13

Анонимен

преди 7 години

Да благодарят на Батко Буби, той просто разнити държавата. Разпада е видим навсякъде, морал няма, разрухата е тотална. Държавата е пълна с прости и неграмотни калинки, алчни и лакоми, сцедно единствено качество, винаги верни на Батко Буби. Децата ги усещат, дрогата стана като сутрешна закуска, умните и работливите избягаха, остана му електората от шведи. Той ги храни и те му гласуват. България се разпада но на Тиквока не му пука. Важното е да краде и изнася. Изберете си го за 6 път умници!

12

Анонимен

преди 7 години

"Ти какъв мъж си, че ще ме ковеш на директорката си,- право е момчето. Тоя даскаляк се е правил на велик,но е добре да знае, че никой не обича доносниците,въпреки че всеки има нужда от тях.

11

Видео терор има

преди 7 години

Терористи тренират терор чрез нагло вредни тежко терористични камери..Аномално уврежданите зони от камерите се виждат даже от космоса.СПИН активните скенери вградени в камерите увреждат не само деца и учители но и всичко живо..МНого неприятни увреждания има на микро и нано флора и фауна вкл на детски площадки и тревни площи .възможни са мутации вкл изключително опасни.

10

8ми

преди 7 години

Е как смеете на 8-ми клас да правите забележка? Това е непоносимо и забележка се прави само до 3-ти клас. Даже и тогава не ви го препоръчвам защото може да се появи някоя мутра баща да се разправя. България е обречена драги зрители.

9

Комунист до смърт

преди 7 години

Ехх тоя запад, виновен е за всичко! Ниски заплати, демографска криза, алкохолизъм...да дойдат братушките да ни оправят, те вече са се справили с тези проблеми и учениците им са перфектни

8

Анонимен

преди 7 години

до номер 6Това са децата на израстналите по комунистическо родители, да си знаеш. За чалгата пак ли е виновен запада? А за пушенето и пиенето от малолетни, пак ли е виновен западата? Скрий се някъде, ***

7

Анонимен

преди 7 години

Това са децата на чалгарите от 90те. Каквито родителите, такива и децата.

6

Анонимен

преди 7 години

Имаше го и в комунизма,изключваха ги и ги пращаха в други градове като в Девня сградостроене .

5

ДонДон

преди 7 години

Лечение!Яка глоба за родителите (няколко хилядарки или поне толкова. колкото е сумата от делигирания бюджет за училището за този ученик за година) и изключване от училище без право 1 година да запише в никое държавно или общинско училище. После ако се е осъзнал ще си продължи и завърши средното образование. В България, като и по цял свят средното образование не е задължително!

4

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантико- наркомански ценности ...

3

Анонимен

преди 7 години

ами като няма едно министерство,да напише правилните наредби. как така ще посяга на учител? за това на учителите не им пука какво учат и дали учат тези оли го френчета.

2

Анонимен

преди 7 години

Това се превърна в нещо нормално в Тикволандия. Вече трети мандат.

1

Тюлена Бобо

преди 7 години

Такива си ги отгледахме...