7

Анонимен

преди 7 години

Че те са се мудни две трети са само за заплатата нее в това проблема проблема е да сложиш кадърен човек а не такива дето са на някои и заради тях е всичко и то нее само про тях то е във всичйи свери сложили тои не знае но нагъл и с приоритет мисли само за него затова не работят пият и каквото им е кеф ако това.се махне и се слага само кадърно и нее само за заплата ти си с парите данъци плащаме сметки плащаме е като не става аиде

6

Анонимен

преди 7 години

Не може да има такъв принцип: Питам си нещо и ако не оптговориш значи си съгласен.Законът трябва да казва: до 30 дена да си решил въпроса на гражданина, а не да си отговорил. Пропуснал срока на 3-4 гражданина - ОСТАВКА.Чиновникът трябва да знае, че наличието на жалби е белег на лоша работа.Ако в една частна форма срещу дадено лице постъпват постоянно оплаквания, ще го държат ли?Защо в държавната огава да не е същото?

5

И кой ще изпълни

преди 7 години

подобен закон, бе герберасти? Нали сте на власт благодарение на калинките, които ви носят победите над ***! А сте ги глобили, а са ви сменили! Я кажете какво правим със забраната за пушене и кой я изпълнява!Да продължавам няма смисъл...само си чешете езиците и химикалките.

4

Gaskoing

преди 7 години

То една администрация... В Случай когато в наш ущърб случайно забрави документ?

3

Анонимен

преди 7 години

Значи, трябва ми положително становище, но чиновникът го е страх да не го съдят, ако ми го даде, плащам му да си трае и да не прави нищо, плащам му и глобата за забавянето, и накрая си имам ''мълчаливо съгласие''.

2

Чиновник

преди 7 години

Не звучи като лоша идея. Пълно е с некадърни и крайно непродуктивни чиновници, или да се мотивират да са качествени или да си ходят на село. Държавата няма пари да плаща заплати на вятъра. Освен това всеки работещ в частен бизнес бива следен за производителноста си, без значение документи ли обработва или изработва някакви детайли или тн. А държавния служител в общината примерно никой не му търси сметка колко работа е свършил днеска и можел ли е да свърши 3 пъти повече да речем.

1

Анонимен

преди 7 години

Пълна глупост. И по сега действащите закони може да се глобяват служители в администрацията.