39

месара

преди 7 години

от момента в който другарите от бсп и сдс съсипаха селското стопанство , в България ядем *** ! няма месо , плодове и зеленчуци , 99% е внос пълно с химия ! кви са тия " български натурални " продукти дето не се развалят с месеци и години ?!

38

дръндер

преди 7 години

Гадните капиталисти убиха хубавите социалистически продукти, еййй, къф салам имаше при соца!!!

37

Издислав

преди 7 години

Когато населението е с ниски доходи-живее в къщи и апартаменти който се разпадат -кара бракувани 20г + таралясници от ЕС-носи дрехи втора употреба-получава лошо здравеопазване-яде нискокачесвена храна-пазарува китайски стоки най -долно качество от единия лев Това е нещо напълно нормално каквито са доходите такова е и населението- мизерноооо....

36

Анонимен

преди 7 години

В България има селектирани животни и растения,разработвани от учените с години,да не говорим,че България е учила половин Европа на пчеларство,овощарство,животновъдство в късното Средновековие.Ами организирайте се в групи,комуни и си върнете производството и чистатата храна,без отрови,какво чакате?Сключете сделки със селяните или организирайте групи за производство.Нямате престава какво богатство имате в България,каква природа!На север нищо не расте естествено,само в оранжерии.

35

Анонимен

преди 7 години

И вие сте ***,защото точно България има великолепни плодове и зеленчуци,разработени от учени чрез селекция,а не с ГМО.И стоите дремете,мрънкате и ревете,а не се организирате да си садите или да се договаряте със селяните или да плащате на безработни да ви произвеждат и консервират.ГМО освен,че са вредни;съсипват,изтощават,замърсяват земята и водата,убиват пчелите.И освен замърсена,земята става неизползваема,а точно това е целта да се съсипе земята,за да се произвеждат и продават ГМ ***.

34

Дара

преди 7 години

Защо само 5 групи и кои са те? А нехранителните стоки? Само един пример ще дам- козметика, перилни препарати... Качеството на същите в България е под всякаква критика. И защо на тази среща не се разгледаха подробно само тези проблеми, а и мерки за произшествията по пътищата. Нима няма възможност и време господата да разгледат поотделно тези два болни въпроса , които са съвсем отделни категории.

33

Анонимен

преди 7 години

А така развяхте знамето точно кога,къде и какво ще проверявате,за е сигурно,че не е останал някой непредупреден за проверките,хаха!Само точния час и минута не сте написали.Да ви таковам "проверките"!

32

Анонимен

преди 7 години

Защо само 5 групи стоки,след като пазара е бъкан с ментета,и наши и чужди.И защо не правите внезапни проверки,а гърмите пои медиите за намеренията ви за да ги предупредите.

31

Anvepen

преди 7 години

Abe vie kvo si vaobraziavate?S bg zaplati 200 euro da imate kachetveni kitki i torove za pazardjii s 20 000 euro kato Filiz Stanishev?

30

шматка

преди 7 години

Търговеца поръчва и купува.Производителя може да го прави и хубаво и лошо.Той няма вина.Когато отиде нашия търговец и започне да чупи пръст- ама може ли малко по евтинко и хората му го правят .После търговеца си слага убийствена надценка и резултата е хем скъпо хем некачествено

29

Пустиняк

преди 7 години

Е това ли е най-важното от този съвет на МС скъпа редакцию! Другите точки са от къде-къде по-голямо значение, но вие намерихте за заглавие това. Отклоняване на вниманието от същественото. Смъртността по пътищата и новата далаверка с тол таксите са по-маловажни. А проблемът с качеството на стоките тук, идва главно от истеричната нужда на населението да купува възможно най евтино без значение за качеството. Каквото търсят, това им подхвърлят.

28

Анонимен

преди 7 години

Тия политици да не ни ги внасят от друга планета?

27

абв

преди 7 години

"През другата седмица ще бъдат купени същите продукти, но от големи вериги в България."До тогава ще са заредили качествените временни стоки .Толкова ли са малоу.мни да чакат .какъв е проблема да купят днес или вчерачни дни преди да стигат информацията по веригите

26

Мисля си :

преди 7 години

Какво ли краде сега ,пардон - яде сега Драгалевския ман гал?Може би филия с мас и червен пипер ?

25

Анонимен

преди 7 години

След тази шумотевица ми се стори рязка промяна във вкусът на една марка газирана напитка.

24

Опитно зайче

преди 7 години

Най-дразнещо е, когато казват" не е вредно". Да, консумиращият даден продукт няма да падне веднага мъртъв, но какво става с организма му, ще се разбере едва след време. Впрочем, Порожанов не беше ли обвинен в нещо сериозно? Наистина ли Бойко няма избор, та върти едни и същи кадри в министерствата? Във вносната козметика положението също е отчайващо. Дамски дезодорант ФА на запад не съдържа алуминий, у нас е внесен с алуминий, предизвикващ рак на гърдата при жените. Може би така го предпочитаме?

23

Гюнтер

преди 7 години

Важното е,стадото да блее от щастие под ръководството и благия,взор на Едникнижния Олиго!

22

Анонимен

преди 7 години

Селяни,храните които ядат на запад и вноса който ядете вие са един и същ мусър-БББОКЛУК,разлика има само във телешкото,просто тяхното е великолепно а вашето жилаво,но виж селяни като вашите плодове и зеленчуци няма на СВЕТА,те даже не могат да си представят истинският вкус на домата,чесъна,краставицата,те не знаят на какво удря истинската ягода,ябълка.Селяни от към храни и качество ЗАПАДА САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕ ДА СА КАТО ТЕЗИ БЪЛГАРСКИТЕ.Те не знаят какво е сирене ,кашкавал и кис мляко

21

Анонимен

преди 7 години

По-голямата част от тези храни се произвеждат в България и не се внасят, ако искате ефективно да видите нещата просто трябва да влезете в заводите и да видите има ли различни поточни линии за местния пазар и за износ, има ли различни рецептури и калкулации, това е !

20

Анонимен

преди 7 години

Резултатите ще покажат че храните внасяни у нас са много по-качествени от тези които ядат в Западна Европа. И естествено ще им вдигнат цените. От кога чакат такква балами