107

до 137

преди 7 години

Дадаа..и тук е основата,в България дори се е родил Бог.Няма толкова идиотия другаде като тук,в *** и Македония.Задни ци те. Голи,ами чифтета.пищови накичили,елате ни вижтеее,ний сме наййй великитеее,най началнитеее,на всички Ляб сме ви даалиии...а живота им мъка и ***,хладилника и душите и празни.Само в главите мухи и бръмбари

106

Доктор Духнев

преди 7 години

Василееееев! Апчетата мойту момче. Пий си ги редовно.

105

Гост+

преди 7 години

127:, Василев, Василев, върви да колонизираш там ако смееш...

104

bolbov

преди 7 години

Сега си спомням за ликува щите Бушовци и Тони Блеър когато след куп лъжи за химическо оръжие на Са дам войските им от главорези и наемници нахлува ха в Ирак.Не едно не десетки хиляди деца загинаха и изгоряла под умните ракети и бомби.Бащите им стотици хиляди бяха заровени живи с булдозери в пясъчните пустини. Това е отговор гаден недостоен но предизвикан от същите тези които леят крокодилска сълзи за невинните жертви и сипят нови закани. Всичко това заради огромната не сдържана алчност .

103

До Цент

преди 7 години

Навремето Византия е използвала България като буфер по границите й. Сега ЕС ни прие точно със същата цел. Но ЕС е обречен. Поради много фактори. Най вече заради приема на азиатци и африканци.

102

Анонимен

преди 7 години

Моля *** да направят необходимото, постингите на явно психически нередовните злобари да се махнат! Няма място за глупости когато са загинали невинни хора!

101

Циник до 134

преди 7 години

Днес по немските новини - в България учени са намерили НАЙ-СТАРИТЕ фосили доказващи, че не Африка , а Европа е люлката на човечеството!****ймуните са си такива!

100

Анонимен

преди 7 години

Скърбя за жертвите, но англичаните си го получиха заслужено. Няма екстремистко ислямско движение, което да не е подкрепено официално от английските власти и да няма явни представителства и дейност в Англия. Само в Лондон има осем официално признати шариатски съда- скоро ще поискат да има своя полиция, имат свои банки там и .н. Ислямът не може да признае демокрацията-при нея на първо място е закона а при исляма корана. За правата на жените не говоря.

99

Анонимен

преди 7 години

Да не е някой Руслан Акбаров от Хабаровск?

98

до 131

преди 7 години

Люлката на цивилизацията приятелю е точно където бомбандират Сащ и съюзниците им..заради нафтата ще затрият света.

97

Анонимен

преди 7 години

Аллах пак ли акбарясал?

96

Анонимен

преди 7 години

каквото повикало...

95

Анонимен

преди 7 години

До 87А в Испания и Швеция защо имаше ислямски тероризъм, след като 2-те държави никога не са имали мюсюлмански колонии? А защо аборигените в Австралия, индианците, корейците, японците, виетнамците и руснаците в САЩ или индийците и китайците във Великобритания не правят атентати срещу мирни граждани?

94

борисов

преди 7 години

атентата е дело на програмисти щото е програмиран

93

ЕСХАЧ

преди 7 години

Няма как да продаваш оръжие,да обучаваш да спонсорираш и накрая творението да не се обърне срещу теб. Има и друга възможност службите на Нейно Величество да работят за преизбирането на Мей. Тя губеше почва и Брекзита зацикляше, сега всичко е по план и ще бъде преизбрана с мнозинство,ще има козове срещу Брюксел и Лондон ще поставя вече условията за напускане,а не Континентална Европа.

92

Анонимен

преди 7 години

а ревахте преди 3 месеца що европа не е съпричастна с вашата мъка след атентата в раша? ами как да сме съпричастни? вижте си отношението! КАквото повикало...

91

Гюнтер

преди 7 години

Когата краварите и дружките им избиват жени,деца и старци в Сирия и Ирак е просто статистика,така ли?Получавайте си го сега!!!..Преди няколко месеца четох за едни англичанчета дето през ваканцията в университета отшли да си пострелят малко в Сирия..Тия алкохолизирани *** си мислят че това е компютърна игра,,Еми НЕ Е!Не ми се мисли какво я чака Европа благодарение на оная яяловата откачалка в Германия като активират клетките си!Тя Ислямслата държава ще е цял континент Европа!

90

AllahuEkber

преди 7 години

По случай сделката за 500 милиарда Саудитска арабия- най миролюбивата ислямска държава в Света и Крал Займан -Алййриири-Текбир Осамин -Алауля-Джихади Муххамед изпрати 2 тона конфети в Лондон за да се почерпят неговите приятели .Това ,че те не знаят как да борявят с конфети не е работа на Саудитците.Неграмотни CУРAСъиДИ. А да ви е честита новата сделка за 500 млд ще има кючек да играете в следващите 50 г.

89

Анонимен

преди 7 години

На подобно нещо могат да се радват само ислямистите и русофилите. Май между тях няма разлика, еднакво психично болни са.

88

сталин

преди 7 години

смъртта на един човек е трагедия на 19 статистика