22

Анонимен

преди 7 години

Тоя как се подигра на Гришо :D

21

Анонимен

преди 7 години

Това са хора за уважение. Не като нас да хвалим 3 умрели мутри и 5 депутата .Хора създаващи и градящи бъдеще.

20

Анонимен

преди 7 години

на мен пък ми се живее,не ми се работи

19

Някой

преди 7 години

Дори не извади по 20 лева да ни даде, което прави не повече от 1000 лева за всички!Но веднага в началото на следващата година след празниците, ни се изфука с чисто нов джип за близо 200 бона!Та кой беше тоя да учи нашите бизнесмени на бизнес :)

18

Някой

преди 7 години

Кои пък е този, че да учи нашите бизнесмени на успех?!Българският бизнесмен е достатъчно напред с материала! Всички викатат, няма пари за по високи заплати, но всеки пред офиса има паркиран лъскав джип или лимозина!Една случка с лично наблюдение: в предишната ми работа за коледа, работодателя ни събра в столовата на завода, и ни почерпи с по едно кебабче, кюфте и една шепа пържени картофки и по 2-3 бири на човек (20-30), а годината беше много силна заради хубавото време до коледа.

17

Морозов

преди 7 години

Друго си е Лавров да изнесе лекция, или още по-успешния Чуркин!!! Г-н Брансън е гола вода спрямо достиженията на руските колоси в бизнеса, особенно тези от обкръжението на миньона.

16

до 25

преди 7 години

Много елементарно Уотсън,блалалааа,блалалааа...нищо не каза,и то нищо не каза на маймуница.Ай мирясайте с тая Русия бе..баси и троловете ..

15

Анонимен

преди 7 години

Bg ne zavijda i ne umee da pliue po kvoto dhte da e i milioner da e pak shte reve poveche ot somaliiski pirat.Dokato ne izleze vun na zapad,ne v Rusiya niama da si opravi cennostnata sistema.Ne go li osuznavate??Dokarali sa vi na kraka poredniya miliarder i cheta komentarite vi pulni sus sliunki i ligi kato na varani.Samo diktator vi opravya da znaete s toyaga i bam po dinyata dokato kajete ama

14

Браво Ричард

преди 7 години

Тоя е пич!Всичките му бизнеси са успешни.Но няма да чуете за успешен руски бизнесмен, защото те стават успешни само с кражби в Русия.Няма да чууете техни лекции да ви учат как да крадете от народа и държавата.

13

Анонимен

преди 7 години

*** тоя е много зле бе. Я у панелката у Люлин сам си по-добно.

12

Анонимен

преди 7 години

както са четирите снимки на екрана на сайта /Тръмп, Деп, персонажът тук и полицаите/, добре и с всичкия си изглеждат само полицаите.

11

Анонимен

преди 7 години

Болен и роб на средата си. Цялото му чене е изкуствено, гушата му е като на бездомник....

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя от планетата на файфуните ли е?

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя е бедна мишка в сравнение с нашите богаташи. Да дойде тука и батко ще го научи как се праи бизнес.

8

Дон Корлеоне Офшорко

преди 7 години

Сериозно ли има хора, които плащат 5000EUR за билет?СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК МИЛЯРДИ МРЪСНИ ПАРИ ОТ ОФШОРКИ СЕ ПЕРАТ? Славчо Учиндолския с фалшифите концерти в сравнение с т0зи е една много малка перачница.Докато има офшорки ще плащате за билети в градския транспорт само в кеш.Докато има МАФИЯ ще плащате горивото при М***решки само в кеш.Само кеш и никакви карти! КАПИШ?

7

Анонимен

преди 7 години

Янко Русев обяснява, как се вдигат щанги. Стига, или го можеш или не.

6

Анонимен

преди 7 години

Този е като Кийосаки, който е успял преди десетилетия със свежи пари да стане мулти-милионер в една от най-богатите държави в света. И дава акъл на хората по света. Смешна работа.

5

Вилибалд

преди 7 години

Аз съм чел две или три негови книги - не съм сигурен, защото те доста се повтарят. От книгите на този човек (писани с ghost writer) става ясно, че той е имал много късмет и всъщност няма формула за успешен бизнес. Онеси глупости като "повярвай в себе си и се забавлявай!" не вършат работа. Пак оттам съм разбрал, че от две десетилетия Брансън има цял екип с хора, които му доставят бизнес-идеите. Той само ги отхвърля или одобрява и издейства финансирането. Той не е гуру, а тв-звезда.

4

Handel

преди 7 години

Другаря Брансън на 22 години отваря верига магазини за плочи. Откъде взема парите ли? Ами от баща си, който притежава звукозаписни компании и ккво ли не свързано с музиката. Така че неговата рецепта да станеш милионер е следната: Вземаш ябълка, излъскваш я и с парите от продажбата и купуваш две ябълки, излъскваш ги, изяждаш ги и се радваш че си син на милиардер.

3

Анонимен

преди 7 години

Ще му призная лекцията, ако успее у нас да направи лекция. Иначе приказки, едно е да правиш бизнес в уредена държава, друго си е в страна, където съдът е най-хуманният!