65

Bay-Huy

преди 6 години

До Хах, нещо сте сбъркан/а. Лъв или лъвица няма значение, както скоростта и пробивността на куршума не се влияе от обиколката на бицепса и главата... ***...Русия е непреодолима...

64

Анонимен

преди 6 години

Грузия има твърдо намерение да стане член на Северноатлантическия съюз, обяви грузинският премиер Гиорги Квирикашвили, цитиран от ТАСС."Активното сътрудничество между Грузия и НАТО достигна през последните години най-високо равнище", констатира Квирикашвили пред Парламентарната асамблея на НАТО. Той даде да се разбере, че страната е решена да се интегрира в алианса и ще продължи реформите в тази насока.+++++Те това е положението с Русия.

63

Хах

преди 6 години

Да, знаем че тоя саййт отдавна гъмжи от българофоби-русолюбци, които могат да виреят само ако са равни на по умните и работливите от тях. Признавам обаче, че много държат на всякаква водка и ракия. Затова тая работа с ЕС и Нато не им харесва, защото често алкохолизма не се поощрява с бонуси и повишения.

62

Анонимен

преди 6 години

До юбералеспак се мъчиш да се правиш на дръж ми шапката. Леопард, Еибрамс, Чаленджър, Меркава и по-новите руски танкове са способни да "устоят" на "обикновенно" РПГ 7 - тоест то не може да пробие бронята им. Все пак може да нанесе поражения по някои от външните системи но не може да застраши живота на екипажа. Но един виден военен и икономически колос като теб трябва да е наясно с това

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Ми той се появи. Викат му Джуджето на галено.

60

Анонимен

преди 6 години

До Зaпомнетедали ще е Германия, Индия, Пакистан, Китай, САщ.. все ще се появява някой луд с мания за величие, а останалите ще гледат потресени и изненадани, докато не бъдат засегнати персонално. Човечество се пари все по един и същ начин и на нищо не се е научило

59

Ясно

преди 6 години

Погледа на Меркел казва всичко: страх и паника.

58

Анонимен

преди 6 години

До тонката"България е и ще бъде пълноправен член на ЕС и НАТО" --> това като по комунизма - всички сме равни (но някои са по-равни). Като сме пълноправни членове на ЕС, защо еврокомисията отказа да наложи реципрочни визи на САЩ заради това че България и други "равноправни" членове на ЕС се нуждаят от визи за САЩ? По закон бяха длъжни да въведат визи. Вместо това те казаха че туризма на Франция би пострадал и затова ще игнорират закона и ще се опитват да преговарят. Пародия!

57

до тонката

преди 6 години

Тонка, нещата се променят. България презумпция е близо и ще си остане близо до православна Русия и далеч от католическия свят.

56

юбералес

преди 6 години

До АнонименСирия/Ирак - има ли граница? Обикновенно РПГ -7 произведено в Казанлък.

55

Анонимен

преди 6 години

До юбералес"Великата военна сила ще е ЕС а не Германия" - България и Румъния на чело на ударната група. По 5 на нож.

54

юбералес

преди 6 години

До ЗaпомнетеВеликата военна сила ще е ЕС а не Германия, и запомни, че когато една държава става военна сила, никога не е искала разрешение от останалите сили.

53

Анонимен

преди 6 години

До юбералесАз ти написах СИРИЯ (турците имаха анти терористична операция там) - какъв северен Ирак? Ти способен ли си да четеш?"Посочи ми един танк в света, който може да устои на обикновенно РПГ" - е тука тотално се изложи. Какво обикновенно РПГ? Ти в час си ли?

52

Додо

преди 6 години

Пропуснахте да напишете под тази "статия" 'Платена Публикация'! При това с парите на Джордж Соросовия!

51

юбералес

преди 6 години

До АнонименАмериканските войски в Германия са 51 000 (35 000 военни и 16 000 цивилни). Намират се в базата Рамщайн на френско-немската граница.

50

Alex

преди 6 години

Леопард 2 е най-добрият танк в действие в момента. Единствено новият руски Армата го превъзхожда, но той все още не е напъллно оперативен, а и бройките в които е произведен са незначителни. И само за информация - каските вече разработват нов Леопард 3, който се очаква да бъде (отново) най-доброто към деня.

49

юбералес

преди 6 години

До АнонименВ северен Ирак турците имат Леопард-1, но това в случая не е важно. Посочи ми един танк в света, който може да устои на обикновенно РПГ, управлявано от 13г. хлапе

48

Анонимен

преди 6 години

До юбералесточно за Леопард 2 става дума, не се прави на дръж ми шапката

47

юбералес

преди 6 години

До АнонименАми турците трябва да си купят Леопард-2 новото поколение танкове, което няма нищо общо с Леопард.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Просто се моли Тръмп да не прави глупости :))