11

Анонимен

преди 7 години

Проверка на Фейслук профилите на мюсолманите и при радикални постове да не се пускат във страната.

10

Оруел

преди 7 години

Идват избори в Англия!

9

Анонимен

преди 7 години

Исляма трябва да се забрани и всичко ще се оправи.

8

DiesIrae

преди 7 години

Да направим от свещения им Мека един кратер и тогава ще им набием в тъпите тикви, че не трябва да правят глупости. Като пристигне мюсли в Европа първо щателна проверка, полагане на труд за да може да се изхранва докато е в лагера (а не както сега да харчим от нашите пари за готованците) Вие защо си мислите, че те биха ни приели? Направете Европа по голям ад за тях и те сами ще почнат да ходят в други арабски страни със сходни обичай и там да си взривяват бомби и да си алахват колкото искат!

7

Ястреб Манафлията

преди 7 години

До ДесенСловесна диария...

6

DiesIrae

преди 7 години

Докато продължаваме да галим с перца арабите и когато стане подобна глупост само да изказваме съболезнования и да "осъждаме този акт на терор" нищо няма да се промени поради простата причина, че не предприемаме никакви действия който да доведат до промяна! Толкова ли е сложно - пуснете 10-20 атомки, направете *** арабски полуостров на стъкло и готово! Съберете всички *** в концентрационни лагери като военнопленници! Проверете от кой може да стане човек, а от който не евтаназия и готово!

5

Анонимен

преди 7 години

Исляма напредва на север и няма кой да го спре. Пак знаменца на страни, меченца и портретиране на мюсулманите като истинските жертви.

4

Анонимен

преди 7 години

Човекът в дясно на снимката (със сините ръкави) е симпатизант на терориста. Точно от такива трябва да се отърве светът.

3

Анонимен

преди 7 години

обаче тия родители не ги притеснява да пратят децата си на КОНЦЕРТ с полуголи кифли и ....мъжкия вариант на кифла?!А, да ви питам, тия терористи защо не се объкаха поне веднъж да взривят оперен или балетен спектакъл....Не не съм чудовище, но не съм и оФца?

2

Анонимен

преди 7 години

като ги гледам на снимката - вече са готови да им "сложат чипа", само и само "да ги спасят"... о заблудени и слепи офчици, поради що не съумявате да видите какво и кой стои зад завесата ? :((

1

Анонимен

преди 7 години

На преден план ***.