29

заблудени

преди 7 години

Страшно *** народ сме. Появи се този мафиот , заговори за марсианци, ердоган, внука си и всеки забравя, че: Днес съобщиха, че чуждите инвестиции в БГ вече са отрицателни; че на срещата с Панов--нищо не е постигнато; че разликата ни с останилте държави става все по-голяма; че ни обещаха увеличение на тока и либерализация до 5г.- като срока за това бе 2007г. и какво ли не още.........

28

varg

преди 7 години

БОЙКО СЕ НАДЯВА ТУРЦИТЕ ПАК ДА ГО ИЗБЕРАТ.ТОВА Е ИСТИНАТА.

27

Анонимен

преди 7 години

Не може да има толерантност, ако е само еднопосочна, мосю Борисофф...След като говорите за толрерантност ще накарате и другата страна да си служи с такава, а не непрекъснато да слушаме за терористични атаки в Европа от техния "етнос" и агресивните закани на един самозабравил се ръководител на една съседна страна.,...

26

Анонимен

преди 7 години

Боцето, наскоро колко шведцки кьщи накара тракторите да сьборят, a сега ги кара хората да повярват в етническата толератност!

25

Анонимен

преди 7 години

Този мутрофашист вярва единствено в геноцида над населението.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23ЦЯЛА книга?! И коя е тя, Божем?! Че той е чел само менюто в ресторантите...Може да е преглеждал и телефонния указател като малък...нали е там некъв Човек от Народа.....ама да е прочел книга - това ми се струва научна фантастика....:):):)

23

Анонимен

преди 7 години

ГОВОРИ ЦАРЯТ СЛЪНЦЕ...ДЕТО ОГРЯВА САМО ОЛИГАРХИЯТА А 80 % ОТ НАРОДА ДА МРЕ....

22

Анонимен

преди 7 години

Много години минаха и все по-лошо става.Във какво ли да вярваме?

21

Анонимен

преди 7 години

И разбира се отново няма виновни. Защо така бе, другарю Борисов.Остави този изтъркан ПР със загрижената брадясала физиономия.Кажи КОЙ уби хората и защо още не е наказан.КОЙ открадна милиони от държвата, чрез контрабандния превоз на гориво, продължил два мандата и КОЙ не внасяше данъци в бюджета.Това интересува хората, а не ти какво си сънувал отново.

20

Анонимен

преди 7 години

"Борисов говори....",божееее какво страхопочитание ме изпълва пред плавното течение на дълбоката МУ мисъл,какъв респект!Няма толкова обожествяван по света политик като нашия дърдорко от родната журналистика.

19

Анонимен

преди 7 години

Миличкият, колко се измъчи да ни оправя, как изнесе 15 милиарда по негови сметки!! Да не му е било лесно, трябват верни хира да мълчат, Отряд 28 да изнася, хора в Оман. Да ме мислите, че не се мъчи да мисли и помни, колко пари в кои сметки, някой да не го окраде или избяга с плячката. Мъчи се човека за Вас, а вие недоволни. Как да подсигури зетя, щерката и внучето. Да учи миличкото в голям университет, да не остане неуки и просто като дедко си. Не мислил за наука, мисли, нали разбирате.

18

Анонимен

преди 7 години

Изглежда днес новините са доста постни,щом пак започнаха да ни занимават с прозренията на човека,прочел една книга през живота си.

17

Анонимен

преди 7 години

И нито дума за фирмата-превозвач, с нередовни документи, собственик на известен герберастки активист, която години наред е пракарвала контрабандно гориво и ощетила държавата с милиони левове.

16

Манолски

преди 7 години

аз знам една мъдрост: Ако искаш мир, готви се за война ! Всякакви шикалкавения и прикрита лицемерна толерантност не водят към добро. Политиците по default са демагози и лицемери ,така че не приемайте за чиста монета думите, с които ви облъчват

15

Анонимен

преди 7 години

Каква наглост, фирмата му която превозваше товара разруши Хитрино, изби толкива хора, днес Той ще възстановява. И виновни кои, машинистите???? Той стоя там 7 дни за да покрие следите. Знаете ли колко му дреме за Хитрино, хората и България? Изобщо не му пука! Заблуждава наивниците, че нещо прави а всъщност само едно, краде заедно със слугите си и изнася. Подсигурява се. Като толкова е правил, защо сме все най-бедните и умиращи в ЕС? Защо инвестициите намаляват и самоубийствата растат? Защо?

14

Анонимен

преди 7 години

Това е най-етнически толерантният българин,затова толкова много се обичат с Пеевски.

13

Анонимен

преди 7 години

Абе, 14,та нали всички гербаджии са рожба на партията-майка БКП,или ти може би не знаеш?Ограмотете се малко,де.

12

Анонимен

преди 7 години

Кой го интересува какво бил казал някакъв Еднокнижник ?

11

Оруел

преди 7 години

Вкара фашисти във властта , говори за етническа толерантност!

10

Анонимен

преди 7 години

Място не може да си намери партията майка БКП, че този човек гради държавата. Ще си умрат на мъка. Газ пикаят на Позитано, спешно се търсят памперси!