67

popa ot razgrad

преди 7 години

Абе Златко, "вендета" означава кърваво отмъщение между две семейства...в тоя случай има ли такова нещо...ех български "журналисти" ех...

66

до 64

преди 7 години

Не измествай темата!Пък за разлика от теб дето не си излизал от паланката,аз сам ходил в САЩ и доста приятели живеят там...Демек не пиши глупости!

65

Анонимен

преди 7 години

Нека всички SHибани списвачи тука се замислят следващия път как се отразява напрежението, което те целенасочено предизвикват на обикновения българин. Нека не се чудят после защо някой се опитва да им го върне по един от малкото възможни начини - като им обяснява на тян и на цялата аудитория тука какви *** постват статиите си из българските медии, с трафик като единствена идея в неморалните нещастни празнини между ушите.

64

извънземен

преди 7 години

До MaйMyнaтaЩом казваш, но не знам какво да правя с тази информация.

63

НИКИ

преди 7 години

СЕГА ЗАЕДНО С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ В ДРАНГОЛНИКА....ВСИЧКИ СЕ СЕЩАТ ДА ПРАВЯТ ГАДОСТИ, А ПОСЛЕ БИЛИ НЕВМЕНЯЕМИ ....СТИГА ВЕЧЕ!!! ХОРАТО ОСКОТЯХА.ПРЕВЪРНАЛИ СМЕ СЕ В ЧУДОВИЩА. ЖИВОТНОТО НАПАДА, ЗА ДА СЕ НАХРАНИ, ТАКА Е ЗАЛОЖЕНО ОТ ПРИРОДАТА, ЗА ДА СЕ СЪХРАНИ, А НИЕ КАКВО ПРАВИМ...УНИЩОЖАВАМЕ СЕ ОТ ЗЛОБА, ОТ ГНЯВ, ОТ МЪРЗЕЛ...ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН.

62

кате е невменяем

преди 7 години

10 години в Лудница при строг режим и готово. Ако беше ритнал някой от тюфлеците в Народното Събрание или безценните им дечица сега нямаше да се занимаваме с него.

61

сс

преди 7 години

откога на дилърите на наркотици им викат извънземните???

60

Анонимен

преди 7 години

А тези дето коментирате оконите - някой от вас щеше ли да го спре ?

59

Анонимен

преди 7 години

До до ПокоТака е, но в САЩ прибират и за писане на агресивни коментари, дори и нашето популярно " Ще те убия,бе" което сме си го приели за израз, който показва колко ни е дотегнал някой, там го разглеждат като намерение да го направиш, не чакат да го направишТова е нож с две остриета. Обикновено, тези които убиват, не го говорят а действат.

58

Astarot

преди 7 години

Какво бездушие, бе пичове? Тоя ако те наръга с нож, не носи никаква отговорност. А и законите ни са такива, че ако се намесиш и го набиеш, не само, че ще те съдят, ами и новините ще скочат със заглавия "*** пребиха умствено-изостанал". Законите и полицията у нас строго осъждат личната разправа. Къде са тогава полицаите? Къде са и институциите, които трябва да държат ОПАСНО лудите далеч от улиците?Който се е разписал, че този може да си ходи свободно да подлежи на наказателна отговорност!

57

митето

преди 7 години

Смърт за ***! Евтаназия за всички психично болни. ***

56

Бездушието отвращава

преди 7 години

Повръща ми се от бездушието на присъстващите.Затова казвам, че в БГ няма мъже, има скотове които бият жени, заплашват по-слабите.Слаби физически, които са мъртви души. Нямат дух.Затова истинските хора заминаха. Тук останаха *** - ***.Рядкост са истинските хора, срам, срам и позор за БГ.

55

до Поко

преди 7 години

Такъв психично болен утре като порне с нож някой от близките ти или теб,друга песен ще запееш!За такива психари в САЩ имат клиники,които се водят че лекуват,но режимът е по-тежък от този на затворите и излизане от там няма!За обществено опасните е така!Аман от толерасти...

54

Психиатър по неволя

преди 7 години

Не хейтвайте човека, хейтвайте дилърите и мафиотите, които разпространяват синтетики и отрови. Един шизофреник ни най-малко не може да контролира, осъзнава и потиска мислите си. И никой не е застрахован от тая изключително коварна и подмолна болест. Той е напълно, изцяло, на 100% зависим от средата. Най-важното е средата да е такава, че да го застави да си пие хапчетата. И понеже никой извъд психиатрията не може да гарантира приема на хапчета, постоянно взеха да стават проблеми. Това е.

53

Поко

преди 7 години

Тука чета най различни небивалици като:(ще го смачкам ще пребия да вьри да чупи камьни:(и ми прави впечетление че на Бьлгарите и турциромите вижданията ви са доста агресивни и не подлежат на коментар!Абе хора, човекьт е психично болен, и вие ли коментиращите?

52

26

преди 7 години

Извънземните се подвизават по сайтове и форуми и пишат много затрогващо, като нищо им се е вързал.

51

ЕЛЕКТОРАТА

преди 7 години

ДА СЕ ИЗБИВА.РАДОСТ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ .МУТРИТЕ НАРОЧНО СИ ВАДЯТ ТАКИВА ТЕСКЕРЕТА , ЧЕ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ ЗА ДА БЕЗЧИНСТВАТ НЕНАКАЗАНИ .СТАРИТЕ ДА *** , ЗА ДА НЕ ИМ ПЛАЩАТ ПЕНСИИ. НОРМАЛНИТЕ БЯГАТ , А КРИБ-РАБОТОДАТЕРИТЕ ЩЕ СИ ВНАСЯТ ...МИГРАНТИ ЗА ДА ИМ РАБОТЯТ . ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КАКВО ДА ПРАВИШ??? АЛОООО УПРАВНИЦИТЕ ЗА КАКВО СТЕ ТАМ ?????

50

Анонимен

преди 7 години

Ако нямаше камери -какво ? Никой нямаше да узнае. В Бургас е така, мили братя. Потомци на пришълци от Ямболски села. Перник е пионерска организация в сравнение с тия. Преди време бях там и един щеше да ме отнесе във вътрешна уличка с бясна скорост. Подвикнах му, без псувни и тн. след което даде на заден, от колата слязоха още двама и ми извадиха някакви ножове. Бъкано със селски бандити 3-та категория

49

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега същите тия извънземни да накарат всеки който го види по улицата да го събори на земята и шутове където завари!

48

Съдия Иванов

преди 7 години

Наредих да се образува досъдебно производство срещу неизвестен извънземен