16

Анонимен

преди 6 години

Да си дебел е най-вече неуважение към самия себе си. Няма значение какво мислят околните и не е тяхна работа. Това е личен проблем - да си бавен, тромав, болен, потен, и да нямаш волята да го промениш.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПриятно закръглените са си чисти ***. Не се пъчете моля, моля. Или ви налитат само чичковци с изтекъл срок на годност.

14

Анонимен

преди 6 години

До ТедиНе съм Злоби, само се радвам, или подхилквам градивно, отдалееееееееч на женицата, пардон жениЩето.

13

Теди

преди 6 години

Споко Злоби ака си в нейната тоалетна, не в твоята нали?Теб какво те засяга?

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПредставям си к'ъв г'з вадиш и какви корабни въжета пускаш в *** :-DD. Само с *** си спала щом ти си зарязвала :- DD

11

ТИЙН ЛИГНИ

преди 6 години

Много важно, как разлигавените консуматори от западните общества щели да се почустват от това или онова казано в детството им.Що не питат гладните индийски или африкански деца дали не брутално да проституират от малки за едното ядене.

10

Теди

преди 6 години

Въпросът е за хранителните разстройства -анорексия и булимия и вредите от тях.Познавам момиче на 16 години болно от анорексия . Лежа в болница- сочи си тазобедрената кост И твърди, че е дебела а то е костта и.

9

весо

преди 6 години

истината е в продуктите за "локално" отслабване в проблемните зони.особено "абдоминалното затлъстяване" е голям бич в днешно времеима кремове за по 30 -40 лева които са вълшеебнихахаахакак ли пък не

8

Анонимен

преди 6 години

Ако искаш една жена да те намрази истински и казваш: Колкото си грозна, толкова и глупава!За някои, наистина заслужват да чуят тези думи.

7

анонимен

преди 6 години

Все се гледат килограмите на момичетата и жените, а за дебелите мъже - пълна тишина. Те са "секси".:))

6

Ангел

преди 6 години

Няколко сви.ни вече ми дадоха минуси.Това означава че четат статията.Искам да им кажа момичетаааа ,пардон момичещааа няма ли да е по добре за вас самите ,по здравословно и да се харесвате не на 2% от мъжете а на 82% ако ви казват всеки ден някое от горе изброените неща!!Белкем се вземете в ръце!

5

Теди

преди 6 години

Срещат се две приятелки - Едната -Ау колко си напълняла. Другата -глупости даже съм отслабнала .Да ме беше видяла миналият месец - същата като теб бях:)

4

Анонимен

преди 6 години

Мен баба ми не само ми натякваше като малко дете, че съм дебела, но ме и удряше заради това. След което отново ме тъпчеше с храна.

3

Анонимен

преди 6 години

Незнам колко товарни кораба ще потопят с теглото си жените четейки тази статия.

2

Ангел

преди 6 години

Аз 1 обида не чух !!!! От кога Истината стана обида .Ако жена ми надебелее всеки ден ще и го напомням със горе изброените истини за да се вземе в ръце.Същото искам и от нея ако аз почна да дебелея.Градивната критика е винаги полезна!!

1

мда

преди 6 години

Малко ме съмняват това да са коментари на здравомислещи хора. В смисъл това са коментари на хора които нямат здрав разум и елементарно човешко възпитание , тоест колкото и да ги предупреждаваме такива хора те няма да станат различни и да почнат да комуникират без да обиждат...