41

Анонимен

преди 7 години

Ние сме мързеливи и *** като руснаците, социализЪма ни научи да не работим.Затова запдняка живее добре, защото работи добре, създава технологии, а ние и братята руснаци създаваме просстотии.

40

Анонимен

преди 7 години

Никакво отчаяние не ни обхаваща... ние сме отчаяни още от комунистическото време, още тогава смачкаха хората.Сега червени олигарси грабят, продажни съдии и прокурори ги оправдават.А и народа се научи на мързел през комунизма, научи се да краде всекидневно, да лъже и да се скатава.*** ни е народа и затова Държавата е зле, а обвиняваме роми и бежанци!

39

Анонимен

преди 7 години

НАМЕРИХА СИ МАЙСТОРА ДРУГАРИТЕ РУСНАЦИ.

38

Анонимен

преди 7 години

Не е беден народа, а много обича да се оплаква!Всяко семейство има поне 2 коли, количките в магазина се пълнят догоре, по празници всеки е някъде на екскурзия, заведенията са пълни. Градския транспорт е с празни автобуси, защото всеки е с кола.... а иначе ревем, че нямаме пари ;)Тревните площи се ползват за паркинги... защото сме бедни ли?!

37

До 34

преди 7 години

Ти си типичен пример за човек, който има що годе нормално работа (например във теленор- които заедно със всички оператори са откровени престъпници)Най вероятно това че ти се налага да вършиш нередни неща и да ги приемаш за нормални те кара да търсиш някакви неподходящи показатели за стандарта ни.Жив и здрав, теб човек не ложе те убеди в реалното положение на държавата.

36

Анонимен

преди 7 години

Това не е деградация а закономерност и следствие от управлението на банкянската Партия!

35

Анонимен

преди 7 години

До До 30Ти колко хора взимащи бързи кредити познаваш?Аз нито един, а нито аз, нито колегите ми или приятелите ми не сме богаташи.Бързите кредити ги ползват баламите, не бедните.

34

До 33

преди 7 години

Пак ти казвам че ходенето по кръчмите не е показател. Нашият манталитет, балканският е такъв. Там забравяме за действителността. В Германия, Австрия Англия хората ходят по кръчми петък и събота. Повечето само в единият от двата дни! А стандарта им на живот е много по добър!

33

Анонимен

преди 7 години

До До 30Хах тоя пък.На кредит се пълнели заведенията.Егати вица.

32

Соцялно силен

преди 7 години

До До социално силен 28Да бе, яко се стискат.През почивните дни не можеш да си намериш място по кръчмите.Всеки се хвали с нов телефон, снимки от екскурзиики за уикенда.Още малко и ще се почне ходенето по морето от бедния българин, който не може да си позволи да вдигне глава от работа.

31

До 30

преди 7 години

Запомни едно, ако фирмите със бързите кредити процъфтяват значи народа е много беден! Никой не си слага главата в торбата при техните безбожни лихви ако не е на ръба!

30

До 30

преди 7 години

Как пълни заведения и маркети?На кредит ги пълни, както на кредит пълним дупките в бюджета, и джобовете на определени фирми със обществени поръчки!

29

Анонимен

преди 7 години

Егати ръба на оцеляването.Пенсионерите дават последните си 20 000лв за хляб и разваляне на магии всеки ден.Я ми кажи как тази значително малка част, която живее добре пълни всички заведения, молове и хипермаркети в страната ежедневно и влачи пълни чанти и колички?

28

До 28

преди 7 години

Като се е повишил БВП за Q1, да не е настанил пенсионерите. Или да не им е платил безбожноци високите битови сметки?А знаеш ли че Франция е със дефицит за същото тримесечие? Да не са останали гладни французите? Какво изобщо съпоставят макроикономически показател със стандарта на живот?

27

До социално силен

преди 7 години

Празниците, Велик ден и Коледа са единствените дни когато можеш да видиш това което си видял.А запитване ли се как се стискат след това хората за да преодолеят това" разхищение"?

26

Анонимен

преди 7 години

До До 23За първото тримесечие БВП е нараснал с 3,4%.Шльокавицата я пиеш ти.

25

До 23

преди 7 години

Никой не е казал че една значително малка част от народа живее що годе нормално!Въпросът е как живее останалата маса - на ръбът на оцеляването е отговора!

24

Соцялно силен

преди 7 години

На тези, които са ми сложили минуси по-долу искам да им кажа, че миналата година на Великден в Кауфланд в Карлово чаках за количка, че от умиращия от глад беден народ не можах да се вредя.Тази година в родния ми град след Великден в Т-маркет хладилната витрина беше празна.Имаше едно кило кайма.Умиращия от глад народ беше изкупил всичкото агнешко, телешко, пилешко, свинско, сухи мезета, салати и т.н.

23

До 23

преди 7 години

Вчера си прекалил със Шльокавицата. Пий един айриан и си забий у това една кокалашка за да се освестиш.

22

Анонимен

преди 7 години

БВП расте, българина пазарува все повече и повече.Носи все по-скъпи дрехи.Кара все по-скъпи коли.Пътува в чужбина на екскурзии, около по-големите градове се оформят индустриални зони, безработицата намалява.Инфраструктурата се подобрява.И сега има опашки ама за билети за театър, а червените *** се пocиpaт от яд и обясняват колко сме зле.