55

Анонимен

преди 7 години

И кво е излъгал Путин та всички ганчовски псевдопатриоти наскачаха на барикадата.Казал е че кирилицата е дошла в Русия от Македонските земи, забележете не от Македония, а от Македонските земи. Охрид е именно в Македонските земи.....А какво му е попречило да каже, че идва от българските земи или от България?Това не е ли истина?Българските земи не са ли на България?Земите на коя да е страна не са ли тържествени с територията и името и?Нещо опорките издишат.Поискайте нови!

54

Анонимен

преди 7 години

Путин да говори за държави -не,просто говори за геогравски понятия.Четете интервюто на Б.Димитров -там се обяснява всичко.Поне веднъж оспорете бръщолевенията на "фейлетонния герой" Борисов и свитата му.Б.Димитров е твърде чувствителен на темата Македония,затова четете той какво казва....А ти вземи прочети малко българската граматика!

53

Азер Гъзаев

преди 7 години

Божо шестака да ми обеснява другаря му от КГБ кво искал да каже??!?!айде ,московски клоуни всичките навън!кой в турция кой в сибир и корея!*!!

52

АНОНИМЕН

преди 7 години

Путин да говори за държави -не,просто говори за геогравски понятия.Четете интервюто на Б.Димитров -там се обяснява всичко.Поне веднъж оспорете бръщолевенията на "фейлетонния герой" Борисов и свитата му.Б.Димитров е твърде чувствителен на темата Македония,затова четете той какво казва.

51

анонимен

преди 7 години

Тоя на всяко гърне мерудия.Преди 2 години Плевнелиев в речта си за 3 МАРТ "забрави" да спомене ,че руснаци са участвали в Освобождението на България.И от Русия получихме само гробно мълчание,нито забележка,нито дори намек ,а тогава са убити стотици хиляди руснаци.Сега заради "македонските земи" се надигна цялата пасмина политици.Четете Б.Димитров -Путин е прав -исторически.Излагаме се ,прости сме,срамувам се от така нарачаната нескопосана политическа класа.

50

език свещен

преди 7 години

до 45Метан е филолог- да, българска филология от В Т У , но не забравяйте ,че за да се бориш срещу нещо / идеология и пр./ , трябва много добре да го познаваш. Така ,че Местан ще продаде страната ни именно със словото на Светите братя, между впрочем той това и прави.

49

ТУРСКИ АГЕНТ

преди 7 години

СТАРАЕ СЕ ДА НЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН И СЕ ОБАЖДА.НЕ , ЧЕ ГО Е ЕНЯ ЗА АЗБУКАТА.ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО ТУРЧИН , НЕ КАТО БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН.АКО БЯХ ЖУРНАЛИСТ НЯМАШЕ ДА ГО ОТРАЗЯВАМ ИЗОБЩО И ХОРАТА ЩЕ ГО ЗАБРАВЯТ , НО ТОЙ СИ ПЛАЩА И..... ХИТЪР Е

48

ДОНОСНИК

преди 7 години

МЕСТАН ДА КАЖЕ ЗА НОСЕНЕТО НА СЕКРЕТНИ ДУКОМЕНТИ ОТ НЕГО В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО.ПЪК КИРИЛИЦАТА ДА ОСТАВИ НА МИРА.

47

wer

преди 7 години

Действително кирилицата е създадена в днешните македонски земи, но те тогава са били в пределите на България.

46

Анонимен

преди 7 години

До Башка Луд Защо само половин България Не обичаме половинчати работи БАМБАШКА ЛУДИ СМЕ

45

Анонимен

преди 7 години

До абе ,, Пет века роби" реж.Осман Великолепни

44

Анонимен

преди 7 години

Естествено че е посегателство към националната ни идентичност. В нормални обстоятелства, Путин нямаше да си позволи да говори такива неща. Но България отдавна не се държи като държава, а като територия и с това си изказване, той иска да каже точно това - "не ми пука кои си мислите, че сте, в момента сте никои". И наистина, в момента сме никои. Ще ни отнемат и кирилицата и глаголицата и траките и владетелите. Вече просто няма кой да се застъпи за нас. Нямаме приятели, никой не ни уважава. Тъжно.

43

аве

преди 7 години

абе неразбирате ли че Путин знае всичко много добре, просто гали едното куче и му дава кураж да се ежи...ше мине време и ше подредите пъзела -отново предстои купон на балканите според мен

42

Germany

преди 7 години

Bravo mestan...mnogo blagodarja za vijdaneto i otno6enoeto ti kam putin..i balgarskata identi4nost...umen si i neka tova ti pomogne da si predi vsi4ko balgarin ot sarze...oste vrdna6 kompliment za izkaza ti

41

Анонимен

преди 7 години

Турците нямат своя азбука.По рано са ползвали арабска азбука а сега пишат на турски с латинска шльокавица...Не си запознат. Арабската и турската азбука преди кемалистката реформа са различни.

40

Башка Луд

преди 7 години

Макар и с блестящ български, това протурско *** не бива да си отваря устата! Утре със същия този блестящ български, ще оправдава и подкрепя евентуална анексия на половин България!

39

Анонимен

преди 7 години

това слово, дето се лееняма нищо общо с онова слово,за което е създадена азбуката.Вие не творите, вие рушите, всеки си гледа личния келепирей затова не се разбираме.

38

кк

преди 7 години

Местан е филолог и знае българския по-добре от огромната част от населението на България. Особено на днешна България. Това, че е турска *** е съвсем друг въпрос. Но на бялото, черно не бива да казваш.

37

Анонимен

преди 7 години

Интересно е сега Сокола какво писмо ще напише до медиите от сараите.Може би радефф чака неговата позиция и неговите инструкции. Все пак му е подчинен по линия на КГБ.

36

Преѕидентът Радев

преди 7 години

на ниво президенти да отправи писмо към Путин.Борисов направи каквото трябваше, а Макаров УВЪРТВА:"винаги ще са с България"?? Ето: ВИЖДАМЕ как създават ИНТРИГИ.Президентът Радев ВЕДНАГА изпрати покана до Путин след настойчиво тръбене от страна на Макаров: как ще кани човек, който на БЯЛОТО ЧЕРНО казва, за да създаде търкания между страни, които много добре знае:Македония чака за ЕС, България е в ЕС.А самат "Македония" е дело на Коминтерна.ХИБРИДНИТЕ войни на Путин и идеолозите му продължават.