60

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Кремъският пигмей тоя път прекали...Във великоруската си злоба към България подложи на удар и верните си червени слуги.Наложи се Нинова с половин уста да се дистанцира и замазва гафа...Толкова за "братската" руска обич...

59

Гошко

преди 6 години

Проф.Топалов: Руският патриарх призна, че Русия се покръства с БЪЛГАРСКИ книги през Х век. Ама той няма за какво и да крие. Всяка година пред паметника на св.Кирил и Методи в Москва се прави тържество с участието на някой от първите хора на Русия. Тази година правиха ли такова? И сигурни ли сте,че думите на путин не са преиначени? Защото в Босфор ТВ се плещеше Евг.Михайлов , а в НОВА - Иво Инджев. А мин. на ВнР е едно недоразумение. Г-н премиер, нямаше ли сред толкова дипломати един подходящ?

58

Анонимен

преди 6 години

Защо подскачат всичките - азбуката е създадена от Кирил и Методий, които са гърци по произход - баща Лъв и майка Мария от Солун. Азбуката е политически ход на тогавашният византийски император. След многократните мисии на двамата братя Византия е отказва от разпространението на азбуката, поради променената политическа конюнктура и след смъртта на К и М учениците я разпространяват в границите на тогавашна Б-я. Азбуката не е създадена специално за България.Но Б-я я съхранява.

57

Много странно стана

преди 6 години

В цялата тази работа има нещо много странно. 24 май - една от най-светлите дати на БГ. Точно тази дата Б.Б. е избрал да получи призанине за най-големия европремиер в ЕС. В манифестацията от МС участва само министърът на МОН ,другите липсват. Какво са говорили точно Г.И. и Путин един дявол знае. Поканен ли е бил руският посланик на 24 май, имало ли е тържество в Моска пред паметника на Светите братя - също. Днес отговориха Евг.Михайлов и И.Инджев. Вчера се изцепи дилетантката мин.Захариева...

56

азе

преди 6 години

*** той путин си е македонец...що да не го кажа и що да не е горд с родата си ...прав е човека(не че е човек-другар е!)

55

анонимен

преди 6 години

Вчера четох интервю с известен професор по случай 24 май .Думите му бяха,че Борисов е "фейлетонен герой".Колко точно казано.И всеки ден да се мъчите да окарикатурявате Нинова,не ви се удава."Господари на ефира"не пропущат случай всяка вечер да си правят майтап за нейна сметка/в повечето случаи нескопосан/.Умът на Нинова,сложен до "гениалната"мисъл на Борисов няма точка на сравняване.Защо го правите?

54

Анонимен

преди 6 години

Не е ясно дали Путин цели да постигне раздор на Балканите , но наверно очаква нашата реакция . Той знае , че българите , не си оставят магарето в калта . Справка Димитър Талев - Усилни години - роман повече от класика .

53

Анонимен

преди 6 години

За 10 години в ЕС България стана страната с най-висока смъртност в целия свят.

52

няма да стане

преди 6 години

ТОВА ДОЛНО ДЖУДЖЕ - ПУТИН , ЦЕЛИ ДА СКАРА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНИЯ И ДА ПРЕХВЪРЛИ НАПРЕЖЕНИЕТО И У НАС !!!! СБЪРКАЛ Е И ТОЗИ ПЪТ ТОЗИ НАГЪЛ МИЛИЦИОНЕР !!!!!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57И първото което прави Червената армия е да избие 20 хиляди българи само през първите три месеца. След която ускорява темпото. Да не говорим за бруталното разграбване на България

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Да :) ГАЗПРОМ клекна пред ЕС и е съгласен на преговори само и само да не плати 3 млрд евра обезщетения на България за измами през изминалите години.

49

Анонимен

преди 6 години

Не е само фалстарт , а е и фалкъсмет . ОП няма да могат да извърпят дълго и на четвъртата дуспа ще им скъсат мрежата .

48

до 53

преди 6 години

До АнонименА десетките хиляди българи избити от под диктовката на москва и под щиковете на окупиралата ни червена армия имат ли паметник! Паметник имат убийците им в центъра на всеки по-голям български град и тези паметници на "освободителите " от свободата още срамно стърчат !

47

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Азззз вече мразя Путин! Вместо да благодари за азбуката той всява РАЗДОР на Балканите!

46

Анонимен

преди 6 години

Странно как баш при тез калинки изникнаха скандалите, сега и писмеността се ще загубим от външно да вземат мерки или да се махат всеки ден нови издънки.

45

Анонимен

преди 6 години

Тук не коментирайте КТБ, ПАРИ, СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , ...... Всичко това е на едно място .

44

Анонимен

преди 6 години

Добре, а кога ще почнете да се занимавате с нещата, за които ви избраха?От скандал на скандал скачаме, и те така.

43

до 40

преди 6 години

Нямат тука място тоя гнусен памтник да си го местят в центъра на Берлин тука трябва на Елцин.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Американските летци загинали в България имат военен паметник. Мъртвият не е враг. Точно както и България има свои паметници на загинали български войни в други държави. Виж, съветски войник не е умирал на българска територия, за сметка на това съветската армия окупатор има милиони паметници по земите ни. Трябва да се съборят, направят на чакъл и да се построят обществени тоалетни. Поне полза да има.

41

Анонимен

преди 6 години

Едно време във СССР ги учиха ,че Ленин създал кирилицата а сега ги лижат ,че им е донесена от земите бюромски.Върнете ни парите от КТБ руски крадци