133

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно че атаката е отмъщение и че е координирана, то представете си каква организация имат за да координират подобно нападение за 24часа.Иначе би било по нормално едно евентуално отмъщение да в спрямо USA а не спрямо GB. Но я USA не са чак такива демократи

132

Анонимен

преди 6 години

До ви кажа нещоЖивея в страна, където постоянно срещам арабиЕдин с една раница седна точно до мен в автобусаНаправо щях да умра от страх, мизлех си ами око е терорист?Същата работа и в метротоОт много време е така и постояно се оглеждам да не стане нещо

131

Анонимен

преди 6 години

Прекаленото медийно отразяване на подобни събития граничещо с медийна истерия, всъщност кара все повече маргинални типове с психични отклонения да се присъединяват към подобни терористични организации и да предприемат подобни самоубийственни атаки

130

Ангел

преди 6 години

Атаките ще стават все повече защото ние не лекуваме Болестта а Симптоматиката.Изтрепваш едни терористи,Исляма произвежда двойно повече.Изтрепваш и тях , на тяхно място се появяват нови и нови.Все повече и все по зли.Единствения начин да заличиш източника на тази болест и това е Религията Ислям.

129

Ма Мунио

преди 6 години

Лично , виден борец с тероризма като Тръмп въоръжи Саудитска Арабия преди няколко дена .Тя ще въоръжи който трябва с това оръжие.Кипи борба ,та пушек се вдига.

128

Пешо

преди 6 години

Алах е ***!

127

Ма Мунио

преди 6 години

Интересно ,защо от тези ислямистчета няма нито един хванат жив след атентата? Я коментирайте де!

126

Анонимен

преди 6 години

Измиват си ръцете с Религии , а никой не знае кой ги е вкарал в тоа Бизнес

125

Анонимен

преди 6 години

ИД -създадена с пари и оръжие от Демократичният лагер .И продължава да бъде поддържана с пари и оръжие от Фашингтон ,Лъндън ,Парис,Брюсел и сателитите им .Българското оръжие ,лекарства ,цигари -Гарантирано от ГЕРБ -в ръцете на ИД е доказателство за това . А и трябва някакъв предлог за да падне ,,рейтингът ,,на Т. Мей. и тя да бъде сменена . Това е най. важното сега .

124

Евроатлантик!

преди 6 години

Здравейте, аз съм евроатлантик и демократ. Обичам ЕС, САЩ и демокрацията! Обичам бежанците! Аз съм гей. Задните ми части са широко отворени за бежанци и мога да поема много арабски мъже наведнъж отзад! Каня всички мюсюлмани и бежанци да идват в България! Очаквам ви и ви обичам!

123

до: Авторката

преди 6 години

коментира още експертът пред bTV а ти само копи-пейства както винаги

122

TOP SECRET

преди 6 години

Точно на най-свещения Празник на Мюслуманите Рамадан такива терористични Атаки са абсолютно изключени , невъзможно е , не са никакви мюслумани а вероятно професионално подготвени терористи от нечии Тайни служби или може би от CIA или KGB

121

Анонимен

преди 6 години

О Мажд ,ти ли беше тоя дето далавера с бежанци въртеше...

120

Анонимен

преди 6 години

Това е шествие на мирни мюсюлмани

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАЛГАФАРИ ТЕПЪРВА ЩЕ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ЗАПЛАХИ, ОБАЧЕ ЩЕ ГИ БЕРЕ В СИРИЯ ПРИ АСАД И ИДИЛ.

118

Анонимен

преди 6 години

"Журналистът Мажд Алгафари заяви, че поканата на Ангела Меркел към бежанците е била голяма грешка и тепърва ще берем плодовете й."===Всички, освен самата Меркел, го разбраха.Благодарим ти, Меркел!

117

Анонимен

преди 6 години

НЕ МОЖЕ ЗАПАДА ДА ДАВА ПАРИ НА ЕДИН РЕЛИГИОЗЕН ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ КОЙТО ДА ОРГАНИЗИРА КАМПАНИИ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ЗАПАДА И ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ.

116

Анонимен

преди 6 години

Спряха измамите с офшорки, уволниха ***, укрепиха отношенията с исляма. СВЕТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД.

115

Анонимен

преди 6 години

До Евроатлантик!ТОЧНО ТАКА, ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ОБИЧАМЕ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА. АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ХОДИ В СИНАГОГАТА.

114

Евроатлантик!

преди 6 години

Ние, евроатлантиците, обичаме исляма и гей парадите. Ще оцветим Айфеловата кула в цветовете на английското знаме. Ще раздаваме презервативи, дъвки и плюшени мечета в знак на борба с тероризма. Ще бъда в първите редици на гей парада и ще нося знамето на световната гей организация. Обичам исляма, гейовете, демокрацията, ЕС, САЩ. Аз съм гей.