47

Анонимен

преди 7 години

Кестен с тази игра и умаревци ще ви бият какво играхте напоследък последните мачове пловдив какви се отрази резила има ли футбол та ревеш микре а те ли са ти криви

46

Син Кестен

преди 7 години

Колко много са припознали етрополе и латекса. Микре играха по-добре, факт. Обаче все още е жалко да си чорбар, а припознат чорбар е още по-жалко.

45

Бургер

преди 7 години

Ауууу, говеждото стана добре изпечено.

44

Българин

преди 7 години

Един Лудогорец ни представи добре в ШЛ.....всичко друго е помия какво да се лъжем ?

43

Варна

преди 7 години

Видно е, че ЦСКА имат собственик, който разбира и най-вече се интересува от спорт. В Левски ги пращат насила, а насила хубост не става. ЦСКА играят наистина привлекателен и бърз футбол. Очаква се Левски да отпадне от Верея, но дори и да ги победят ще отпаднат две семици по-късно от първия Евроучастник.

42

ХХХ

преди 7 години

За това от давна съм спрял да гледам футболното първенство на Динев , Домусчиев , Борат и разбира се не на последно място Черепа ! Тук не се гледа мач ....тук просто трябва да си пълен *** да гледаш БГ футбол и да си мислиш че гледаш........футбол ! Не съм левскар нито цска-р нито от лудогорец нито от монтана ....просто БГ футбола е един доходоносен бизнес за умните хора ....а глупавите да викат по трибуните и да се бият по между си !

41

DDD

преди 7 години

Не е важно това ЦСКА старото ли е, новото ли е, или е някое друго!... Важното е, че сините пос.ерковци пак ги нае.б.аха! Ха да им е честито и наздраве за победата!

40

С.Р.

преди 7 години

Грозните сцени след мача трябва да ни дадът отговор защо положението в Левски е толкова катастрофално. Никой нормален човек няма да се хване да издържа отбор с фенове, които го рекитират за пари и носят лош имидж сред нормалните хора.

39

Анонимен

преди 7 години

До MaйMyнaтaСпециано за Левски щели да измислят мач в предпредварителните кръгове дано да бие представителят на Андора . А дано ама на дали.

38

Анонимен

преди 7 години

До Хм"Левски уверено върви по пътя на старото ЦСКА-към ликвидация."Не знам защо не си вземат Лупи за шеф, за да свърши работата бързо. Без него ликвидацията ще е бавна и мъчителна, а той е доказал, че ги умее тия работи.

37

Анонимен

преди 7 години

Аидее , пак на пастърма!!! Колко жалко е да си Уефскар

36

Хм

преди 7 години

Левски уверено върви по пътя на старото ЦСКА-към ликвидация.Апропо,това ЦСКА не е онова ЦСКА и няма право като нов отбор да участва в евротурнирите.После-може,но няма право да ползва статистиката на старото.Освен ако не плати 20-тина милиона дългове,разбира се.

35

Истината за ЦСКА

преди 7 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

34

To6

преди 7 години

И като вземат емблемата, кво ? Ще си сложим подобна. Важното е феновете да са зад гърба ти. А другите да си стискат емблемата, щом за тях е толкова важна. Време е лефски да заиграе със истинския се екип - жълто-червен. Защо се страхуват от тези цветове. Може би защото синия цвят е на полицията ??? Нямам нищо против полицаите, напротив.

33

Анонимен

преди 7 години

Левски е нещо отвратително. Вижте ги само какво правят след мача. Някаква смесица от простащина, насилие и малоумие. Като че ли са облекли Ислямска държава в синьо. Трябва малко мозък, за да се проумее, че футболът все пак е само спорт. Ама явно на тия им липсва и малко в главите.

32

1948-2016

преди 7 години

ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари

31

Историята на ЦСКА

преди 7 години

Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.

30

Весо

преди 7 години

Темата е победата на ЦСКА над Левски.Съсипаха ги и отново с 3:0! ЦСКА е велик шампион и винаги ще го има.Сори, говежди селянджъри от Подуене.

29

Цска умря

преди 7 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

28

Весо

преди 7 години

Темата е победата на ЦСКА над Левски.Съсипаха ги и отново с 3:0! ЦСКА е велик шампион и винаги ще го има.Сори, говежди селянджъри от.