163

Анонимен

преди 7 години

Евала че имаме свестен президент най-сетне , лъч надежда за изстрадалите и останали хора в България - ген.Радев !!!

162

и ние не приемаме

преди 7 години

ИГРАТА на БСП за "НОВА" партия, която пък празнува ТЪРЖЕСТВЕНО 100 годишнини, кланя се на Т.Живков, ТЪГУВА за социализма и комунизма и НЕ ГИ ОСЪЖДА! А те са ТОТАЛИТАРНИ режими, фашистки! (Вж.Желев.Ж.Фашизмът)Но всички изпълняват роли на тълпата от "НОвите дрехи на царя".Така че президент Радев трябва да види и половинчатостите в доктрината и политиката, действията на УЖ новата БСП. 45 години ни ВЪРНАХА НАЗАД.БЕЗ социализъм щяхме да бъдем ПОНЕ на нивото на ПОртугалия сега.( и по-напред.!)

161

--------------------

преди 7 години

Днес ДПС чества Деня на побългаряване/българизиране на турците в България 1989 тоест на манипулативно-руски език Възродителен Процес , къде са ви статиите бе днес.бг

160

Оставка, Симеонов!

преди 7 години

Валери Симеонов незабавно да подаде оставка! И другите двама също!Какво ще стане, ако в Америка научат за скандала? А Америка както знаете е държава на евреите и се управлява от евреи. Ако разберат за нашите нацисти ще ни вдигнат мерника. И всички ще си изпатим заради нашите фенове на нацистите.

159

Анонимен

преди 7 години

А закон срещи отричането на зверствата на евроатлантизма няма ли да се въведе?

158

Анонимен

преди 7 години

Французите да не пускат повече български туристи да се снимат в музия със статуята на когото и да било, дори на СпайдърменНе сме дораснали за такива неща. Криво седи-правдо съди.

157

Анонимен

преди 7 години

В Германия има закон срещу отрицанието на холокоста. Време е и у нас хора да влизат в затвора за отрицанието зверствата на комунизма.

156

Фашизъм/Комунизъм

преди 7 години

Добре, че комунистическият строй приключи през 1989 г! Другото са бели кахъри, а президентчето да вземе със същия плам да се отнесе и към комунизма, който е не по-малко престъпен от фашизма. Фашистите може да са вкарвали евреите в газови камери, но комунистите хранеха прасетата с хора в Белене.

155

Анонимен

преди 7 години

До Комунизъм=фашизъмТова го търдят само демокрадците за да махнат противниците си че да си крадат.

154

До 182

преди 7 години

Кой си ти,неслучайнико?Какво си направил за България?Ако стане война/да не дава господ/такива като Радев ще спасяват родината,въпреки мижавата техника с която разполагаме,а такива като теб ще се покрият в миши дупки,защото в злобата си не искат да видят истината и да оценят качествата на другите,които ги превъзхождат.

153

Анонимен

преди 7 години

Днес реститутките са в атака! Не за демокрацията им е мъката, а за времето на фашизма....Нещо не са си сверили часовника!

152

:-)

преди 7 години

Ако трябваше от сегашна гледна точка да се избира между комунизъм и нацизъм, вероятно комунизмът не би спечелил.

151

:-)

преди 7 години

До Комунизъм=фашизъм"Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета."Така е, но на нас ни се падна по-лошият жребий ;-)

150

Комунизъм=фашизъм

преди 7 години

Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.

149

До Президентчето

преди 7 години

Румене, само за шофьор на самолет ставаш, моето момче!

148

Анонимен

преди 7 години

Ало, демократите! Какво стана с евроценносните? Нима ЕС не бе създаден след огромното зло, причинено от нацизма, за да има мир и благоденствие в Европа? Осъзнайте се! Утре ще ни убеждавате да гласуваме за вас- няма как да стане! Сладка е властта, но ще стане кратка!

147

Додо

преди 7 години

Руския генерал просто си изпълнява функцията да е пионка и шпионка на Путичa. Това е всичко! Най-лошото и смущаващо е, че Лойко го назначи!

146

За БСП с любов

преди 7 години

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой 37 от 5 май 2000 г.Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа.В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща

145

Либералист

преди 7 години

важното е, че младите приемат комунизма, че е равен на фашизма - важното е, че младите искат единствено и само пълна либерализация на пазара ... важното е, че младите не са обременни от червените тумори и искат ЕС и НАТО-вско развитие .... важното е, че младите са бъдещето на България, а не поклонниците на кремълските фашисти ...

144

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България ще се окаже един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора си мислят, че света се върти около тях.