67

Анонимен

преди 7 години

Тоя що не са го пуснали след 24 часа задържане? Не е нармално това... в България

66

Анонимен

преди 7 години

браво на пича. колко да ги чака, кой знае колко са го размотавали. ама сегаще опере пишкира за да докажат на овцете че има правосъдие

65

Анонимен

преди 7 години

извънземните са му казали да стреля...

64

Анонимен

преди 7 години

още аргументи за защитата:- пистолетът е произвел сам изстрелите а неговият пръст само е следвал спусъка.- куршумите са били в страни от жертвите но те са скочили в тяхната траектория- щом като моя клиент в здрав, вече има доказателство че Бог и Алах съществуват, защото те са му казали да дръпне спусъка.Какви са тези аргументи на защитата? Тоя съд ли е, цирк ли е, турски сериал....

63

мдаа

преди 7 години

Строителят е имал неблагоразумието да прави бизнес с руснаци и те са го "изпържили".Останалото е ясно.

62

край

преди 7 години

Стават такива неща където държавата не налага СПРАВЕДЛИВОСТ. Липсата на справедливост е основния недостатък на живота в България. Не бедността. България далеч не е най-бедната страна на света обаче липсата на справедливост много гнети хората.

61

аха

преди 7 години

Та такива са ни повечето предприемачи. Плащат луди пари за охрана /примерно 6-10 души/, вместо да са коректни и да си плащат на работниците и подизпълнители, и да спят спокойно и без телохранители.

60

Анонимен

преди 7 години

Имам близък строителен предприемач. Къса си нервите с мошеници, които вечно му висят с парите. Все напред работи, влага свои пари и накрая почват скандалите, защото т.нар. "инвеститори" не плащат. Напълно го разбирам човека. Паднало му е пердето, кой знае колко нагли са били "бизнесмените". И всичко това е,защото в България няма правосъдие и никой не очаква справедливост.

59

аха

преди 7 години

Веднъж един такъв подизпълнител- малка фирма - ЕТ, ме моли да говоря с шефа да му платят работи за 50хил. по вече издаден блок, за да може да купи материали и да продължи работата по следваща сграда на моя началник. А как да му кажа на човека, че предния ден на оперативката, босът каза "Този няма какво да иска пари за старата сграда, като гледам той е взел напред пари и за новата цялата да направи". Гадно ми стана за човека, но не го излъгах. Замълчах си.Само казах, че не зная кога ще му платят.

58

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали такъв е случая, но от личен опит казвам, че луда жена може да подлуди мъжа си, с постоянно мрънкане - вземи си парите, ти бунак ли си, още ли не си си взел парите и така 24х7, а понякога нещата няма как да станат бързо и веднага. За мойте пари (около 15хил.) аз чаках близо година и с много дипломация ги получих. В случая от 2 трупа и един полу-труп пари няма да види,но пък за сметка на това той ще трябва да плаща стотици хиляди кръвнина, докато лежи в следващите 30 години в затвора.

57

аха

преди 7 години

Работих преди години за един от най- големите строителни "предприемачи" в България. Въобще не се плащаше на строит. бригади. Цитирам "реват за пари ли- ами да реват, като не искат да работят, други ще дойдат на тяхно място". И точно така беше. Не се плащаше и на подизпълнители и доставчици. Но не защото е имал проблем с парите- напротив, забележете: имаше над 100 мил. лв официално по сметки.А колко по офшорки и кеш, никой не знае. Бях проектов ръководител при него,но издържах 2 месеца и напуснах

56

Анонимен

преди 7 години

В соца частната двйност бе забранена и оплакването бе невъзможно.От това условие много некоректни клиенти на финала на сделката мамеха зада имат пучалба. В ТОЯ СЛУЧАЙ СИГУРНО МУ Е ПИВНАЛО ДА НЕ МУ СЕ РАЗПЛАЩАТ И ДА ГО МАМАТ. При руснаците маменето е постояно.

55

Анонимен

преди 7 години

Всеки аванс е част от договора и в договора е % може и по голям. Е ТО БАНКА ДА ТИ ОТПУСНЕ КРЕДИТ ПО ПРОГРАМА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА ТИ ВЗИМА10% САМО ЗА РАЗПЕЧАТКА НА ДОГОВОРА И ПОДПИС. Разхода по материалите е стотонки. НО ТИЯ 10% СТИГАТ ДО 15000лв.

54

Анонимен

преди 7 години

До 59 охранител.ЩОМ ИМА ДОТОВОР / по ЗЗД/ ВСЯКА ДОПЪЛНИТЕЛНА РАБОТА Е КЪМ ОСНОВНИЯ ДОГОВОР. И СЕ ЗАПЛАЩА. Отидеш да си оправиш обувките или забите и там има аванс.

53

До 59

преди 7 години

А ти можеш ли да мислиш? Това с 30-те % и нищоправенето идва от страната на жертвите. Много ясно че ще се правят на невинни и че ще демонизира другата страна!

52

Анонимен

преди 7 години

Щом се е забъркал с руснака, явно му е кипнало по някое време от лъжи.

51

................

преди 7 години

Тия дето са ги написали *** коментарите по-долу сега да му гледат децата и жената щото тоя повече като свободен човек няма да излезе ! И с право, *** като него нямат място навън. Жалко само за пострадалите... възрастна жена и млади мъже със семейства и близки... Живота е свещен!

50

Анонимен

преди 7 години

ИЗТРЕПАЛ Е МУТРИ ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО

49

Анонимен

преди 7 години

Ето това е българския бизнесмен, нагъл, безпардонен и незачитащ никакви закони знаейки, че има безброй подобни на него адвокати които срещу пари ще му осигурят безнаказаност.

48

Ястреб Османлията

преди 7 години

Българи такива работи не правят. Този сигурно е побългарен турчин! ;-)