24

Анонимен

преди 7 години

БХК още веднъж показа истинското си лице!Скочи да защитава явление, което е пагубно за всяка нация!Хетеросексуалното влечение е нормално, а хомосексуалното не е!Много рядко се срещат хетеросексуални сексманиаци, които вършат престъпления под напора на нагона си.Повечето хомосексуални са готови да посегнат и на непълнолетен, само и само да удовлетворят нездравата си страст.

23

яЗЕКА

преди 7 години

Като развалена плоча ни се задава въпросът защо организирате прайд", сподели още Радослав Стоянов...A защо, наистина?

22

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя *** зорлем го правите герой. От кога трябва да се декларира нормалност? Или се връщаме към старата максима "в царството на слепите едноокият е цар"? И като си докаже хетеросексуалността какво следва?

21

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново от Турция, само типично бъгларските гей истории в новините.

20

БХК - негодници!

преди 7 години

Хомосексуалните СА проблемни!Днес вече е качена в нета голяма статия, базирана върху факти. Не знам защо в нея ударението е поставено върху педофилията. Изводът от изнесените факти е очеваден - по-агресивната част от хомосексуалните привличат бедстващи непълнолетни -безпризорни, избягали от дома си или пък деца и юноши от мизерстващи семейства, и срещу храна, дребни пари и временен подслон постепенно ги приобщават към хомосексуалните!Нездравите зависимости тласкат хората към престъпления!

19

Анонимен

преди 7 години

Със таз чеченската физиономия нормално е да е радикализиран,проблема е ,че се е докопал до високата трибуна на парламента от където проповядва своя радикален путинифизъм

18

Анонимен

преди 7 години

Абе кажете нещо за Путин и Ердоган нас само това ни интересува!

17

Демократ

преди 7 години

При евроатлатнизма половите сношения между мъже са нормални, това го е доказала евроатлатническата наука. Нормално е мъж да се жени с мъж и мъж да е булка. Всички видяка снимките в нета със съппругите на европейките лидер и Мелани Тръмп, там булката на премиера на Люксембург беше мъж. Българите трябва да проумеят, че сексуалните връзки между мъже са нещо нормално. Едиствено в изостанала България и в Русия при диктатора Путин е забранено на мъжете да се женят момежду си и да осиновяват деца.

16

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме радикализирана руска мутра да призовава от трибуната на парламента да хвърляме гейовете от покривите на високи сгради по примера на ислямска държава.

15

Анонимен

преди 7 години

Хомофообите всъщност са скрити хомосексуалисти. Те са крайно агресивни към братята си по сексуална ориентация, които не се прикриват лицемерно. Колкото повече гей мъже има, толкова по-лесно хетеросексуалните си намират партньорки. Днес на практика всеки невзрачен мъж може бързо да си уреди секс с жена, стига са и покаже, че наистина я желае.

14

Фрог

преди 7 години

До МанолскиБайно, да изгонят и шведите, и всичката *** да останете само пенсионери Та да си повръщате на воля

13

Анонимен

преди 7 години

що за петиция,що за НПО-та ? я се занимавайте с истинските проблеми на народа !

12

Анонимен

преди 7 години

В Турция БХК няма мястно и никога няма да има, БХК може да вирее само надупена страна като България, затова е БЪЛГАРСКИ хелсинкски комитет, а не някакъв друг.

11

Бриджит

преди 7 години

В ечноО наниранеЛ айнаЯ дене

10

Анонимен

преди 7 години

Време да направите крило в Турция и бунтовническа Сирия-Турски Хелзингски комитет и Идилски хелзингски комитет.Всъщост-какво ви е мнението за рязането на глави, продаването на хора в робство,търговията с органи,женитбите за невръстни момичета, пребиването на хора с камъни.Някои от изброените неща ги има и в Саудитска арабия-може и там да направите един комитет.Препоръчвам също да изпратите за представители само жени-все пак неслучайно Саудитска арабия бе избрана в Съвета за правата на жените.

9

Хомосексуалист

преди 7 години

Хетеросексуалността е зависимост, хетеросексуалните трябва да се срамуват от сексуалната си ориентеция а не хомосексуалните. Отдавна е доказано научно и се знае, че хомосексуалността е нормална. Всеки хетеросескуален който иска да заема висок пост като политик или в държавната администрация трябва да декларира хетеросексуалните си зависимости.

8

Locust

преди 7 години

Тоя от къде го изкопаха? Ибахси находката!

7

ponti

преди 7 години

Мерешки е мъжкар и ПИЧ!

6

Сократис

преди 7 години

Не се декларират и нямат нужда от доказателства нормалните ни хетеросексуални влечения и зависимости а единствено изключенията т.е хомосексуалните. БХК да не търси под вола теле а да се наведе по-ниско от тревата, защото изкривената им логика не почива нито на научна, нито на нравствена основа и скоро ще направят нормалните хора свидетели на разкрасените си физиономии и то съвсем безплатно и спонтанно от иначе търпеливия и признателен български народ...

5

Анонимен

преди 7 години

За наркотици и психическа пригодност е ясно, че трябва да бъдат проверявани. За хомо-, хетеро- и прочие наклонности, Веско Марешки и НПО-тата ако могат да кажат как стават проверките ще е добре, те вероятно ги разбират тези работи.