а собствениците на тази банка, финансираха ДПС и бареков с измислената му партия и телевизия, които лапнаха страшно много пари.Истината е, че всеки път, когато БСП се добере до властта, се прави някоя грандиозна схема за ограбване на народа. Те и затова подадоха оставка след 1 година - окрадоха пари за 2 мандата напред!

28

Редактирана версия

преди 6 години

А какво очаквахте от стенограмата- да стане някой и да каже - *тука едни пари ги краднАхме,помагайте сега момчета да не ни хванат ! ! !* Не сте познали...........

27

До"Факт Орешарс

преди 6 години

***, именно Орешарски изтегли 40% от държавните активи в КТБ, и ги разпредели в други банки, той беше ужасен, когато разбра колко много държавни активи са концентрирани в една банка. Ако не беше той още държавни активи щяха да потънат в нечий джоб. Целта на фалита беше едни хора да вземат без пари активите на банката, апетитни предприядия, бизнеси, имоти.По-добре попитай ББ, плащани ли са негарантирани влогове, и кой позволи. 2 милиона на Рашидов? Щото 4 -милиарда народът ги плаща.

26

До "Няма виновн

преди 6 години

Няма виновни, защото умните управляващи въведоха Закон, че банкери предизвикали фалит на банка не подлежат на наказателно преследване.Банкерът ще съсипе животи и съдби, много хора се самоубиват, когато фалират, особено ако парите за старини са им там. А това е чиста кражба, ако окраднеме аз или друг хиляди, не милиарди ще ни съдят, но не и банкерите.Народа плати 4 милиарда заеми за връщане на парите. Капитализмът е най-хищния и алчен режим, несъвместим с човешкия интелект и дух, краят му е близ

25

Анонимен

преди 6 години

От Стенограмата лъсва наакания з***ик на Тиквата и Плевнята, уговорките, далаверите и връзките с подземния свят! Всички пръцкат в едно гърне и зад гърба ни ни правят на гглуаци!

24

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно защо досега няма виновни за фалита на КТБ и опитът за фалит на ***. От самата стенограма става ясно защо са избрани именно тези банки - защото са чисто български, не дължат пари на никого и ако ги срутят, никой няма да пропищи. Просто не бяха сметнали,че ако тръгне една банка, ще тръгнат всичките, защото хората панически ще почнат да си теглят парите. И тогава шефовете им от МВФ вече ще се разпищят. Но на кой му хрумна брилятната идея да фалират КТБ се пита в задачата?

23

Анонимен

преди 6 години

Голям театър :)

22

Анонимен

преди 6 години

От таз стенограма става ясно ,че едни хора са се събрали и си говорят за няква банка,интересното което хващам са датите ,записа на стенограмата и разсекретяването и.Сатанизъм та дрънка,но главното е играта с публиката,концерта е за вас а парите за тях.

21

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията банки да фалират, хората да губят парите си а политиците да се гаврят с народа. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра, на който не му харесва нека да измисли ипредложи по-добра.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

И какво излиза от стенограмата ? Няма виновни политици за фалита на КТБ.Тогава ,ащо я крихантолкова време ?Да не би да ни пробутват фалшива ?

19

Анонимен

преди 6 години

Факт е , че КТБ фалира именно при Орешарски.

18

Анонимен

преди 6 години

В държават на Шиши и Биби всичко е менте.Включително и стенограмата при президента.......

17

Анонимен

преди 6 години

А видяхте ли Французите как дадоха мача на Шведите последната секунда?Швеция : Франция 2:1 А Беларисите не дадоха!

16

Анонимен

преди 6 години

Русофилус : Бьлгария 2:1Е за какво им беше тая победа на Беларусите, си остава загатка!

15

Анонимен

преди 6 години

Тая стенограма ми се визда доста подозрителна.Толкова време се стискаха да я пуснат а вътре няма нищо освен редовните глупости на Биби.Всички се държат прилично и изобщо няма помен от дивотиите които говореха пред медиите.Нещо манипулирана ми се вижда стенограмката..........

14

Анонимен

преди 6 години

От цялата стенограма става ясно,че крадеца Бойко вика дръжте крадеца!

13

Анонимен

преди 6 години

Сотир, ако си свърши работата заслужава 14 заплата!

12

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистая кажи как ги ограби и как ги изнесе тез милиарди че нещо не се сещам. И каква е логиката да си ограбиш и фалираш банката? А някакво доказателство да има че точно той го е направил. И много интересно защо нашите управляващи не желаят да го разпита прокурор и всичко да се запише и хората да знаят истината а всичко се крие и искат да го докарат на място за да му затворят устата. От такива наивници и гл0паци като теб страда цялата държава.