97

Циник до али

преди 7 години

Германия обезкървена ( от мъже ) след ВСВ се изправя на крака - САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАНТАЛИТЕТА, ТРУДОЛЮБИЕТО, ДИСЦИПЛИНАТА, ВСИЧКИ КАЧЕСТВА , КОИТО ХАРАКТЕРИЗИРАТ НЕМЦИТЕ...доста помощ от план "Маршал" всяка 49та секунда кацат така наречените Розиненбомбър в Берлин! И когато икономическото чудо е вече ФАКТ - привикват сънародниците ти - за нискоквалифициран , непривлекателен труд! И ПРАВЯТ ОГРОМНА ГРЕШКА! Жалко, че ние си нямахме Тито...иначе сега можеше да са 3то поколение българи-християн анеалаходупци

96

Таси

преди 7 години

Напълно политкоректна статия.Заради такова промиване пак ще изберат Меркел.Бежанците са намалели,защото Австрия и Унгария затвориха границите.Сега стоят в Гърция и Италия.Само вчера са прибрали 2 300 души.Гръцкия комисар реве с глас,че ще наказва заради квотите.Ама не смее срещу Меркел,че пак ще им дадат 3 млрд.

95

честит

преди 7 години

От тия скакалци, ако трябва да наема - жена ще предпочета, а не мъж. Не че са по умни, но поне имат някакво чуство за страм, и не са толкова нагли. Мъжете им, особено младите. Нашите млади безработни търтеи поне се потят по фитнесите-това не излиза от кафетата и билярдите. Огромна част от мъжете проституират, нищо че религията го забранява. Мюсюлманите по принцип са мързеливи, не случайно в Суад Арабия техните работят само държавни чуреждения. Дадеш ли му соц. помощ-не го чакай да излезе от кафе

94

Shark

преди 7 години

До али. Е ми те хората ме изпревариха и ти казаха какво ми влиза и излиза, *** е напълно прав в това което казва и наистина дано нещо си схванал с пилешкя си мозък, стигащ само до алаходупене.

93

честит

преди 7 години

Либера..стията не води до нищо добро. Професион. миграция я има в Австралия и Н.Зеландия: точкова система, младост, професия. Това циг...то да иде в Гер да цопне със скок дъртия г...з в ръцето на Дойчо и да каже "Ам-Ам" го няма никъде. Мюслитата инжинери и невро-хирурзи, .NET инжинери и т.н. знаещи немски- въобще няма ходят в Гер, ще идат в Швейцария, Лихтенщайн...И в либер..астията си медиите не казват осното-тези могат да бъдат обучени за шлосери и електротехници, не е езика,просто ги МЪРЗИ!

92

Циник до 117

преди 7 години

Къщата вече не ми е чужда! Имам двойно гражданство-това първо!Второ - от първия ден работя , и внасям скромната си лепта за просперитета на приелата ме държава!Трето - със стъпването на крака ми в държавата приемам законите, и традициите и, спазвам ги, и се съобразявам с тяхЧетвърто - не убивам гражданите на предотставилата ми възможностти страна!Не злоупотребявам със социал..и нямам религиозни претенции..ДАНО НЕЩО СИ РАЗБРАЛ С ГЛУПАВИЯ СИ КОМЕНТАР ЗА МАЛКИТЕ РАЗЛИКИ С АЛАХОДУПЦИТЕ!

91

Анонимен

преди 7 години

Прав е еди по-долу, населението в муслиманските държави не става за нищо! По линия на UN се сблъсках с муслими в Африка - Ангола, Намибия и Конго, в Босна и Косово и с открито сърце ще кажа, направиха ме Християнин. Такава отврат от хора с измити мозъци не съм срещал. Никакви трудови навици. Отговорност също. А в Петък не работят защото била основната молитва. Трагедия но със самочувствие на "чисти" защото не ядяли свинско. Ей , един работлив нямаше, един. Няма да ги научат швабите на труд!

90

Циник до али

преди 7 години

Влиза ми! Не желая да работя, и плащам с данъците си помощи за алаходупци-терористи!А макар и малко - българският данъкоплатец също плаща за тях!Което е абсолютно безобразие!

89

Анонимен

преди 7 години

Живея в Берлин и мога да ви кажа с какво се трудят : продават трева и дроги по парковете и крадят квото има.

88

Анонимен

преди 7 години

ne 1 mil, a 3 mil. myrzeluvat i pribirat sozialnite. germanzite gi e strah, no mylchat ne znam zashto. politizite lyjat za vsichko-

87

Shark

преди 7 години

До али. Изчерпа ли се вече?? Нямаш достатъчно запас от думи, за да отговориш, а и няма как да го направиш, защото знаеш че това, което казвам не е претенция, а ИСТИНАТА!!

86

Циник до али

преди 7 години

Аз работя, плащам данъци, отглеждам сина си като европеец...и се уча наистина да мразя алаходупци - независимо дали са от Мароко, Алжир...или някоя друга арабска kочина!

85

Циник до али

преди 7 години

Грубата грешка на Германия е, че изобщо покани турски гастарбайтери - без да мисли за последиците в дългосрочен план - а те са повече от явни - в католичесткоевангелистка Германия ( пък и не само там ) мерзската ви религия е тази, заради която (вече стотици) европейци трябва да погребват децата, майките, бащите и близките си ...само арабива в Ница размаза 70 ученички, жени, и мъже!Такива са фактите!

84

Shark

преди 7 години

До али. Напротив, коментираш, копирам от твоя пост: "Ние изгонихме милиони наши съграждани" - това го написа ти, нали????

83

Някой

преди 7 години

До Меркел92Еми тогава г- жо Меркел моля да си коригирате избора като искате да внасяте роби които "да имат акъл да бачкат" защото тези които внасяте в момента нямат такъв. Само ядат, пият (и алкохол), акат, и се плодят. От време на време качват по някоя германка която се срамува или я е страх да се оплаче защото така или иначе потулват после случая, от време на време намушкват някого с нож или го прегазват с камион, и това е. Друго немогат а и неискат да правят.

82

Циник до али

преди 7 години

Грамотността ти проличава още от писането на собственото ти име! Постваш фанатизирани глупости - за "умни алаходупци" - вече и спастично парализираните в Германия разбраха, че митовете на Мурксул-ханъм за мозъчните хирурзи, и атомните физици от Афганистан са един голям ВИЦ с вонята на чиста лъжа! Аз живея в Германия - турците отдавна са си направили гета , като най-голямото в Берлин-Кройцберг , където братя колят сестрите си в "убийства на честта", че са решили да се оженят за неверник! Алаходуци

81

Анонимен

преди 7 години

че приемателните центрове в Германия са полупразни................значи,можем да им изпратим и нашите !

80

Shark

преди 7 години

До али. Взе да пишеш несвързано нещо, недей да изпадаш в ярост като ти кажат истината в очите, че току виж ти стане нещо. И за турците в Германия е вярно, и за това че сами си тръгнахте и никой не ви гонеще също!!! И си го знаеш, нали!! Но типично за вашия манталитет, лъжеш и преиначаваш. Е да, ама има хора, които помним!!

79

Анонимен

преди 7 години

Харесвам немските коли, но не обичам германците, защото все изпадат в крайности. Сега са най-либералните и еманципираните, а преди беше обратното. При тях всичко е или бяло или черно. Ако не си с тях, значи си против тях. Знам как е, женен съм от 31г. за германка. Но един ден им идва много и обръщат палачинката...

78

Анонимен

преди 7 години

Един милион прислужници без образование и най-вече без мотивация да работят. Това е.