10

Анонимен

преди 7 години

Не вярваме най-вероятно британеца не се е къпал пиян в морето тогава би трябвало и спасителя да пострада а защо настилката в хотела е мокра.

9

Анонимен

преди 7 години

Az sum vijdal napikan rusnak ot Germaniya prepil v hotel i nemec naakan s byal pantalon beshe pak pian.Tova sa alkoholni prejivelici ne im se surdete,te plashtat za akoto

8

КОКО

преди 7 години

Така им се пада на алчните собственици! Лаком г.з - кръв се.ре! Напълнихте българските курорти с бетон, слажихте такси за чадъри и шезлонги като за хотелска стая и какво искате? Идете поне за един ден в Гърция и си направете сметка какво сте направили- архитектите и вие! Кракът ми повече на нашето море няма да стъпи . Само Гърция и Турция!

7

MaйMyнaтa

преди 7 години

А препили британки няма ли, или ще я караме на ръчна?!

6

Мазен турчин

преди 7 години

A хаирлия да е.

5

Анонимен

преди 7 години

А, сезонът тепърва започва! Що балкониги ще има! Ама като направихме Черноморието мутроморие и известен център за алкохолен туризъм, ами така ще е. Сега ще се занимавате с препили клиенти.

4

УТАЙКА

преди 7 години

Ами така е, като приемаш *** ще ринеш тиня. Трябва да се признае, че бранша в позициониран на пазара в сегмента бедни клиенти и тарикати..

3

Анонимен

преди 7 години

Ами така е в цял свят, ето във САЩ един пример от преди години. Eдин клиент във рестoранта се люлееше на стола и падна и си счупа ръката заведението престижно осъди ги и му изплатиха близо един милион долара. Не че чужденците няат вина ама бързото строителство си има своите кусури ще се оплакват и още как.

2

Анонимен

преди 7 години

Сами си ги избрахте, хак да ви е!

1

Анонимен

преди 7 години

Нека да реват хотелиерите. Направиха всичко възможно да изгонят българите, а сега ще гризнат дръвцето от чужденците.