21

Анонимен

преди 6 години

Добре де, като е толкоз добра тая ограда - от къде влизат ***, например тия, дето катастрофираха на Тракия? От къде са влезли?

20

Анонимен

преди 6 години

"Политики "Модерна дума !Другото наименование на "геноцид ".

19

Антрополог

преди 6 години

Още не сме стигнали до заключение, защо главата на Цветанов е с формата на вертикална елипса (каунеста глава). Установихме, че не всички които като него са завършили помощно училище имат такива глави. На такава глава най добре и стои кавръм калпак и Цветанов има такъв. Виждали сте го, даже и потури има. От друга страна той има повече акъл от началника си. Което всъщност означава , че оня изобщо няма акъл. Ето до това води яденето на много яйца, освен до образуването на метан в гащите.

18

Циник

преди 6 години

Как не разбрахте най-накрая!Оградата е с ЧИСТО ДЕКОРАТИВНА ЦЕЛ!Мути Мурксул трябва да оправдае някак 3те милиарда , които открадна от немския данъкоплатец, и подари на клана Ерсдухан!Бат Бойко сигурно вече е уточнил "траншовете" от афганистанци, и пакистанци за връщане от Германия в България - щото са прецапали през нас!

17

Анонимен

преди 6 години

Да не се допускат коментари на латиница.

16

Para kliss

преди 6 години

Lubiteli s droni, helikopteri i deltaplaneri ossi oblitat 24x7 chasa bg sinorite i snimat vsichko ot ogradite...i slagat v neta filmite...istinata v dokumentalnoto lubitelsko kino...

15

Анонимен

преди 6 години

Правилно Цецко, стига за оградата. Уреди щерките с университети в странство, за такси и луксозни квартири, трябва вече да не се рови юо оградата. Има ли някой който да се съмнява, че ръчичките на крадливите Гробарчета не са дърпали от парите? Един да каже, колкото са писали толкива е струвало?Няма такива! Такава гепачка на правеха и ***, крадяха но някак с мярка. Тия са като вълкодави, давят народа с всичко от което може да се краде. Пилот от Отряд 28 е казвал, че се изнасят пари с палета

14

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте че българския народ е малък но много *** или поне тези които живеят на територията България! Не забравяйте какво каза мутрон аз съм *** и вие сте прости така че се разбираме прекрасно!?И народа му гласува, независимо от кражбите и нагласени обществени поръчки безаконието,бедността , които са пряк резултат от управлението на ГЕРБ. С една дума народа си ги иска!!!!????? Да му са честити

13

Анонимен

преди 6 години

Най-лошото е, че тея вече имат толкова много пари от КРАЖБИ, че вече се съмнявам да има съд, който ще ги осъди.А иначе за оградата- ами, журналистката Михнева още преди 2год направи едно разследване, с което показа нагледно, че и оградата, като "магистралите" ни, е най-скъпата в цяла европа(свят). Поне десеторна цена.Така, че който и да си покаже мутрата по телевизията и да обяснява, че всичко е наред, го смятам за прострастен/облажил се.

12

Цвинокио

преди 6 години

Важни са политиките ама вие нямате такива, ако васалството на безгръбначните е политика. Та какво става с оградата ?

11

тито

преди 6 години

ГРОБ СИ ГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА, А НИЕ ТУК СЕДИМ И ЦЪКАМЕ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ОСТРОУМНИ/И НЕ ДО ТАМ/ КОМЕНТАРИ.ИДИЛИЯ!!!

10

Бушидо сан

преди 6 години

Този е баш тартора в герп. Стиснал е боко за топките и оня не може да се отърве от него.

9

Анонимен

преди 6 години

Пак сме концлагер с ограда.

8

Анонимен

преди 6 години

Да верно банално става с тая ограда. Унгарците като почнаха тука всички орангутаните рева ха - ето така се прави , това е политик алабала.Като почна тук да се прави - защо се прави ...За какво ни е ...хахахаххахахахБаххтии селяндуритее в рая държава...Все на опаки и все много умни. За това ходите боси ...щото кипите от акъл.

7

Анонимен

преди 6 години

Ко стана с КТБ и референдума бе ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Цецо е откраднал бодливата тел, за да огради скрина на тъща си.

5

Анонимен

преди 6 години

Цецо сега най важното е да ви махнем от власт, докато не сте доунищожили България.Това ще стане много трудно но не и невъзможно.ГЕРБ и БСП унищожават България.

4

Цецо

преди 6 години

Ха, за какви политики става дума, щом оградата се прави чрез далавери???

3

Анонимен

преди 6 години

Дупките на оградата, на които събират такса "вход" от мигрантите са също патент на ГЕРБ.

2

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ОКТОПОДЪТ "ГЕРБ" в действие.