119

SS

преди 7 години

До Анонимен 147Ми няма да им е зле. А тебе да не са те пуснали ей сега от Голаг та така разбираш нещата за диктатурата?

118

Анонимен

преди 7 години

До това е - ти си промит мозък, да знаеш

117

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на всички, които хвалите тази *** на диктатурата, децата и внуците ви да се заселят да живеят в нея до края на дните си!!

116

Гост+

преди 7 години

Те и при социализма ни разправяха, че западните новини са фейк пропаганда, ама кой да им повярва... Трябваше Тръмп да ни обърне вниманието по въпроса.

115

Барни

преди 7 години

Волдемор се е размечтал. Живее в каменната ера, кара компютрите си със дърва и за да прикрие интелектуалната си немощ пръска новини с невярно съдържание за да създаде впечатление че е голяма работа. После отрича за да повдига въпроса отново и отново. Нагледали сме се на Потемкинските им блъфове.

114

Гост+

преди 7 години

Какви панамски документи, какви 5 лева....

113

SS

преди 7 години

До Анонимен 142Да който е гледал интервюто и пресконференцията, лесно може да открие тънките моменти за манипулиране на реално случилите се събития.Препоръчвам на всеки който претендира за нормално мислещ и търсещ истината да гледа първо видеата и после да анализира написаното в тая статия, а за останалите е все тая те вече си имат определено мнение (избрали са си любимия отбор) и нямат намерение, а пък и ги мързи да се опитат да помислят.

112

SS

преди 7 години

До Алексей НавалниАз пък му пожелавам да го достигната само последните 10 минути от живота на Левски и то да го стигнат скоро.

111

Анонимен

преди 7 години

Пълни идиотщини, безпомощна елементарна пропаганда. Нивото на подобна примитивна агитация е показателно за нивото на таргет-групата, дайте си сметка, че ни смятат за ретарди. Или това е все-повече вярно в последните 25 години?

110

0

преди 7 години

Eлчето пак се е изсрало на метеното.

109

ясно

преди 7 години

До Алексей НавалниНе цапай името на нашия апостол с това на предателя и крадеца Навални,ни я не пасем трева знаем го този.

108

Анонимен

преди 7 години

До това еПутин и истина????Джуджето е патологичен лъжец! Нокога не казва истината.

107

Алексей Навални

преди 7 години

Да пожелаем успех на руския Васил Левски - Алексей Навални! Свобода за руския народ от деспот Путин!

106

това е

преди 7 години

Истината е оръжието с което Путин печели,тази истина която не се харесва на васалите от запад.

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 134 Долен лъжец.

104

Анонимен

преди 7 години

Aз ходя редовно в Русия сега.Живота там е ад. Цари тотално корупция и мизерия. Не случайно руснаците мечтаят да живеят даже и в България.

103

Гост+

преди 7 години

И аз съм ходил 2 пъти в Русия по времето на соца - Москва, Петербург - красота, страхотни музеии, склуптури, живопис, проспекти, нямам думи - сега сигурно е още по-красиво

102

Анонимен

преди 7 години

За 1917 година можеш да благодариш на Германия. Всеизвестна историческа истина, която все още някои недоучили нещастни и тъжни индивиди не знаят. В крайна сметка затова сме Българи - за да си помагаме. Ето, образовам те безплатно. Знаеш още един важен исторически факт безплатно. За следващия ще искам заплащане ;)В крайна сметка знанието не е безплатно. Ако не беше нагъл нямаше да ти искам, но сега ще плащаш ;)

101

Анонимен

преди 7 години

Нещастните неумни необразовани русофоби така и не разбраха, че тук РУСОФИЛИ НЯМА. Има РЕАЛИСТИ. И да, знам руски, както и още няколко езика. И да, ходил съм в Русия. И в други държави съм ходил, да ти кажа. Ти кога за последно излезе от село? Миналата година? Интернет веднъж месечно ли имаш, защото ако имаше по - често щеше да забелязваш някои нещица. А, извинявай, може и да си гражданин. Само че от по - необразованите. Може и да имаш супер иинтернет, ама да ти е толкова капацитета. Сорри ;)

100

Анонимен

преди 7 години

На русия, приятелю, докато има България, ще и дължиш това, че има България и че в момента говориш и пишеш Български. И това, пак повтарям, ще е докато има България. Да се надяваме, че ще е вечно. Щото както е тръгнало с ЕС и евроатлантизма...