28

Григор

преди 6 години

Населението в България иска промени в закона за носене и употреба на лично бойно оръжие .Като влезе терориста с брадвата в Мола и почне да сече с нея деца, жени искам да извадя пистолета и да му п.ръсна главата .Дето ще звъним на полицията, па тя да дойде след 30 минути да брой убитите си е *** работа.

27

ДОЙЧЕ

преди 6 години

НАТО нали си имаме поскоро от обща европейска полиция и служби имаме нужда и постоянен обмен на информация.Щото по незнание 6 френски командоса дошли на секретно обучение край ц.Куиловци щяха да отидат зиян от шамарите на чорбаджията на нивата....

26

дръндер

преди 6 години

Дрънчане откъм брюкселските зелки.

25

Анонимен

преди 6 години

Не че европейците са тока, но от българите нищо не става. Неспособни сме да създадем работеща държава.

24

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

НАЦИЯ ---СЕ ПРАВИ С ПАРИ И с АКЪЛ!!!!!НИЕ /българите /......немаме нито едното --нито другото!КВА , НАЦИЯ СМЕ ТОГАВА....ха,ха,ха,хааааааааа??!

23

Дарвин философ

преди 6 години

До ВасилевАми чел ли договора за капитулацията на Германия?Иначе германците са най -добрите инжинери и могът да направят доста прототипи.

22

Анонимен

преди 6 години

Аз няма да им плащам данъци на тези европейски терористи. Нека си ги храни дюнерджията Бойко.

21

Що ,бе 21..ХА,ХА,ХАА

преди 6 години

ДА НЕ МИСЛИШ , ЧЕ У АМЕРИКА .....ВСИЧКИ СА АМЕРИКАНЦИ...??!!!ТАМ ИМА ВСЕКАКВИ МАЙНИ ---АМА ВСИЧКИ СА "АМЕРИКАНЦИ"...ЩОТО ИМА ПАРИ , РАБОТА И ЯДЕНЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААААА...САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ПРАЙМЕ НА "ВЕЛИКИ" ----ЩОТО СМЕ.... "ГЛАДиатори".....

20

Сот

преди 6 години

500 милиона? Това за маслото на танковете в ЕС няма да стигне....

19

Въйййй

преди 6 години

До ВладимирИма ли са дали са и няма да се ползват срещу ЕС и САЩ.Нали всичката летателна техника ще е с американски софтуер,едно копче от Тръмп и всичко каца на секундата.

18

Анонимен

преди 6 години

БВП около 80 млрд 3 млн емигранти губим още около 80 млрд БВП всяка година заради фашагите и затъваме в демографска криза.

17

Анонимен

преди 6 години

Глупости Берлинстан не може да се воъръжи, защото има споразумения след ВСВ. Тоя номер с единна европейска армия няма да мине най-много Путин и Тръмп да си поделят Европа. Като преди туй им отпорят по няколко шамара на либераставите.

16

до 13

преди 6 години

Ами щом ше има европейски легион ,а и вече съюза си има и президент значи не е далече и народността да се заличи като понятие и всички да станем с размитото наименование европейци . И какво ше стане ? Европейци срещу Хамерикаци (самозабравели се европейци ) . United States of Europe vs United States of America !

15

БЪЛГАРИН ОТ ЛОВЕЧ!

преди 6 години

ВЕДНАГА СЕ ВКЛЮЧВАМ В НОВИТЕ ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ на ЕС!!БАС ДЪРЖА , ЧЕ И ЗАПЛАЩАНЕТО ЩЕ Е СУПЕР!ГЕРМАНЦИТЕ ЗНАЯТ ДА ПЛАЩАТ!!)СТАВАМ----ИСТИНСКИ "ЛЕГИОНЕР"!/ като дедо ми... /

14

Владимир

преди 6 години

Доналд, с тия 100 милиарда към Саудитска Арабия осъзнавате ли какво направихте?

13

Така ли?

преди 6 години

Тогава защо трябва да има избори и референдуми,правите едно проучване от ваши платени хора и резултата ще е официално легитимно прзнат,така както на вас ви е изгодно!

12

могерини

преди 6 години

Ще направя ултра модерна Европейска армия. Но първо ще построя сграда на Европейски Пентагон за 5 милиарда евро.Свят ще ви се извие

11

АTAKICT

преди 6 години

ЕС ЩЕ СЕ БОРИ С ВЯТЪРА ОТ ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ НА ЧОВЕШКО МЕСО ПОСТРОЕНИ ОТ ЕС КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА А

10

Анонимен

преди 6 години

"Европейският бюджет ще има по 500 млн.евро за целта до 2020 г., а след това плановете са да се харчат по 1 милиард евро годишно."А бай Дончо наля 100 милиарда долара оня ден на ИД във вид на оръжие! Честито Еврогеййтаци!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10 То демокрацията отиде по дяволите ,камо ли Ивропата и циливилизацията и с демо.нократичните ценности .....