49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 541987 БВП на България в световната листа 25-ти, 2016 България е на 89-то място. Ясен признак, колко сме били зле тогава икономически.------------------Толкова бяхме преуспели икономически че нямаше от къде да си купиш едно бурканче кисело мляко а за хляб се чакаше с часове. Хайде скрий се в комунистическата си дупка. От преуспех и сполука през 1989 година обявихме официален фалит. Това ли ти е 25-тата държава в класацията? С тролство няма как да заблудите хората.

48

Анонимен

преди 7 години

55 Еми ще праща ядрени ракети от 19ти век, нищо че имат най-много от целият свят. :) Като гърмяха Русия, защото Турците им забраниха да минават през Босфора видяхме как ракетите им от 19-ти век от 1400км биеха с точност и за капак, Турците не ги засякоха а само потвърдиха визуално. 19-ти 19-ти вършат работа, по-добра от модерните. :)

47

Анонимен

преди 7 години

До Хм"Е сега да видиш каква "демократизация" ще настане на Арабския полуостров-не ти е работа!Толкова ще напреднат,че пясъкът в пустинята ще стане на стъкло,както е тръгнало.."И кай ще превърне пустинята в стъкло? Русията изостанала в 19-ти век ли? Ха-ха-ха.

46

Анонимен

преди 7 години

50 Да ДЕСЯТЪК, данък който го има във всяка държава, той също се е плащал, благодаря че ми припомни да го добавим към сметките. Ти какви ги дрънкаш? Какъв данък плащаме днес? Ти изобщо наред ли си, знаеш ли смисълът на думите които използваш? Може би се опитваш да кажеш износ, което е хубаво нещо, преуспелите държави ИЗНАСЯТ стока. Добре ще играя по свирката ти, 1987 БВП на България в световната листа 25-ти, 2016 България е на 89-то място. Ясен признак, колко сме били зле тогава икономически.

45

Анонимен

преди 7 години

49 Какво пък общо има Ренесанса с мюсулманите? Че това е строго срещу религията им. Да християните за избили много мюсулмани край Константинопол ... КОНСТАНТИНОПОЛ какво са правили там? 3 пъти. Даже Тервел ги е помазал единият път. Чел съм Корана, а ти? Какво пише за евреите и християните? Да се избиват ИЛИ да плащат джизие. Признавам българските мюсулмани нямат нищо общо с този вид ислям, затова НЕ СА радикални. Но в Корана изрично е написано колете наред.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47 данъка е плащал българина при ,,присъствието и владичеството ,,

43

Анонимен

преди 7 години

До параноясалия човечец, дето пише с главни букви глупости за Ислям. Знай-1) без Ислям, Европа не би имала Ренесанс-2)Кръстоносците са избивали сма християни-Константинопол-3)Зад османската империя стоят евреи проядащи Талмуд, но представяйки го като Ислям, чрез разни адиси- които не са част от Ислям.4)прочети пакта на Умар към християните, при превземането на Йерусалим, за да разбереш каквое отношението на истинския мюсюлманин към християните. Друото не е Ислям, просто маскиран Талмуд.

42

Хм

преди 7 години

Е сега да видиш каква "демократизация" ще настане на Арабския полуостров-не ти е работа!Толкова ще напреднат,че пясъкът в пустинята ще стане на стъкло,както е тръгнало...Не бих казал,че ще ми липсват чаршафите!

41

Анонимен

преди 7 години

46 Нещо се бъркаш чадо мое, джизието е 40% след което като допълним останалите 20 данъка, без да включвам кръвният данък че при него платежната способност е друга. Примерно данък алкохол, данък бъва алкохол, данък угояване на прасе, данък за прасе, данък колене на прасе, данък мелене на плодове за алкохол, зъболекарски данък и тн. А към СССР България не е плащала данък, ако знаеш какво означава данък де ... 2ро прави разлика между ФАЛИТ и КРЕДИТ, по същата логика преди 2 години фалирахме отново.

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43"Радикалният ислям гласи всички трябва да са мюсулмани ако не да плащат данък(40% от приходите) точно като Османската империя."Данъкът в Османската империя е бил 10%, 60% беше данъкът който плащаше България на СССР. Затова за 45 години България фалира 4 пъти и хазната и беше обирана до шушка от руснаците 4-ри пъти.

39

Анонимен

преди 7 години

ЕКСПЕРТ Експерте, изпуснал си геният анализ, където дори нямаме % арабски генни, но от друга страна доказва славянският ген във всички славянски държави.

38

Анонимен

преди 7 години

Да не стане така че арабското Нато,както го е кръстила черната овца,козирува и изпълнява плановетена Москва.

37

Анонимен

преди 7 години

39 Май не знаеш какво гласи радикалният ислям и май ти куца географията. Радикалният ислям гласи всички трябва да са мюсулмани ако не да плащат данък(40% от приходите) точно като Османската империя. Турция вече почнаха реформите към този път. А географията ... За да стигнат до Русия трябва да минат през Армения, Азербайджан и Грузия. Докато при нас, само през Сирия и към Европа, където няма ядрени оръжия и имат 4 000 000 вече прехвърлени вътре.А колкотодоРусия,вече доказаха въздушното си превъзх

36

Анонимен

преди 7 години

За да има мир в света, трябва Русия да бъде обградена отвсякъде с натовски държави.

35

Анонимен

преди 7 години

Ох мале мила! Елма Шамилева пак трака по клавиатуратаи пише ли пише глупости.

34

Експерт

преди 7 години

Хибридната путинска пропаганда се опитва да ни убеди, че българите са славяни и имат общи корени с руснаците. Но истината приятели мои е, че българите имат семитски, арабско-семитски произход, българите в основата си са 100 процентови араби!

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Познайте коя е най-слабата и най-предната Християнска държава към която да го упражняват след Иран и Сирия."Да най-слабата християнска държава намесена в района е Русия. Затова и свалят самолетите, затова я бомбят с томахавки, затова никой не се съобразява с нея. Преди 3 дни великия руски самолет А50 охранявал военна колона с цел ранно предупреждение от нападение по въздуха, изобщо не забеляза 2 американски самолета Ф16 които унищожиха 8 танка и 12 БТР-а на Асад с хората в тях.

32

Евроатлантик

преди 7 години

Братя араби, мачкайта путинските слуги!

31

Анонимен

преди 7 години

Тръмп прави "арабско НАТО" срещу руското НАТО - Русия, Иран и Сирия !

30

Анонимен

преди 7 години

32 и това как спира ушанките? Радикалната САудистска Арабия винаги е била подкрепяна от САЩ и винаги са имали договор за оръжия ... Просто сега преподписаха за още оръжия. Радвай се на ширията, даже ако искаш може д аидеш да живееш там. :)