121

Анонимен

преди 6 години

Неработеща съдебна с-*** и алчни, безчувствени бизнесмени, тоя щвед ни показа причините за мизериятa в България. Хващат пияницата, пускат го на свобода, след това заради медиите пак го хващат.

120

Карандилов

преди 6 години

Рагев, ти и твоите хотелиери ли давате работа и хляб на хората? Аз пък мисля че по скоро им давате подаяния срещу труда който полагат за вас.

119

Анонимен

преди 6 години

държавата подпомага туризма...те крадът и дерат кожи от чужденците....подпомага болниците те още по крадът с саквото могат....подпомага железниците...там само нафта за милиони крадат и няма уволнен..идр. и др.а народа плаща

118

Анонимен

преди 6 години

До Бауза кое е прав? има престъпление - има наказание. националността е без значение, последствията за туризма също. не може да се осигурява закрила на побойници и убийци, щото туризма да се чувства добре. ако са ни такива туристите, по-добре без тях!

117

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

българина е номер едно по социална активност. саме че, на живо половината от коментиращите ще рекат "не се заяждай с рагин, знаеш ли каква кола кара", и ще оставят женицата да се самосъжалява, че е отишла да изкара некой лев. в една нормална държава тоя *** просто не биха му дали национален ефир, а право на един телефонен разговор. а вие, докато тука се биете в гърдите, лекичко ви подготвят да оправите новите вересии на севернокавказкия окръг към газпром. мислете с главите си.

116

Въобще

преди 6 години

няма да те разбере, тоя ***!

115

Весо Антонов

преди 6 години

Много поздрави от Халкидики Г-н Рагин, космополитна атмосфера, великолепно море, невероятно вкусна храна, чудешно обслужване, усмихнати хора, култура и чудо....по-дяволите черноморието на диви потни бабайти, на простотята, на чиганията и на курващината!

114

nina

преди 6 години

Този Рагин освен *** е и изключително неадекватен с коментарите,какво прави още в тази туристическа организация??Оставка!!!Пълен ***

113

Анонимен

преди 6 години

специално за скандинавците мога да кажа, че те повече ще се възмутят, ако подобен случай остане без последици, защото за тях това ще е показател за липсата на ред и сигурност в курортите ни, щото тоя днеска е ритнал камериерка ,която за щастие не е пострадала толкова, ама ако остане без последици утре ще ритне някое дете което си играе на плажа

112

Анонимен

преди 6 години

Ми че то в България от 30 години има демокрация, дори си имаме 4 американски бази, а златото тече по 10 тона към Канада, нарязахме заводите, какво по демократично от това? Къде са яхтите и къщите с басейни дето ги гледахме по телевизията а? Вместо това ни наливат с араби, ваща мама проста, демократична

111

Бау

преди 6 години

Като махнем всички чувства и емоции е прав. Обаче ... не можем да ги махнем. Хора сме все пак. Шведа трябва да бъде подведен под отговорност и да лежи. Ако се разсърдят значи са много глупав народ.

110

Анонимен

преди 6 години

аз спирам с туризма в България! прощавайте, другари, но след изказването на този чичо и 5 лв. не давам!

109

Анонимен

преди 6 години

Рагин - що за име е това!? Физиономията му - на типичен далавераджия от соца..неприятно и отвън, и от вътре, с мозък на лешояд. гадост!

108

Анонимен

преди 6 години

Аз пък да му кажа на тоя кадЪр от Блкантурист, че шведите много повече биха се възмътили, ако тоя изверг остане ненаказан, отколкото ако бъде осъден, а изказването му е неадекватно не случайно му липсват кадри

107

Анонимен

преди 6 години

Един "приятелски" съвет към Рагин - да гледа да се измита от мястото, което заема, че с подобни изказвания само предизвиква хората, че може и да го набият дори! И стига с това "какво ще кажат чужденците"!!! То се вижда какво мислят за нас, но все пак НЕ СМЕ РОБИ на "белите сахиби" от еврогейския съюз, че да позволяваме да ни бият и да се подиграват с народа ни. Стига с тая робска психика! Нека покажем, че имаме национална гордост и не позволяваме да се отнасят към нас като към работен ***!

106

vvvv

преди 6 години

Престъплението е извършено в България и ако лежи, трябва да лежи тук, а не в Швеция, понеже там затворите са като курорти - отделна стая, чисти чаршафи, хубаво легло, интернет, няколко пъти седмично те пускат в отпуск да си скиташ свободно, надзирателите са без оръжие, затворите са без огради - просто жилища, на които им е сложено името затвор. Да лежи тука, та да е урок на всички западняци.

105

Дръндер

преди 6 години

До Анонимен 110Най после разумен човек да се изкаже!

104

Един

преди 6 години

Съвсем в началото на сезона същия този *** е ревал че няма персонал за хотелите и ресторантите по морето. "Късмет" е ако може да е късмет това че тоя *** швед е попаднал на тая жена, а не на някоя камериерка от чужбината или на някоя, която мъжа и е як българин че да му се отбие и да го повозят после тоя отворко до Пирогов. Що тия "мъже" все на беззащитни хора налитат?

103

Анонимен

преди 6 години

Класически представител на едновремешната номенклатура на БКП

102

боян

преди 6 години

*** = Tъп