45

един там

преди 6 години

До анонимен 52,На много ниско ниво си слязъл! В Донбас "актьори" няма! "Актьорите" са по високите етажи! Пък "сценаристите" и "режисьорите" откакто свърши студената война, все са си оттатък океана!

44

Анонимен

преди 6 години

Това дьордовите червенотиквеничковчета сте страшно късогледа напаст - значи, според вас не е проблем, че задокеанските главорези дават наклон на целия свят, а това, че Путин възразява?

43

Анонимен

преди 6 години

В русия е ***

42

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Извинявам се, не е кочинка, а сортир!

41

Анонимен

преди 6 години

На лъжата краката са къси и на жужака също са къси. Странно нали???

40

До трола Боби

преди 6 години

Троби, отнемам ти научната степен професор, макар и подигравателна. Мислех, че имаш два грама, но явно си драскач по поръчка, тотално отдалечен от истината. Троби, искаш ли да отслабнеш? Напиши на един плакат "аз не харесвам Путин" и *** на Червения площад, в някой ъгъл да не пречиш на другите. Гарантирам ти бързо и ефикасно отслабване! Смятам, че ще промениш и мнението си за руската "демокрация". Ако с подобен плакат за Тръмп се разходиш по Таймс Скуеър, гарантирам, че няма да те забележат!

39

Анонимен

преди 6 години

"Да, защо си мислите, че можете да ги питате за корупцията, за кръговете около Кремъл, за политическите убийства, за репресиите срещу опозиционните лидери, изобщо защо се месите в тяхната ко*чинка?!"То пък в Кравария - ни'кви политически убийства, нулева корупция, и всички по върховете - едни бедни, живи да ги оплачеш.Краварците са три в едно - нагли, лицемерни и подли на квадрат.

38

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

При *** в която се е превърнала Рассия ,скоро и от Бангладеш ще я учат как да живее...

37

един там

преди 6 години

До 42,Лошото е, че в вследствие на този "театър" гинат много хора в Донбас например! Само че на "актьорите" а и на сценаристите нещо май много не им пука от този факт!

36

факт

преди 6 години

Прав е Путин. САЩ се бута навсякъде.

35

До 42

преди 6 години

И на мен вече ми писна да обяснявам на хората, че Путин е просто актьор, който играе фалшива опозиция!

34

Анонимен

преди 6 години

И ти вярваш на това?Заявката се дава в общината Умнико. Някой трябва да направи Зулум за да дойде Полиция. ...Това е в нормалните държави Боби.В Русия полицията идва по заповед и без да си направил зулум. Всъщност там подаването на заявление за протест си е зулум, според властите.

33

един там

преди 6 години

Може би някои си мислят, че това, което ни се "сервира" от медиите реалността и обективно отразява каква точно се случва- да, ама не!Давам тема за размисъл за всички русофили и русофоби(путинофили и путинофоби)!Управител на най-голямата руска банка-Сбербанк е прозападно настроения руски олигарх Герман Греф! Същия този влиза в съвета на директорите на големия американски банков холдинг Морган Стенли! Нещо да кажете по въпроса?

32

Анонимен

преди 6 години

Заедно с Путин ще изчезнат и путинофилите, наричащи себе си - "русофили" !

31

Анонимен

преди 6 години

2015 година, седи Путин и до него от дясната му страна Майкъл Флин. Не бил знаел кой е той! Нима има толкова елементарни хора да допуснат, че до Путин ще седне някой случайно! Не бил говорил с него, а разменил няколко думи. Че няма да говори я, то си има други хора за тези разговори, нито пък той знае добре английски, нито Флин знае руски! А какви откровени глупости каза на водещата интервюто, просто не е истина!

30

Ха- ха- ха

преди 6 години

Интервюто с т.ъпите отговори на джуджака е разделено на десетина статии, които се пускат на всеки час с цел генериране на трафик и за да се държат рашизоидите е кондиция. Истината, че никий не е тръгнак да учи евразийските пpимати, че не р полезно да се чият препарати за почистване на вана и подобни гадости. Свободния свят иска от руската *** само едно. Да не напада с оръжие съседите си и да не им анексира територии. Както и да не води хибридни войни срещу цивилизованите държави.

29

Путин знае защо!

преди 6 години

Путин към САЩ: Не ни учете как да живеем!Щото където са минали лекциите - няма оправия!(Ирак,Либия,Ливан,Турция,Грузия,Украйна,Сърбия,Сирия...)

28

Когато Путин

преди 6 години

каже нещо, как воя на "новинарските" койоти и загклавиатурните *** затихва ..То си е за изследване по зоология!

27

Работник

преди 6 години

След бягството на Сноудън руснаците знаят много от тайните на САЩ и запада, Сноудън предаде демократичния свят, днес Антихриста е много силен вече е най-могъщия владетели всички се съобразяват с него и му се кланят. НЕКА ГОСПОД НИ ВОДИ ПО ПЪТЯ. АМИН

26

Анонимен

преди 6 години

На г-н Шаломов му пари под юдейската опашка!