9

Атлас

преди 6 години

Това е огромна държава със славно минало и населена със Арийци .Съгласен съм че много пречи на ингилизите,краварите и майка им чифутистан......Русия е зад Иран и жална им майка на тея арабески.

8

до 7

преди 6 години

Ти ли си за Иран бе мишок и какво точно ще правиш? Ще седиш пред компа и ще викаш гоу Иран не става тая работа с лозунги шмиргел такъв за Иран бил.

7

Анонимен

преди 6 години

До помацуа ти какво си?

6

Анонимен

преди 6 години

Искате да разберете откъде идва тази провокация? Отговор: Тел Авив и Вашингтон със сътрудничеството на саудитите.

5

Анонимен

преди 6 години

Посетил съм Иран преди 8 години и мога да ви кажа, че става въпрос за една уникално красива държава. Нямат НИЩО общо с арабските м*****и. Красиви хора като ние българите. Светла кожа и тъмни очи. Много интелигентни и мирни хора като цяло. Моят съвет е да не вярвате в американската пропаганда и какви "терористи" били иранците. Какви са били американците когато е имало великата персийска империя? Още не бяха отркили тайната на огъня в Северна Америка.

4

Анонимен

преди 6 години

СА се прочу, когато преди 2-3 месеца използва ракета Пейтриът за 30 милиона, за да смъкне цивилен дрон за 20 долара. Ще е доста комично ако ги сдъвче някой голяма сила в региона.... то това да не ти е да бомбиш болници и детски градини в Йемен, докато си налапал *** топки....

3

Анонимен

преди 6 години

Избухне ли война между Иран и Саудитска Арабия аз съм за Иран. Персийците мразят арабеските до дупка и дано ги унищожат по-скоро. Освен това, част от нашите корени идват от великата персийска цивилизация.

2

факт

преди 6 години

СА търпи огромни загуби в жива сила и техника в Йемен от Хуситите,и най модерната американска техника гори като кибритени кутии ....

1

помацу

преди 6 години

Персите не са като арабите и няма да се оставят туко- така...