12

някой

преди 6 години

До Анонимен 17За съжаление чалгата вече официално присъства в живота ни.Забележете: В "Като две капки вода" чалга изпълнителка е класирана на второ място, както и чалга песни по време на представянията; в "Гласът на Б-я" - чалга певица в журито, както и чалга песни в конкурса; да не говорим за медиите - непрекъснато ни информират за какво ли не в техния "скромен" живот.А подрастващото поколение попива всичко това и никак не е чудно как младите подражават на чалгарите и те са техните идоли.

11

Grammar nazi

преди 6 години

"Не, няма да следвам ничий стъпки."Днес.бг отказва да се поддава на манипулаций и да прави предварително редакций в неграмотните си публикаций.

10

Анонимен

преди 6 години

Днес ми дойде в повече от чалгари.От сутринта Мичето Илиева-с косматите ноздри,после Десито с ненаситната фуния,сега пък на баба Глория протежето......абе само за Злата *** още нище не е излязло днес,ама не е късно !

9

Шабан Шаулич

преди 6 години

До ШибиРибиНяма да ти стигне социалната помощ за нея...

8

РусенецЪ

преди 6 години

Питай мама за случките в гаровия подлез :) Със Стефка бяха партия. А още по конкретно - мама прави ли "любов" с представител на мешарето :)

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Напъва се момичето да...пее,ама няма талант,не му идва от...вътре.Моят съвет е,от сега да си смени...амплоато;певици...много,а тя с нищо не впечатлява.

6

Симона Загорова

преди 6 години

Друго си е мама носи, тати меси :)

5

Бат Кольо

преди 6 години

Браво Симона , страхотна си.

4

morelini

преди 6 години

Тя стигна по далеч от колкото и се полагаше...На предичните елиминации по едно време така изфалшивя че Глория взе да се кръсти.Имаше голяма подпирачка от на майка и феновете....Да излезна от сянката на майка ми...каква сянка,какви 5 лева...

3

Анонимен

преди 6 години

никои не се интересува от теб б.*** к.рвенски

2

Анонимен

преди 6 години

Коя пък е тази? Поредната еднодневка? Аз като не гледам телевизия и изглежда съм изпуснал нейната особо. Нищо, след 2 седмици никой няма да се сеща за нея.

1

Анонимен

преди 6 години

E как да те харесват ,като си антипатична!!