12

1234

преди 7 години

С какви наказания можеш да изплашиш хора, на които не им е мил животът и очевадно го принасят в жертва на някаква идея, тяхна си кауза? Как ще ги убеждаваш , че не са прави, като те и живота си дават заради това че вярват в нещо? И в "Искуството на войната" пише, че най- опасен е този, който няма какво да губи! Нашите мерки не съответстват грам на силата на тяхната мотивация, накрая те ще имат победата..

11

ГАДОРЯН

преди 7 години

Тая система с изборите вече е тотално изчерпана.

10

Циник до 8

преди 7 години

Садам...най-ги можеше тва наказанията!Един такъв "мъченик"...знаеше, че после Садам ще изтреби до крак целия му джинс!!!!*** Садам, и Кадафи ги убиха...и вече нищо не може да стресне тарамбуките!

9

ами сега

преди 7 години

Спомнете си Путин какво запита запада от трибуната на ООН,Вия сега разбрахте ли какво направихте!?и призова за международна коалиция срещу тероризма!

8

Анонимен

преди 7 години

Какви строги наказания това са камикадзета *** ша ги уплашиш

7

смях

преди 7 години

Страната която подкрепя и обучава терористите в Сирия иска строги мерки срещу тероризма!?

6

Анонимен

преди 7 години

Защо само призовава, да вземе решения?? Защото има скрити интереси и предателства, а плащат обикновените англичани. Така ще продължи докато е този двоен стандарт, едно се говори а друго прави. Даже вече и не ги жаля! Стандартното се чува, наш Тъпчо бил с тяхната мъка, те ще носят меченца и цветенца, както и ще пеят песнички хванати за ръце. Ние не сме цвете да търпим БарБутко от Банкя но и те да чакат като на заколение кога ще ги трепят следващия път.

5

Анонимен

преди 7 години

Га подкрепяха ислямските революции в Близкия Изток и Северна Африка, не реваха. Сега пречат на руснаците в Сирия да възстановят държавата.

4

анонимен

преди 7 години

хич не ми е зор за скапаната ви дьржава кьдето полицията не носи орьжие а яздиконе

3

Циник

преди 7 години

Строги наказания!Никакъв фитнес...и закрит басеин за затворниците терористи!!!Лишете ги и от порно списания!Да разберат, че търпението ви се изчерпа!

2

Анонимен

преди 7 години

Глоба 20 лева и порицание по телевизията.

1

АТАКИСТ

преди 7 години

Горката. А що не кажеш нещо за извратената политика на Меркел да допуска всякаква *** от изтока в Европа, *** Овца?